Şimdi Ara

Beyler deneyimli abilerin desteği lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce arkadaşımla iddiaya girdik. Sadece isim olarak tanıdığım sınıftan bi kıza hiç tanismadan boyunun kaç cm oldugunu sormam lazım. Sizce nasıl bir cümle kurmalıyım. Soruyu faceden soracağım ama kızın ters bi tepki vermemesi lazim sana ne aptal falan gibi :) Önerileri bekliyorum. Konu sorduktan sonra SSlerle desteklenicektir. Bu arada iddianın 50 lira kazanç sağlayacağı unutulmamalıdır. bu arada üniversiteliyiz liseli sorusu gibi saçma sapan olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konuda deneyimi olanı merakla bekliyoruz
  • Ondan önce başka arkadaşlarına sor. Sırayla git yani. Direk sadece ona sorarsan abes olur. Nedenini sorarlarsa da anket falan basketbol takımı diye geçiştir
  • İltifat edermişcesine sor ters tepki vermez.
    Ya boyun çok ideal gözüküyor, kaçtı?
    Gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biliyim olum ölçmedim ki hıaaa..

• topuklu ayakkabilar kaç cm oluyor de 3,5 der senin boyun o zaman 1.78 falan de oda yok boyun şu der :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seninki kaç cm ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarida ne kadar da cok deneyimli abi varmis hepsi birbirinden guzel fikirler, bayildim

• Buradakilerin isi gucu yok onune gelen kizin boyunu soruyor

• Ne bos idda bu ya …

• Benim yaptigim taktikle yap.
    Hit kiza iddiaya girdik de boyunu soylemen lazim de kesin halledersin.

• ben kadınlar basketbol maçındaydım sana benzeyen birini orda gördüm de oynuyormusun de hayır derse ilgin varmı de evet derse bende ilgileniyorum ama bu yaştan sonra bu boyla olmAz heralde dersin kendi boyunu söyle senin boy kaç diye sor yada hayır ilgilenmiyorum derse aslında boyun ideal 1.x cm üzeri sanırım kizlar icin minimum dersin senin ne kadar ki diye sor x i mantıkklı salla

• quote:

Orijinalden alıntı: lostn7272

Az önce arkadaşımla iddiaya girdik. Sadece isim olarak tanıdığım sınıftan bi kıza hiç tanismadan boyunun kaç cm oldugunu sormam lazım. Sizce nasıl bir cümle kurmalıyım. Soruyu faceden soracağım ama kızın ters bi tepki vermemesi lazim sana ne aptal falan gibi :) Önerileri bekliyorum. Konu sorduktan sonra SSlerle desteklenicektir. Bu arada iddianın 50 lira kazanç sağlayacağı unutulmamalıdır. bu arada üniversiteliyiz liseli sorusu gibi saçma sapan olmasın

Ondan azcık kısa bi arkadaş bul. Bu arkadaş boyunun .... cm olduğunu iddia ediyor ama senden kısa. Senin boyun kaçtı? diye sor. Tabii bunu arkadaşla dalga geçiyormuş havasında yap :D

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

İltifat edermişcesine sor ters tepki vermez.
    Ya boyun çok ideal gözüküyor, kaçtı?
    Gibi

Bu hoşuma gitti bu sekilde ters tepki vermeyebilir.

• Beyler basketbolu kullanmam biraz saçma olur kizin boyu 165 civarlarinda baskete boyu yetmez yani bu şekilde sormam sacma olur dalga gectigimi sanabilir :) ve ayni zamanda bunun bir iddia oldugunu soyleyemem arkadasimla girdigimiz iddianin bi şartı da bu. Aslinda kiza boyun kac cm desem bile 50 lirami alicam kizin verecegi cevap onemli degil ama ileriki zamanlarda kizin yuzune bakicam ayni ortamlara falan giricez ayni siniftayiz hep hatirlanacak rezalet bi durum olmasin diye bu kadar uğraşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Ondan önce başka arkadaşlarına sor. Sırayla git yani. Direk sadece ona sorarsan abes olur. Nedenini sorarlarsa da anket falan basketbol takımı diye geçiştir

Aslında düşününce bu da mantıklı arkadaş ortamindayken bu şekilde sorabilirim. Hemde iddiaya girdigim arkadasimmin yaninda da yapabilirim bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.