Şimdi Ara

Beyler her gece burnum tıkanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gayet normal yatıyorum sabaha uyandığımda böyle 2 burnumun deliği veya sadece biri böyle tıkalı oluyo ama nezle gibi değil, sadece tıkanıyo niye olur bu

her gün tuzlu suyla burun mu yıkicam doktora filan mı gitmek gerek

• aynı sorun bende de var hatta burnumun içinde 2 tane yara çıktı çok fena ağrı yapıyor bende anlamadım nedendir, bende Aids problemi var belki ondan olabilir ama doktora gitmeyi düşünmüyorum
  • Aynısı bende de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

gayet normal yatıyorum sabaha uyandığımda böyle 2 burnumun deliği veya sadece biri böyle tıkalı oluyo ama nezle gibi değil, sadece tıkanıyo niye olur bu

her gün tuzlu suyla burun mu yıkicam doktora filan mı gitmek gerek

Bir KBB doktoruna gitmeni tavsiye ederim. Büyük ihtimalle "Otrivine", "Sinus Rinse" gibi ilaçlardan verecektir.
  • aynı olay bende de var ama burun kanseriyim doktor kansersen normal dedi.

• Burnun meme yapmış. en yakın sağlık kuruluşuna başvur.
  • Burnu açan bantlar işe yarayabilir iliadin de acar ama önermem bağimlilik yapiyor kullanmadiğin an tekrar tikaniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yastık ve yorganında senin için alerjiye neden olan bazı bakteriler-akarlar-tüyler-tozlar bulunuyor. Çok görülen bi vaka seninki. Bende de var. Sık sık yıkanan, toz-tüy bırakmayan yastık-yorganlar kullanırsan büyük ölçüde rahatlarsın. Halı, perde ve kıyafetlerin içinde aynı şeyler geçerli.
  • illiadin yetişkinler için olandan alın bir süre kullandım çok güzel açıyor

ama bir doktora gitmeniz iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 11 Eylül 2013; 15:43:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.