Şimdi Ara

Beyler Gelin Acil Dertlesmeye İhtiyacim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoslandigim kiza acilmistim.O benle mesajlasmak istemedi"Mumkunse atma"dedi ben de daha atmadim kendine iyi bak dedim veda ettim.Ne zamandir onu dusunuyodum ve facede sarki paylasiyordum gorur diye.(Arkadas listemde degil)Bugun kapak fotografina paintten bisi yazip koymus yazan sey su:

Daha iyilerine layigim,kendime de iyi bakarim.Kesin boyle olsun istemezdin sen.Hadi git..Optum gozlerinden.

Bunu bana mesaj olarak yoladigina %100 eminim.Suan kalbim kirik unutucam artik. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koyver be abi

• quote:

Orijinalden alıntı: magneticbed

Koyver be abi

Aglicam resmen

• "Mümkünse atma." dediğinde; "Ok by bilader." yazıcaktın kapayıp engellicektin niye filmlerde gördüğün o aşık çocuk triplerine giriyon birader? Sana karı mı yok lan?
  • Şuan kesin arkadaşlarıyla güle oynaya dedikodu yapıyordur.
  • ne bu havalar ya . sanki brad pitten teklif almis . boşver onu kardeşi m onun burnu çok havalarda

• işkence yap

• Karı kızdan hayır yok kardeş keyfine bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

ne bu havalar ya . sanki brad pitten teklif almis . boşver onu kardeşi m onun burnu çok havalarda

Katiliyorum bu yuzden hep yalniz kalicak.Birgun gelicek degerimi anlicak ama is isten gecmis olucak...

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanSTK

"Mümkünse atma." dediğinde; "Ok by bilader." yazıcaktın kapayıp engellicektin niye filmlerde gördüğün o aşık çocuk triplerine giriyon birader? Sana karı mı yok lan?

Hocam kiza asiktim nasil oyle bisi yapim...Eger kullanip aticagim biri olsaydi bu dedigini yapardim ama.

• sende profiline 'varlığım olay ama yokluğum fena koyar' yaz knk.Elbet bie gün burnu sürter ve seni arar.
  • Yalnız sana yazmama olayı da var, sanki biriyle küsmüş gibi geldi bana, konuştuğu biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Yalnız sana yazmama olayı da var, sanki biriyle küsmüş gibi geldi bana, konuştuğu biri.

Hocam "Kendime de iyi bakarim"kismi acikliyor her seyi.Ben veda ederken kendine iyi bak demistim.Daha da konusmadik faceyi dondurdum bi ara.Yani ben su zamana kadar kendimi kandiriyordum"O da beni seviyor bence" diye bunu gordum artik anladim.Off...Ayrica o da onu ne kadar cok sevdigimi biliyordu.

• Bende dün açıldım bir kıza.İşte oda çok şaşırdım falan dedi.Ne dusunuyosun diye sorunca zaman istedi.Haklisin diyip bir daha mesaj atmadim.Halbuki gecen sene bana surekli mesaj atiyodu.Beni hic sevmedin falan.Sonra teklifimi reddetti bende bunlari ona hatirlattim mors oldu knk.Sakin altta kalma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad_Hawk

quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Yalnız sana yazmama olayı da var, sanki biriyle küsmüş gibi geldi bana, konuştuğu biri.

Hocam "Kendime de iyi bakarim"kismi acikliyor her seyi.Ben veda ederken kendine iyi bak demistim.Daha da konusmadik faceyi dondurdum bi ara.Yani ben su zamana kadar kendimi kandiriyordum"O da beni seviyor bence" diye bunu gordum artik anladim.Off...Ayrica o da onu ne kadar cok sevdigimi biliyordu.

Dostum kadınlar böyledir, ayrıca zibilyon tane kızla tanışıcaksın ilerki hayatında salla geç. Tabi sözü kolaydır iş gönülde halletmektir orası da yeni biriyle tanışınca düzelir ancak...

O yüzden tanışabildiğin kadar çok kişiyle tanış & iletişim kur.

• quote:

quote:

ne bu havalar ya . sanki brad pitten teklif almis . boşver onu kardeşi m onun burnu çok havalarda

Katiliyorum bu yuzden hep yalniz kalicak.Birgun gelicek degerimi anlicak ama is isten gecmis olucak...

Dostum belliki onu sivazlayan çok var . k.bakma ama bizim erkekler kizlara boyle davranirsa , burnu sütten hep erkekler olur

• Kızdaki egoya bak, tiksiniyorum böylelerinden.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum belliki onu sivazlayan çok var . k.bakma ama bizim erkekler kizlara boyle davranirsa , burnu sütten hep erkekler olur

Birgun gelicek istedigi gibi birisini buldugunu sanicak sonra o adam bunun ..... micicak o zaman beni seven biri varken niye konusmadim dicek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birgun gelicek istedigi gibi birisini buldugunu sanicak sonra o adam bunun ..... micicak o zaman beni seven biri varken niye konusmadim dicek.

Olabilir hayat bu . inş. Herkes hak ettiğini yaasar

• Unut gitsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.