Şimdi Ara

Beyler delirmek üzereyim...BF2 online (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben sizin gönderdiğiniz pb ile oyunun kendisinde oalını değiştirmi ama oyunda multiplayer join game deyince online oynamak için account almalısınız gibi yazılar geliyo nasıl yapmalıyım şimdide teşekkürler

kerem_idikut@hotmail.com msn em lütfen ekleyin konuşalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH
    hem senin dediğin açıdan kapatılması gerekiyor hemde oyun oynarken baze anti virus programı update yapıyor bazen öyle bir update denk geliyorki ping bir anlıkda olsa 600-700 lere kadar fırlıyor buda heli deyseniz yada özellikle uçaktaysanız düşmenize neden oluyor sırf bu olay yüzünden 3 kere uçakla denize çakıldım tam alçalmışım manevra yapıyorum 1 saniyelik lag ile donma arası bişi sonra herşey normale dönüyor fakat bir bakmışınız denizdesiniz
    Evet,özellikle yavaş internet kullanıcaları çok etkileniyor bundan(örneğin ben) Heli. falan kullanıyorken olunca,harbi çok tehlikeli...

quote:

Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

arkadaşlar ben sizin gönderdiğiniz pb ile oyunun kendisinde oalını değiştirmi ama oyunda multiplayer join game deyince online oynamak için account almalısınız gibi yazılar geliyo nasıl yapmalıyım şimdide teşekkürler

kerem_idikut@hotmail.com msn em lütfen ekleyin konuşalım
    Msn de görüşelim...

• arkadaşlar yukarıda verilen resimdeki hatanın aynısı bendede oluyor acaba nasıl çözdünüz hatayı yardım edermisiniz
  • o kafa yediren saç baş yolduran ve neden kaynaklandığını asla anlayamadığım punkbuster hatasını biraz araştırdım ve yabancı bir forumda cevabını buldum.çözümü o kadar basitmişki saatlerce boşa uğraşmışım.hiç bi türk forumunda çözümüne raslamadım.bf2 e sağ tıklayıp yönetici girişi yapmak.evet sadece bu kadar ve Oyun açıldı .inanamadım.
    ben 76 sabit pingle oynuyorum.yıllardır bırakamadığım kötü bir alışkanlık.it dalaşı favorim

iyi eğlenceler.umarım sizdede işe yarar(deepfreze oyunu açtırmıyor önce öyle bişe varsa onu kapatın)
  • oyunu oynamak için patch felan asla yüklemeyin.oyun açılmaz.siz direk aldığınız şekliyle oynayın.ben tam iki senedir oynuyorum hiç paztch yüklemedim ve hiç bi hata olmadı.yalnız geçen xp den vistaya geçince punkbuster hatası aldım o kadar.onunda çözümü yukarda zaten.oyunu oynarken internetle alakası olan herşeyi kapatın.(favori serverlarınız nedir.grup kuralım dağıtalım milleti. ne dersiniz?benim nickim HUGARA(TR) .zaten çoğu serverda hep üst sıralarda görebilirsiniz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

o kafa yediren saç baş yolduran ve neden kaynaklandığını asla anlayamadığım punkbuster hatasını biraz araştırdım ve yabancı bir forumda cevabını buldum.çözümü o kadar basitmişki saatlerce boşa uğraşmışım.hiç bi türk forumunda çözümüne raslamadım.bf2 e sağ tıklayıp yönetici girişi yapmak.evet sadece bu kadar ve Oyun açıldı .inanamadım.
    ben 76 sabit pingle oynuyorum.yıllardır bırakamadığım kötü bir alışkanlık.it dalaşı favorim

iyi eğlenceler.umarım sizdede işe yarar(deepfreze oyunu açtırmıyor önce öyle bişe varsa onu kapatın)

Sen burda hiç bir türk forumda yazmıyor demişsin ama yukarıda benim ilk mesajımın 3.cümlesinde bile yazıyor.Yani kısacası sorunların çözümü yazılıyor ama sitelerde bulmak zor.O sorunla bende karşılaştım ve gördüğüm her yerde yardımcı olmaya çalıştım.Hakkaten de 2 gün uğraşmıştım çünkü herkez farklı bir şey diyordu.Sen burda yazmışsın sağol ama ben senin yazdıklarının aynısını yukarı yazmıştım zaten.Gene de sağol,yardımcı olmak için yazıyorsun sonuçta...

Dediğin grup kurma olayına ise bende varım.Gerçi net yavaş bazen problem oluyor ama olsun,idare ediyorum.Ben ancak hafta sonu geceleri oynayabiliyorum.Bir de belki pazartesi ve perşembe geceleri. "JihadWarrior-TR"adını kullanıyorum...

• tamam şimdi gördüm pardon.o kadar karışıkki mesajlar iyice hepsini okumak gerekiyo.aldım nickini görürsem oyunda mesaj atarım
    herkeze iyi eğlenceler
  • valla arkadaşlar ben xp kullanıyorum sağ tuşta felan yönetici olarak kullan diye birşey yok.xp kullananlar yukarıda resmi verilen hatayı nasıl düzeltecekler.
  • ustat bende yeni kurdum oynu malum mini dvd ile calsıtırıyorum, bu aksam 1.41 patch inmiş olur, update edip oyuna girmeyi planlıyorum ama, dun aksamki denememde 1.4 patch yukleyip serverlara grimeyi denedim hepsi key sorunu cıkarttı . su bahsetigin keysiz servelerın iplerini iletebilrimisin veya bu tip serverları bulmanın baska bi yolu varsa anlatabilirmisin.

CLan olayına girerseni benide dahil edin

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: hugareva

o kafa yediren saç baş yolduran ve neden kaynaklandığını asla anlayamadığım punkbuster hatasını biraz araştırdım ve yabancı bir forumda cevabını buldum.çözümü o kadar basitmişki saatlerce boşa uğraşmışım.hiç bi türk forumunda çözümüne raslamadım.bf2 e sağ tıklayıp yönetici girişi yapmak.evet sadece bu kadar ve Oyun açıldı .inanamadım.

Sen burda hiç bir türk forumda yazmıyor demişsin ama yukarıda benim ilk mesajımın 3.cümlesinde bile yazıyor.Yani kısacası sorunların çözümü yazılıyor ama sitelerde bulmak zor.O sorunla bende karşılaştım ve gördüğüm her yerde yardımcı olmaya çalıştım.Hakkaten de 2 gün uğraşmıştım çünkü herkez farklı bir şey diyordu.Sen burda yazmışsın sağol ama ben senin yazdıklarının aynısını yukarı yazmıştım zaten.Gene de sağol,yardımcı olmak için yazıyorsun sonuçta...

Dediğin grup kurma olayına ise bende varım.Gerçi net yavaş bazen problem oluyor ama olsun,idare ediyorum.Ben ancak hafta sonu geceleri oynayabiliyorum.Bir de belki pazartesi ve perşembe geceleri. "JihadWarrior-TR"adını kullanıyorum...

• @S-corpi-o
    hacı patch falan yapma,hiç gerek yok.Patch yapmayınca zaten karşına çıkan tüm uyumlu serverlar crackli oluoyor.Yani bir daha ip girmekle falanda uğraşmıyorsun.Şuana kadar hep yamasız halini oynadım,yamanın neyleri düzelttiğine bakmadım ama interntte crakli serverların çoğu yamasız ve oynayanda çok.Yani yama çok gerekli değil,yama falan yapma.500 mb mı ne boşu boşuna indirmekle uğraşma.dediğin gibi image tak,oyuna kurduysan direk oyuna gir.uyumlu olan serverları araştır.neredeyse hepsi key istemeyen serverlar...

eğer vista kullanıyorsan yönetci olarak girmeyi unutma.punkbuster hatası verirse yukarıda link var,o linkteki pb klasörünü kesinlikle kur.büyük ihitmalle hata düzelir...
  • eyvalalh ustat, patchi yapmıym ozmman dedigin gibi, aksam senin dediğin gibi deniym, genelde COD2 ve Fear combat oynuyodum ama bırazcık online oyun seceneklerini cogaltalım dedim, umarım cok ugrastırmaz bu meret bizi. konusruz benım nıck scorpiotr
    olurda bı mapte karsına cıkarsam cok hırpalama biz ok

gorusmek uzere

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

@S-corpi-o
    hacı patch falan yapma,hiç gerek yok.Patch yapmayınca zaten karşına çıkan tüm uyumlu serverlar crackli oluoyor.Yani bir daha ip girmekle falanda uğraşmıyorsun.Şuana kadar hep yamasız halini oynadım,yamanın neyleri düzelttiğine bakmadım ama interntte crakli serverların çoğu yamasız ve oynayanda çok.Yani yama çok gerekli değil,yama falan yapma.500 mb mı ne boşu boşuna indirmekle uğraşma.dediğin gibi image tak,oyuna kurduysan direk oyuna gir.uyumlu olan serverları araştır.neredeyse hepsi key istemeyen serverlar...

eğer vista kullanıyorsan yönetci olarak girmeyi unutma.punkbuster hatası verirse yukarıda link var,o linkteki pb klasörünü kesinlikle kur.büyük ihitmalle hata düzelir...

• quote:

Orjinalden alıntı: S-corpi-o

eyvalalh ustat, patchi yapmıym ozmman dedigin gibi, aksam senin dediğin gibi deniym, genelde COD2 ve Fear combat oynuyodum ama bırazcık online oyun seceneklerini cogaltalım dedim, umarım cok ugrastırmaz bu meret bizi. konusruz benım nıck scorpiotr
    olurda bı mapte karsına cıkarsam cok hırpalama biz ok

gorusmek uzere

abi büyütme bizi,bende çok iyi bilmiyorum zaten.arada bir oynuyorum işte.Birde benim net yavaş,ondan çok kasıyor,kasınca da oynamak çok zorlaışıyor,hiç oynanmıyor.umarım görüşürüz,eğer bir hata birşey olursa mesaj at yada msn e falan gir,konuşuruz...

hadi kolay gelsin...

• arkadaşlar bende size katılmak istiyoorum ama biri aban yardım etsin nerdeyse 1 aydır online oynamak için uğraşıyorum. arkadaşım orjinal key verdi ama oda işe yaramadı neyapmam lazım şu anki durumum sıfır yani sadece bf2 ve 1.41 patch var. crack felan olmuyor biri yardım etsin bana msn adresim. c_ronaldo333@hotmail.com lütfen bana yardımcı olun.
  • buraya resim koymak için tıklayın diyor tıklıyorum sonuç yok birşey olmuyor yardım !!!!
  • Eğer aşağıdakileri uygulayıp yapamazsan msn'e ekledim ordan bana ulaşabilirsin...

1-oyunu kur.cd key'i*** gir.yükleme bitsin.
    2-pb klasörünü şağıdaki dosya ile güncelle;
    http://rapid-share.com/files/67003957/J.r.duke.rar.html
    3-mini image indir.
    4-daemon programına indirdiğin mini imagi i tak.
    5-vista kullanıyorsan çalıştırdığın kısayola sağ tuş tıkla,özelliklerden yönetici olarak çalıştırı işaretle.tamam de çık.xp kulanıyorsan bunlara gerek yok.
    6-sonra oyuna gir.

***Orjinal key kullanmadıysan;patch yapmıyorsun.direk yukarıdakileri uyguluyorsun.
    Orjinal key kullandıysan;ister patch yaparsın,ister yapmazsın,her server a girebilmen lazım.(Bu arada orjinal key olmadığı için ben denemedim ama tahminim böyle olmalı...)

Not:Kesinlikle crack yapmıyorsun...

Düzenleme:Bir yeri atlamışım,orayı yazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 26 Kasım 2007; 19:30:21 >

• Selamlar,

Dediginiz her seyi yaptım .

Patchsız oyunu kurdum.pb yi update ettim . xp ile giriyorum oyuna fakat pb hatası aynen devam etmekte. Yukarda arkadasında verdıgı resımdekı hatanın aynısı bendede olmakta. cok sinir bozucu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandburn

Selamlar,

Dediginiz her seyi yaptım .

Patchsız oyunu kurdum.pb yi update ettim . xp ile giriyorum oyuna fakat pb hatası aynen devam etmekte. Yukarda arkadasında verdıgı resımdekı hatanın aynısı bendede olmakta. cok sinir bozucu.

arkadaşım bir yeri atlamışım onu düzelletim,şimdi sorunun düzelmesi lazım.Senin yapman gereken pb klasörünü güncellemek.Yukarıda eklediğim 2. şıkta dosya mevcut.İndirip yükleyince sorun ortadan kalkacaktır büyük ihtimalle.Kolay gelsin...
  • arkadaşlar ben orjinal cd key aldım ama hala punkbasterdan kurtulamadım.benim oyun crakli yani korsan ama cd key orjinal aldım. şimdi ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim. hata şöyle :

PUNKBUSTER ERROR;
    YOU HAVE BEEN DİSCONNECTED BY PUNKBUSTER. THE REASON FOLLOWS İN ENGLİSH BELOW.

PUNKBUSTER ERROR MESSAGE;
    PUNKBUSTER KİCKED PLAYER 'value333' (for 0 minutes)...
    RESTRİCTİON:CORRUPTED FİLE/MEMORY [81159]
  • oyuna crack yapma craksizde açılması lazım çünkü bende açılıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: value333

arkadaşlar ben orjinal cd key aldım ama hala punkbasterdan kurtulamadım.benim oyun crakli yani korsan ama cd key orjinal aldım. şimdi ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim. hata şöyle :

PUNKBUSTER ERROR;
    YOU HAVE BEEN DİSCONNECTED BY PUNKBUSTER. THE REASON FOLLOWS İN ENGLİSH BELOW.

PUNKBUSTER ERROR MESSAGE;
    PUNKBUSTER KİCKED PLAYER 'value333' (for 0 minutes)...
    RESTRİCTİON:CORRUPTED FİLE/MEMORY [81159]

Aynı hata bende de vardı.yukarıda anlattıklarımı aynen yaptıysan düzelmesi lazımdı.Hatta sadece bende değil birkaç kişi daha aynı hataya sahipti ve onlarda aynı şeyi yapınca düzeldi.Dikkatlice tekrar yapmanı tavsiye ederim.

Eğer virüs programları varsa kapat,öyle dene birde.Senin pb çalışmasını engelleyen birşey var yada pb klasöründe hata var.Pb klasörünü verdiğim dosya ile güncelle.O pb çalışıyor çünkü,hatalı değil yani.Update yaparken bazı dosyaları eksik alabiliyor,sendeki belki bozuk olabilir.Birde eğer vista kullanıyorsan sağ tuş ile yönetici olarak çalıştırman lazım...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.