Şimdi Ara

Beyler delirmek üzereyim...BF2 online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
9.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu oyunun amacını anlamıyorum ya harbiden deliricem birsürü patchı var hangisini indiricem bir yardımcı olun benim orjinal deıl 1 servera giriorum punkbaster error fln dio sonra başka servera giriom yine aynısı falan dio punkbusterı indirdim yukledim yaptım guncelledim server version 1.3 dio 1.3 patchinimi indiricem yoksa 1.4 ben 1.4 indiriorum online oynamama işe yararmı ? 1.4 indirsem birde punk buster da VAR ONLİNE OYNAYABİLİRMİYİM bendeki ping 100-90 bazıları 300 oynayabilirmiyim lütfen LÜTFEN !!

• arkadaşım ilk önce 1.41 patchi indirecen sonra bf2 yi kuracan üzerine 1.41 patchı kurcan sora dalacan oyuna unranked serverlerde paşa paşa oynayacan server rank sistemi bulunan bildiğim 2 server rulez ve bıh net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 29 Ekim 2007; 12:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşım ilk önce 1.41 patchi indirecen sonra bf2 yi kuracan üzerine 1.41 patchı kurcan sora dalacan oyuna unranked serverlerde paşa paşa oynayacan server rank sistemi bulunan bildiğim 2 server rulez ve bıh net
    Herşeyi yaptım 1 tek punkbuster kaldı yukleıdm fln ama nasıl yapıcam yinede hata verior sunun kurlumunu anlatırsanız cok memnun olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: forcarbon

Herşeyi yaptım 1 tek punkbuster kaldı yukleıdm fln ama nasıl yapıcam yinede hata verior sunun kurlumunu anlatırsanız cok memnun olucam

Alıntıları Göster
    arkadaşım bf2 yi kurduktan sonra inşallah crack yapmıyorsundur çünkü sağlıklı çalışan bir sistemde şu sıralamayı uyguladığın vakit hiçbir sorun olmaz bf2+1.41patch(500mb civarı)+pb update bundan sonra bir sorun çıkmaz
  • quote:

arkadaşım bf2 yi kurduktan sonra inşallah crack yapmıyorsundur çünkü sağlıklı çalışan bir sistemde şu sıralamayı uyguladığın vakit hiçbir sorun olmaz bf2+1.41patch(500mb civarı)+pb update bundan sonra bir sorun çıkmaz

Alıntıları Göster
    Oyunu kur.C.ack yapma.Sonra pb yi düzgün bir şekilde yükle.Ondan sonra vista kullanıyorsan kesinlikle,kısayola sağ tuşa tıklayıp ordan yönetici olarak çalıştırı işaretliyorsun(yoksa pb hata verir)Sonra mini image indir daemon ile tak,oyunu çalıştır.Patch yapmadan da bir çok servera girebilirsin.5-6 tane ranked server var,gayet ii.zaten çok da bi manası yok ranked serverın bence.genede sen bilirsin.

hatayı doğru dürüst screen sh. alarak buraya koyarsan çözümünü daha kolay bulabiliriz.ben pb ile çok uğraştım.valla kafayı yiyordum.tam 2 günümü almıştı ve herkes farklı bir şey söylüyordu.o yüzde diyorum buraya ayrıntılı olarak sorunu yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Oyunu kur.C.ack yapma.Sonra pb yi düzgün bir şekilde yükle.Ondan sonra vista kullanıyorsan kesinlikle,kısayola sağ tuşa tıklayıp ordan yönetici olarak çalıştırı işaretliyorsun(yoksa pb hata verir)Sonra mini image indir daemon ile tak,oyunu çalıştır.Patch yapmadan da bir çok servera girebilirsin.5-6 tane ranked server var,gayet ii.zaten çok da bi manası yok ranked serverın bence.genede sen bilirsin.

hatayı doğru dürüst screen sh. alarak buraya koyarsan çözümünü daha kolay bulabiliriz.ben pb ile çok uğraştım.valla kafayı yiyordum.tam 2 günümü almıştı ve herkes farklı bir şey söylüyordu.o yüzde diyorum buraya ayrıntılı olarak sorunu yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

Alıntıları Göster
    jr duke sen bana yardımcı olucak gibi gozukuosun herşeyini yaptım crack yapmadım deamon tools ile herşeyini calıstırdım mini image Fln hepsini yaptım oyuna girip single player oynuorum üyelik actım herşeyini yaptım serveralara giriorm tam silah secicem hata verior XP kullanıorum GALİBA UPDATE Yapmayı bilmiorum bak buda resmi

• quote:

jr duke sen bana yardımcı olucak gibi gozukuosun herşeyini yaptım crack yapmadım deamon tools ile herşeyini calıstırdım mini image Fln hepsini yaptım oyuna girip single player oynuorum üyelik actım herşeyini yaptım serveralara giriorm tam silah secicem hata verior XP kullanıorum GALİBA UPDATE Yapmayı bilmiorum bak buda resmi

Alıntıları Göster
    Su pb yi update işini anlatırmısınız :D nasıl yapıcam :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Su pb yi update işini anlatırmısınız :D nasıl yapıcam :S

Alıntıları Göster
    PFF yRdım edicen sanmştım :( heLpmePLS
  • quote:

PFF yRdım edicen sanmştım :( heLpmePLS

Alıntıları Göster
    oFFoff of off off off offo fooo off off oof
  • quote:

oFFoff of off off off offo fooo off off oof

Alıntıları Göster
    arkadaşım sanırım oyunu kurarken kullandığın key banlı key başka keylerle kurmayı dene başaacaksın inanıyorum

bu konuda ciddiyim başka key ile kurarsan sorunun %90 çözümlenir
  • quote:

arkadaşım sanırım oyunu kurarken kullandığın key banlı key başka keylerle kurmayı dene başaacaksın inanıyorum

bu konuda ciddiyim başka key ile kurarsan sorunun %90 çözümlenir

Alıntıları Göster
    sana bişey sordam Su pb nasıl uptade edilio onu söle resimli fln anlat allah razı olsun ya sen bi anlat nasıl bi yardım istersen yapıcam ya yapıcam walla ya deliriorum ben burda :D

• quote:

sana bişey sordam Su pb nasıl uptade edilio onu söle resimli fln anlat allah razı olsun ya sen bi anlat nasıl bi yardım istersen yapıcam ya yapıcam walla ya deliriorum ben burda :D

Alıntıları Göster
    msn ekledim arkadaşım ama sen ilkten herşey sil bizim dediğimiz şekilde kur ama farklı key ile kur muhtemelen düzelecektir pb update olayı çok kolay vericeğim linkteki programı indirip kuruyorsun sonra pb nin hangi oyun için olduğunu seçiyorsun bf2 yi tabiki sonra update diyorsun oluyor bu kadar basit
    http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php pb yi burdan indir windows kullanıyorsan For Windows: pbsetup.exe yazılı olana tıkla indir orada zaten bi kaç resimli açıklamada var

• quote:

msn ekledim arkadaşım ama sen ilkten herşey sil bizim dediğimiz şekilde kur ama farklı key ile kur muhtemelen düzelecektir pb update olayı çok kolay vericeğim linkteki programı indirip kuruyorsun sonra pb nin hangi oyun için olduğunu seçiyorsun bf2 yi tabiki sonra update diyorsun oluyor bu kadar basit
    http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php pb yi burdan indir windows kullanıyorsan For Windows: pbsetup.exe yazılı olana tıkla indir orada zaten bi kaç resimli açıklamada var

Alıntıları Göster
    1. Kullandığın key, Permanently yani ebediyen ban'lı.
    2. Kopya-korsan ile oyuna girmeye kalktığın sürece daha çook uğraşırsın.
    3. Oyunun orijinali sadece 25-30 lira.
    4. Kapağını açıp oyunu kuruyorsun, hiç de üzülmüyorsun.
    5. Bu uğraşının sonunda muhtemelen bulacaksın çaresini ama PB. yine bulacak kopya key kullandığını, yine giremeyeceksin.
    Yine de kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

1. Kullandığın key, Permanently yani ebediyen ban'lı.
    2. Kopya-korsan ile oyuna girmeye kalktığın sürece daha çook uğraşırsın.
    3. Oyunun orijinali sadece 25-30 lira.
    4. Kapağını açıp oyunu kuruyorsun, hiç de üzülmüyorsun.
    5. Bu uğraşının sonunda muhtemelen bulacaksın çaresini ama PB. yine bulacak kopya key kullandığını, yine giremeyeceksin.
    Yine de kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    ben orjinal almadan önce 3-4 ay kopya key ile oynadım hiç bir şey olmadı ama arkadaşında dediği gibi sana ban lı key denk gelmiş başka key ile bizim dediğimiz şekilde oyunu kurarsan sorun hallolacaktır

• quote:

ben orjinal almadan önce 3-4 ay kopya key ile oynadım hiç bir şey olmadı ama arkadaşında dediği gibi sana ban lı key denk gelmiş başka key ile bizim dediğimiz şekilde oyunu kurarsan sorun hallolacaktır

Alıntıları Göster
    Orjinal alma bence kardeşim,yani zaten 1 yıl içinde battlefield 3 çıkacak.millet artık bunu oynamaz onu oynamaya başlar.Bence orjinali almak için şuan geç oldu,hiç gerek yok zaten.Ben neredeyse 1 yıldır hergün battlefield 2 oynuyorum ve şuana kadar pb hariç hiç bir hata ile karşılaşmadım.Pb'nin yedeğini aldığın zaman,bir daha hiç oyun kurarken problem olmaz.Benden sölemesi,ama genede sen bilirsin orjinalini alıyım diyorsan karışmam.

Bu pb işini halledemediysen buraya yaz,internete kendi pb klasörümü upload ederim.Sadece pb.rar dosyasını oyunun içindeki pb klasörü ile yer değiştirirsin,olur biter...

Aklıma gelmişken yazayım,herhangi virüs programı falan kuruluysa izin vermemiş olabilir.Onları da bir kontrol et.Olmazsa denemek için bir kere virüs programını tamamen kapatıp oyuna girersin.Problemi halledemezsen yaz,yardımcı olmaya çalışırız...

Hadi kolay gelsin...

• quote:

Orjinal alma bence kardeşim,yani zaten 1 yıl içinde battlefield 3 çıkacak.millet artık bunu oynamaz onu oynamaya başlar.Bence orjinali almak için şuan geç oldu,hiç gerek yok zaten.Ben neredeyse 1 yıldır hergün battlefield 2 oynuyorum ve şuana kadar pb hariç hiç bir hata ile karşılaşmadım.Pb'nin yedeğini aldığın zaman,bir daha hiç oyun kurarken problem olmaz.Benden sölemesi,ama genede sen bilirsin orjinalini alıyım diyorsan karışmam.

Bu pb işini halledemediysen buraya yaz,internete kendi pb klasörümü upload ederim.Sadece pb.rar dosyasını oyunun içindeki pb klasörü ile yer değiştirirsin,olur biter...

Aklıma gelmişken yazayım,herhangi virüs programı falan kuruluysa izin vermemiş olabilir.Onları da bir kontrol et.Olmazsa denemek için bir kere virüs programını tamamen kapatıp oyuna girersin.Problemi halledemezsen yaz,yardımcı olmaya çalışırız...

Hadi kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    bf oynarken zaten virus progarmı dahil herşey kapatılmalı yanında gelen kitapçıkta bile yazıyor bu

• quote:

bf oynarken zaten virus progarmı dahil herşey kapatılmalı yanında gelen kitapçıkta bile yazıyor bu

Alıntıları Göster
    Abi ben hala o sorundayım ya bana pb klasörünü atarsan baya bii makbuLe geçer ultraslan sende msnimi eklememişin galiba :S bilmiom herkese cok teşk ederim şimdiden ilgilenmeye calısıyorsunuz bende antivir var kapatmadım ama şimdi kapatıp deniycem ama suan pb yi cok karıştırdım :D bi pb klasörünü atarsanız ii olur

ßu oyunun orjinalini nie alayım delümüyüm ben :D kim alırki ... herşeyinn çözümü var ...

ßiLgi paylaştıkca buyuR

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

bf oynarken zaten virus programı dahil herşey kapatılmalı yanında gelen kitapçıkta bile yazıyor bu
    Ben orjinal almadığım için haberim yoktu öyle bişeyden ama bende kaspersky devamlı açık,problem olmuyor.

Piyasada çoğu kişi direk oyunu alıp kurup,hemen oyuna girmeye çalışır ve giremeyince "ya bune be,ne sorunlu oyun" der.Sorun basittir,ama çözmeyi bilmeyene anlatmaktansa,kısacası antivirüsü kapatın derler.Bu çok normal,kapalı olması şart değil,önemli olan oyuna güvenlik duvarında izin vermen.Yani programdan oyunun .exe dosyasına izin verirsen problem olmaz.(Yanlız adını unuttum bir tane program vardı,o problem oluyormuş diyorlar.O programı kullanmadığım için adını hatırlamıyorum...)

Bu arada forcarbon kardeş,pb klasörünü birazdan upload edeyim o zaman.şuan rapid ten doysa indiriyor.Malum internet 256 kb olunca hem download,hem upload uzun sürüyor...

• quote:

quote:

bf oynarken zaten virus programı dahil herşey kapatılmalı yanında gelen kitapçıkta bile yazıyor bu
    Ben orjinal almadığım için haberim yoktu öyle bişeyden ama bende kaspersky devamlı açık,problem olmuyor.

Piyasada çoğu kişi direk oyunu alıp kurup,hemen oyuna girmeye çalışır ve giremeyince "ya bune be,ne sorunlu oyun" der.Sorun basittir,ama çözmeyi bilmeyene anlatmaktansa,kısacası antivirüsü kapatın derler.Bu çok normal,kapalı olması şart değil,önemli olan oyuna güvenlik duvarında izin vermen.Yani programdan oyunun .exe dosyasına izin verirsen problem olmaz.(Yanlız adını unuttum bir tane program vardı,o problem oluyormuş diyorlar.O programı kullanmadığım için adını hatırlamıyorum...)

Bu arada forcarbon kardeş,pb klasörünü birazdan upload edeyim o zaman.şuan rapid ten doysa indiriyor.Malum internet 256 kb olunca hem download,hem upload uzun sürüyor...

Alıntıları Göster
    BattleField 2 için pb klasörü...

http://rapid-share.com/files/67003957/J.r.duke.rar.html

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

hem senin dediğin açıdan kapatılması gerekiyor hemde oyun oynarken baze anti virus programı update yapıyor bazen öyle bir update denk geliyorki ping bir anlıkda olsa 600-700 lere kadar fırlıyor buda heli deyseniz yada özellikle uçaktaysanız düşmenize neden oluyor sırf bu olay yüzünden 3 kere uçakla denize çakıldım tam alçalmışım manevra yapıyorum 1 saniyelik lag ile donma arası bişi sonra herşey normale dönüyor fakat bir bakmışınız denizdesiniz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.