Şimdi Ara

Beyler elime bişey oldu [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Ekim 2024; 18:32:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Egzamaya benziyor

• elin aids kapmış senden
  • Elinizle cinsel ilişkiye girerken korunun.
  • Tahminimce eliniz çok kuruydu krem sürünce böyle oldu hocam eğer böyle ise geçer yakında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam geçer inş

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    Kozmetik ürünlerinden uzak durun. Sıvı sabun yerine katı sabun kullanın. Zeytinyağı sürebilirsiniz üzerine faydalı gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek bir defa krem sürdükten sonra olduysa krem içerisindeki bir şeye alerjin olabilir. Güneş gördükten sonra olduysa sıkıntı var ama gecenin bir vakti atmışsan öyle değildir. Tek bir defalık olduysa sorun değil o kremdendir
  • Sivilce ilacı kullanıyorsanız onun yan etkisi olabilir. Egzamadır geçici bir şeydir. Nemlendirici krem veya zeytinyağını düzenli kullandığınızda yakin zamanda geçer

• kuscubasi kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 24 Nisan 2021; 0:4:9 >
  • Benim bir arkadaşımın da eline böyle bir şey olmuştu. O da elini yıkayıp biraz nemlendirici sürmüştü ÖLDÜ.

• Alerjiden olabilir veya eliniz herhangi bir kokoi zehirli ok kurbağasına değmiş olabilir. Sabaha geçer.

• Egzema degil benim cokca badima gelen bir olay dokundugun birseye vucudun alerjik tepki vermis doktora gidersen krem veriyor 4-5 gunde eski haline donuyor.Kullandigin sabuna dikkat et surekli ellerini temiz tut

• Aloe vera jel al ve onu sür.Rahatlatır ve nemlendirir. Ben bunu kullanıyorum ama her zaman değil. Ara sıra alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

Egzamaya benziyor
    Aynen öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.