Şimdi Ara

Beyler gözümde arpacık çıkıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözümü her kırpdığımda bi batma hissediyorum gittim baktım aynaya şişiklik var annem arpacık çıkıyor dedi. İlkkez çıkıyorda bu daha şişermi kötü bi görünüm çıkarmı ortaya bileniniz varmı acaba ?

• çok acıtıyo o ya özellikle gözünü ovaladışın zaman ama 2 güne geçer yani benm 2 güne geçiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: luseresul

çok acıtıyo o ya özellikle gözünü ovaladışın zaman ama 2 güne geçer yani benm 2 güne geçiyo

Acıtmasını geçtim kardeşim. Şişik gözle gezmek istemiyorum, sağolasın bilgilendirdiğin icin rahatladım
  • Yarın ilk iş doktora git. Muhtemelen tek gözdedir diğer göze de bulaşmamasına dikkat et. Yoksa iki gözün şiş dolanırsın Pamuğu çaya batırıp gözüne sürersen biraz rahatlatır. Çayın ılık olmasına dikkat et çok sıcak olursa zarar verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mineral -- 13 Mart 2012; 23:09:55 >
  • Kendi kendine gecmesi biraz agrili ve gec olabilir bir goz doktoruna git damlali tedavi uygula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91C8836C4 -- 14 Mart 2012; 1:09:57 >
  • lavabo pompasıyla çıktığı yere geri gönder
  • aynen hemen doktora git derim yukarda arkadaşın biri 2 günde geçer demiş belli olmuyo 1 haftada sürebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Kendi kendine gecmesi biraz agrili ve gec olabilir bir goz doktoruna git damlali tedavi uygula

Benim gittiğim doktor verilmemesi gereken kortizonlu bir damla verdiydi arpacık taş gibi oldu. Kulak temizleyicileriyle patlatmak zorunda kalmıştı başka bir doktor.

Yeni çıkıyorsa soğan/sarımsak sür derler büyüklerimiz. Onun dışında pek elleme kızarıp daha da belirgin hale gelmesin. Kendiliğinden geçmesini beklemeni öneririm.
  • Sarımsak sür
  • Sarımsak yakmaz mı?
  • kılcal damarların tıkanmasıyla arpacık oluşur, sıcak suyu beze dök, bezi tahta bir kaşığa sar ve göze kompres yap. Hemen geçer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.