Şimdi Ara

Beyler hava harp okuluna girmek icin ne yapmak gerek lutfen yardim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gözler sıkıntılıysa hiç bulaşma

• Yok

• Bu süreci kendisi araştırmayıp burada konu açıp, hazır cevap bekleyen adamdan subay olmaz.
  • Kardeşim gidipte vazgeçen çok gördüm. Üstteki arkadaş doğru demiş. O okulda senden şırıngayla kan alacaklar sen burda hazır cevap bekliyorsun. Araştırsan da sınav haricinde okulla alakalı pek bişey bulamazsın. Çünkü yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msü mülakat falan, ama vucudunda hiçbir anormallik olmamasi lazim sanirim. Arkadaşımı dalagi 1 cm buyuk diye elemisler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusursuz insan mi ariyolar anlamiyorum ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Sen niye beynini yorup laf atmaya calisiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maymordor -- 16 Ocak 2019; 3:41:20 >
  • Msüye girmen laızm. Msüde iyi puan yapıp havayı deçiceksin. Sonra 1 hafta boyunca (bazen 2 haftayı buluyor) ankarada duracaksın. İlk gün spor, psikomotor gibi önemli süreçler var. İkinci gün de mülakat. İki günü de başarıyla geçersen sağlık elemesi var. Sağlıktan uçucu yetiştirilmeye elverişli raporu alırsan öğrenci seçme uçuşuna katılıyorsun. Onu da başarıyla geçersen intibak eğitimine gidiyorsun.

• Önce bir hastaneye git check-up yaptır sonra iste. Sen yaptırmazsan orada yapacaklar çektiğin işkenceler boşa çıkacak.

• Asker olmak kolay değil

Sağlık anlamında büyük bir eleme var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bi saglik problemim yok vucudum duzgun ben bu sene msu ye gireyim bakalim

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Ucus derken ucak mi ucuracagim ??

• Dalak büyük olunca galiba daha erken yoruluyor insan ondan kaynaklı olabilir
  • Maymordor M kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bir arkadaşım sağlığı mülakatı geçti öğrenci seçme uçuşlarına katıldı orada bıraktı dayanamadıgını söyledi çok ağırmış. Uçak uçurma olayı da şöyle. Orada size uçacağınız pervaneli temel eğitim uçağı hakkında kitaplar verip ders calışmanızı istiyorlarmış komutanlarla beraber uçuyorsunuz komutanlar da uçak içindeki durumlarınıza ve o kitaplardaki bilgileri öğrenip öğrenmediğinize bakıyorlarmış ona göre yapamıyorsanız yetersizseniz eleniyorsunuz o kısımları da geçerseniz son aşamaya geçiliyor diye biliyorum

• Anladim dostum sagolasin

• Maymordor M kullanıcısına yanıt
    Evet ama o en son aşama. 14 uçuşun var 2sini yalnız uçuyorsun. Diğer uçuşlar hocayla birlikte. Zaten uçuşu da geçersen intibak eğitime katılıyorsun.

• TORPİLİN YOKSA AKLINDAN ÇIKAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.