Şimdi Ara

Beyler gece karabasan geldi çok ciddiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün uyuyodum normalde hep 1 elham 3 kulhü okurum dün okumadım gece bir anda uyandım ağzımı açamadım elimi oynatamadım bu olay başıma çok geldiği için allahım ben gidiyorum dedim sakinleştim bir anda yorganla havaya kalktım sonra bir anda geri indim ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama gerçekten rüya değildi ne yapmalayım?

• dua et
    yattıgın yerde nimet kırıntısı olmasın
  • git biir abdest al.

yattığın yeri kontrol et birşey olabilir.

pislik filan. ekmek kırıntısı.

nas'ı oku bol bol :))

.

sağ tarafına yat.

kardeş gülüoruz ama allah yardım etsin geçer ya
  • Karabasan diye bir şey yoktur arkadaşlar hurafe bunlar. Arkadaşın başına gelen uyku felci. Halk arasında karabasan deniliyor ama bir varlık falan değil tamamen beyinde oluşuyor. Uyku düzensizliği ve yatış pozisyonundan kaynaklanıyor. Hayal görme gibi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

Karabasan diye bir şey yoktur arkadaşlar hurafe bunlar. Arkadaşın başına gelen uyku felci. Halk arasında karabasan deniliyor ama bir varlık falan değil tamamen beyinde oluşuyor. Uyku düzensizliği ve yatış pozisyonundan kaynaklanıyor. Hayal görme gibi bir şey.

Tıp her zaman doğaüstü konulara bir kılıf bulur. Karabasan Diye birşey vardır kafir bir cin türü bu baskıyı yapar.Banada bu olayın aynısının benzeri olmuştu (ben havalanmadım ) ve besmele çekmemle beraber bu durumdan kurtuldum.
  • benim başıma hiç gelmedi ama uyku felci denilen şey olabilir arkadaş bahsetmiş yukarda. Uyurken vücudumuzdaki kaslar dinlenmek için felç gibi birşey oluyor. Sinirler çalışmıyor yani, uyanma zamanına yakın düzeliyor. Vücut kendisi ayarlıyor işte otomatik olarak, örneğin rüyalarda bazen istesende koşamazsın, bağıramazsın, hareket edemezsin ya bu nedenle oluyor.

Seninkinin ayarı biraz kaçmış olabilir.
  • benimde başıma bi kaç sefer geldi okusanda geçmiyor.daha doğrusu okuyamıyorsun bir kelime dahi söyleyemiyorsun.öyle bitmesini bekliyorsun.hiç biryerini kımıldatamıyorsun parmağını bile.ben ne zaman kediotu kökü kaynattıp içsem uzun uzun rüya görüyorum.en son yaşadığımdada biraz fazla içmiştim gece de böyle bir olay yaşamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremyılmaz -- 26 Mart 2013; 1:12:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyılmaz

benimde başıma bi kaç sefer geldi okusanda geçmiyor.daha doğrusu okuyamıyorsun bir kelime dahi söyleyemiyorsun.öyle bitmesini bekliyorsun.hiç biryerini kımıldatamıyorsun parmağını bile.ben ne zaman kediotu kökü kaynattıp içsem uzun uzun rüya görüyorum.en son yaşadığımdada biraz fazla içmiştim gece de böyle bir olay yaşamıştım

Dua etsende geçmez çünkü karabasan yok. Bununla ilgili bir ayet falan varmı ?

• Valla sadece sıkıştığınız zaman dua ederseniz olmaz firavunda ölmeden önce dua etti ama Allah kabul etmedi yani ben besmele çektim içimden ve bu durum anında geçti bende ...
  • Geçer bişey olmaz önemli olan bunu psikolojik sorun haline getirmeyin rahat olun tekrar olacak diye kendi kendinizi korkutmayın.
  • KARABASAN diye bir şey yoktur . yada bir varlık siz uyurken gelib sizin üstünüze oturmaz. çıkmaz . sarılmaz.

dinimizde iblisler ve cinler olduğu açıkça belirtilmiştir buna inanmayanlar var . o inanmayanlardan değilim ben .
    kuran da ne diyorsa odur.

gelelim uykumuzda uyanıpta yada uyandığımızı sanıpta sesleniyor yada kalkmaya h,areket etmeye çalışıpta bunları yapamadığımız konusuna.

yukarıdada bir arkadaş demiş UYKU FELCİ evet adı bu.
    nasıl olduğuna gelince insanlar uyku sırasında rüya görür rüyalarımızda neler yaparız neler uçarız koşarız en sevdiğimiz şeyleri yaparız o zaman kimse demez a nasıl yapıyoruz KARABASANMI geldi yoksa mı deriz.

işte önemli nokta burada uyku sırasında rüya görürken beynin uyanıp fakat vücudu devreye sokamamasıdır.
    biz uykudan uyanıyoruz fakat beyin vucudu devreye sokmadığı için sesimiz çıkmaz. el ayak.kol. iskelttimizi çalıştıramayız , iyide diyeceksiniz neden böyel oluyor .
    evet bilinene göre yatış pozisyonu diye kısaca ifade ederiz bununla alakası ciğerlerdaki oksijen miktarı ile lakalı olabileceği yani ciğerle belli bir aranda baskı görüyor oksijen miktarında bir değişiklik bu duruma yok açtığı savunuluyor biz karabasan denilen durumdanda oksijen miktarının bir süre spnrasında dengeye oturması ile normale dönüyor.

karabasan diye bir şey yoktur ama cinler ve iblisler vardır rabbimde bu varlıkların şerrinden tüm inanan kardeşlerimi korusun. inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bounty Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: keremyılmaz

benimde başıma bi kaç sefer geldi okusanda geçmiyor.daha doğrusu okuyamıyorsun bir kelime dahi söyleyemiyorsun.öyle bitmesini bekliyorsun.hiç biryerini kımıldatamıyorsun parmağını bile.ben ne zaman kediotu kökü kaynattıp içsem uzun uzun rüya görüyorum.en son yaşadığımdada biraz fazla içmiştim gece de böyle bir olay yaşamıştım

Dua etsende geçmez çünkü karabasan yok. Bununla ilgili bir ayet falan varmı ?

zaten bende bunun bedensel birşey olduğuna inanıyorum.bu okumaya engel değil.okumaya çalışıyorum ama okuyamıyrum bunu ifaede ettim.yani besmele çekmeye yada felak yada nas suresini okumaya çalıştığımda okuyamıyorum.en ufak bir hareketi gerçekleştiremiyorsun

• Kuranda cinler var deniyor ama saldırır çarpar demiyor ben kuranda bir cinin bir insanı çarpmasıyla ilgili hiçbirşey görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Kuranda cinler var deniyor ama saldırır çarpar demiyor ben kuranda bir cinin bir insanı çarpmasıyla ilgili hiçbirşey görmedim.

(kafir) cinlerin ve iblislerin kötülüklerinden dolaylı alarak bahsedilir insanlar onlara sığındı der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 27 Mart 2013; 11:21:47 >
  • bir doktora baş vur bence. Karabasan diye bir şey yok gece geçici uyku felci geçiriyorsun.
  • Benimde basima geldi cok fena birsey ya allah kimseye gostermesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.