Şimdi Ara

Beyler delirmek üzereyim...BF2 online (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı şeyleri harfiyen tekrarladım rütbeli serverlara girmiyor. tabiri caiz ise ezik serverlara giriyor. full base rape..
  • HERKES BENİ DİNLESİN ONLİNEMİ OYNAMAK İSTİYORSUNUZ BENİ DİNLEYİN.
    HİÇBİR PATCH KURMAYIN!
    OYUNU YÜKLERKEN KULLANACAĞINIZ CD KEY TENHA BİR YERDEN OLSUN!
    ONLİNE HESAP AÇIN!
    JOİN İNTERNET DİYİN!
    FİLTER MENÜSÜNDEN SAME VERSİON ONLY SEÇİLİ OLSUN PUNKBUSTER SEÇİLİ OLMASIN SONRA (ÖBÜRLERİ OLABİLİR)
    REFRESH DİYİN.
    GELEN SERVERLARIN SOLUNA BAKIN.ADAM ÜSTÜNDE ÇARPI(PUNKBUSTER) İŞARETİ OLMAYAN SERVERI DENEYİN MUTLAKA GİRERSİNİZ!.

BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN! EĞER İP İSTERSENİZ VEREYİM + OYUNDAKİ NİCKİM judgeofhell GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN İYİ OYUNLAR....
  • Merhaba arkadaşlar benim de battlefield 2 ile bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi sorun şu multiplayer oynamak istediğimde server'a girmeye çalıştığım vakit oyunu yükledikten sonra server ekranına geliyor ve resimdeki hatayı veriyor patch falan yapmadım cd den direkt yükledim cd korsan tabiki yani cd key falan orjinal değil ne yapıcam? Yardımlarınızı bekliyorum

Beyler delirmek üzereyim...BF2 online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares Dark -- 2 Aralık 2007; 17:07:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares Dark

Merhaba arkadaşlar benim de battlefield 2 ile bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi sorun şu multiplayer oynamak istediğimde server'a girmeye çalıştığım vakit oyunu yükledikten sonra server ekranına geliyor ve resimdeki hatayı veriyor patch falan yapmadım cd den direkt yükledim cd korsan tabiki yani cd key falan orjinal değil ne yapıcam? Yardımlarınızı bekliyorum

Son 1,41 patch i yükle sorunun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIFIR_DERECE -- 4 Aralık 2007; 17:55:44 >
  • İşte o zamanda oyun açılmıyo :( Masaüstüne dönüyor
  • benim kadar oyunu sil baştan silip kuran yoktur emin olabilirsin.

Oyunu komple pc den kaldır

oyunu kur crack yapmadan patch 1.41 yükle çalıştır. bide böyle dene açılacağına eminim
  • Ya benim cd biraz acayip. 2 cd var part1 ve part2 diye ayırmışlar unzip yapıyorum onları harddisce atıp. Yani normal cd yi takıp setup yapmıyorum ve oyuna cd key falan istemeden giriyor. Acaba diyorum bu oyunu cd ye çekmeden önce crack falan yapıp öyle mi ziplediler ki of bi de anlatabilsem :D
  • :d Allah kolaylık versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares Dark

Ya benim cd biraz acayip. 2 cd var part1 ve part2 diye ayırmışlar unzip yapıyorum onları harddisce atıp. Yani normal cd yi takıp setup yapmıyorum ve oyuna cd key falan istemeden giriyor. Acaba diyorum bu oyunu cd ye çekmeden önce crack falan yapıp öyle mi ziplediler ki of bi de anlatabilsem :D
    arkaşdaşım .exe kaç mb ona bakarmasın.olmazsa ben buraya benim .exe uygulamasını atayım.Böylece cracksiz olmuş olur,hem anlamış olursun crackli mi değil mi...

SORUNU OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;
    ARKADAŞLAR ÇOK UZUN YILLARDIR PİYASADAKİ BİR ÇOK OYUNLA OYNAYAN,HER TÜRLÜ SORUNLARLA UĞRAŞAN BİRİSİ OLARAK ISRARLA SÖYLÜYORUM.YUKARIDA MADDE MADDE YAZDIKLARIMI DENEYİN,EĞER BİR SORUN İLE KARŞILAŞIRSANIZ MSN İ KULLANIN YADA Ö.M. ATIN.YUKARIDA YAZDIKLARIMI AŞAĞI YUKARI 15 KİŞİ DE DENEDİM,SORUNSUZ OLARAK ÇALIŞIYOR.OYUN PATCHSİZ DE ÇALIŞIYOR,HABERİNİZ OLSUN...

ß!0Hazard ın yukarıda yazdıkları üzerine;
    Bu arkadaşın dediklerini yaparsanız oyuna girersiniz ama yakşalık 7656789759609....... kişi kadar şifre kullanan adamla bir arada oynarsınız,sonra deli olursunuz bu beni nasıl vuruyor diye.PB ile serverlarda şifre yapanlar var ama en azından bu kadar fazla yok.Bu arada ß!0Hazard'ın dediği gibi cd key in tenha olması ile hiç bir alakası yok,çünkü zaten girdiğimiz serverlar cd key kontrol etmiyor.cra*kli server diyoruz ya,boşuna demiyoruz.cd key kontrol etse ne manası kaldı.Zaten piyasada bulacağınız en tenha cd key bile 66598146 tane yerde kullanılmış olacağı için tenhalığı falan olmaz böyle birşeyin,tenha sanarsınız ama yok öyle birşey...

Hadi kolay gelsin arkadaşlar,bundan sonra uğramıyacağım ya yeter artık.yarın vizem var,gelmişim saat 01.30 da neyle uğraşıyorum ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 6 Aralık 2007; 1:18:03 >

• Ben en iyisi yeni cd alayım adam akıllı :D
  • Arkadaşlar BF2 nereden satın alabilirim ankarada
  • Cd key olarak bizim forumda satan arkadaşlar var, ancak o şekilde temin edebilirsin.
  • ben bazı serverlara kopya olduğu halde girebiliyordum ama son 1-2 aydır yapamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PeGaSuS_

ben bazı serverlara kopya olduğu halde girebiliyordum ama son 1-2 aydır yapamıyorum

niye yapamadığını söylersen yada hangi hatayı verdiğini yazarsan yardımcı olmaya çalışırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß!0Hazard

HERKES BENİ DİNLESİN ONLİNEMİ OYNAMAK İSTİYORSUNUZ BENİ DİNLEYİN.
    HİÇBİR PATCH KURMAYIN!
    OYUNU YÜKLERKEN KULLANACAĞINIZ CD KEY TENHA BİR YERDEN OLSUN!
    ONLİNE HESAP AÇIN!
    JOİN İNTERNET DİYİN!
    FİLTER MENÜSÜNDEN SAME VERSİON ONLY SEÇİLİ OLSUN PUNKBUSTER SEÇİLİ OLMASIN SONRA (ÖBÜRLERİ OLABİLİR)
    REFRESH DİYİN.
    GELEN SERVERLARIN SOLUNA BAKIN.ADAM ÜSTÜNDE ÇARPI(PUNKBUSTER) İŞARETİ OLMAYAN SERVERI DENEYİN MUTLAKA GİRERSİNİZ!.

BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN! EĞER İP İSTERSENİZ VEREYİM + OYUNDAKİ NİCKİM judgeofhell GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN İYİ OYUNLAR....

http://bf2s.com/rankings/score/tr/
    Adını listede göremiyoruz. Nedense hiç şaşırmıyoruz. IP istemiyoruz, her yere giriyoruz, çünkü orjinal oyunun son versyonunu kullanıyoruz. İyi oyunlar... Sende kendi çapında eğlen bebe. Biz dünya çapında oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 17 Aralık 2007; 8:55:14 >

• :)
  • Halen ranked düzgün serverlarda aynı hatayı veriyor. mesela çin serverlarına gırıyor fakat ping 800 - 1000 arası. mesela playonteam soh mkgames bu ranked serverlara gırınce punkbuster yine aynı hatayı veriyor. Butun ıslemlerıler 3 kez ust uste yaptım pb update ini 10391831239 kere yapmısımdır fakat gırmıyor.
  • 10391831240 kere daha yap o zaman. Kesin girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

10391831240 kere daha yap o zaman. Kesin girersin.

4 mesaj önce sen zaten kendi çapını belli etmişsin. o mesajınla . bana attıgın bu cevaplada onaylamıs oldun kendince. git ve biraz terbiye öğren. inşallah başkalarıyla yüz yüze konusurken bu kadar içten değilsindir.yok bu içtenliğin ne oldugunu yakında anlarsın . karşı taraftan. TERBİYESİZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandburn

Halen ranked düzgün serverlarda aynı hatayı veriyor. mesela çin serverlarına gırıyor fakat ping 800 - 1000 arası. mesela playonteam soh mkgames bu ranked serverlara gırınce punkbuster yine aynı hatayı veriyor. Butun ıslemlerıler 3 kez ust uste yaptım pb update ini 10391831239 kere yapmısımdır fakat gırmıyor.

üstad yukardaki arkadaşta veren hata derken "ares" in hatasından mı bahsettin?o arkadaşla msn de görüştüm.aldığı yerde oyunu ziplemişler,setup yaparak kuramıyormuş.yani adamlar crackleyip,ziplemişler.bende orjinal .exe dosyasını upload edip yolladım.başka bir hata daha çıkmıştı galiba.ondan sonra birkaç şey denemiştik ama en son ne olduğunu hatırlamıyorum.kendisine özel mesaj ile sorun isterseniz.

"bf2.exe" ye bir bak istersen hocam,gerçi setup ile kuruyorsan,öyle birşey olması imkansız tabi.orjinal "bf2.exe" 7,05 mb olması lazım.birde indirdiğiniz mini image in versiyonu da faklı olabilir,belki ondan kaynaklanıyordur.şuan aklıma gelen başka birşey yok,gelirse buraya yazarım.hadi kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.