Şimdi Ara

Beyler delirmek üzereyim...BF2 online (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar elinde mini image olan varsa link verebilirmi 1.30 saat oldu arıyorum ya link olmus yada crack var ama image yok lutfen yardımcı olurmusunuz
  • slm arkadaşlar ben internetten battlefield 2 yi indirdim yaklaşık 2 GB boyutunda elimde orjinal cd key var şu şekilde kurdum oyunu :
    1.1 > 1.3 > 1.4 patchlarını sırayla kurdum sonra regedittin cd key i hallettim sonra 1.4 no dvd cracikini indirdim orjinalinin yedegini alıp değiştirdim oyuna girdim ranked serverlardan birine grdim 2 dakka oynadım ve şu hatayı aldım
    "punkbuster corrupted file/memory[81159]" bende delircem lütfen yardım edin
    deomon toolslada denedim birsürü image dosyası ama hiç bi faydası yok ne deepfreeze ne anti virüs sadece flashget,msn ve güncellemer var hepsinide kapadım cd keyden olma ihtamali yok bence çünkü 2 dakka içinde 2 tane adam öldürdüm ve puanlar statsa eklenmiş cd keyi adıma register ettim zaten hatanın anlamı "bozuk dosya/hafıza" anlamına geliyor artık silip yüklemekten uyuyamaz oldum yaaa
  • ya kardeş orjinal değil diyorsun patch fılan yukleyıp oynayamazsın

bende oynuyorum saatelrce hıc sorunum yok crack yapma al bunuda kendım upload yaptım bf2 nın mini image dosyaalrı daemons ile okut başkada sorunun olmaz rahat rahat oynarsın

http://www.dosyaupload.net/download.php?file=111Battlefield.2.Mini.Image-BLeH.zip

serialide düzgün bı yerden bul cdden cıkanı yazma.
  • beyler ben 1.41 packını ındırdım bf2 kurdum crack atmadığımda oyun zaten açılmıyon online klosörüne değilde single kloserine crack attım yükledim tovbe tovbe bu sefer oyun açılmıyo çıldırcam lütfen birisi yardım etsin bu arada oyun korsan lütfenn birisi detaylı anlatsın msnem mehmet_353535@windowslive.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

bf oynarken zaten virus progarmı dahil herşey kapatılmalı yanında gelen kitapçıkta bile yazıyor bu

orijinal degil mi?
  • orjinal battlefield 2 ile girince bu sorunu vermio di mi ben bu oyunun tarihini yazdım ama korsan oyun olduğu için tek tek hata vermien server arıom
  • Arkadaşlar bende gerçek cd-key var oyunu yüklüyorum, crack yapmıyorum, sonra 1.41 i yüklüyorum oyunu açtığımda cracksiz oyun hatası veriyor, oyunu açmıyor. Şimdi ne yapmam yazım, lütfen yardım eli uzatın..
    Msn : emreunsal10@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.