Bildirim
Beyler İnşaat mühendisliği seçtim ama
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up up up -
inşaat,mak,ee farklı şeyler.3ünede aynı ilgiyi duymuyorsundur.istedğn inşaatsa sorn yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
makina = tıp gibi geri kalan hayatın çalışmakla geçer
ama inşaat güzel tercih ... ve iyi kazanç sağlayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter749'
inşaat,mak,ee farklı şeyler.3ünede aynı ilgiyi duymuyorsundur.istedğn inşaatsa sorn yok
hemen hemen hepsine ilgim var kardeş
bi hocama sordum odtü dedi ben de bi yere yönelmeye çalışıyodum öyle bi tercih yaptım -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
ama inşaat güzel tercih ... ve iyi kazanç sağlayabilirsin
sağolasın birader biraz moral oldu bu
bazen iyi bi meslekmiş gibi geliyo bazen çok dandik ben bu mu olmak istiyorum diye düşünüyorum sonra da kendimi baretli hayal ediyom garip bi şey -
quote:
Orijinalden alıntı: Zero-Hour
ama inşaat güzel tercih ... ve iyi kazanç sağlayabilirsin
makine : tıp ne alaka orasını çözemedim
insaat mühendisi olunca geri kalan hayatında çalışmayacak mısın ? -
sermayen yoksa diplomalı amelelik yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: ornitin
sermayen yoksa diplomalı amelelik yaparsın
kum gibi inşaat müh. Var piyasada. Kendini geliştirmezsen kimse diplomana bakmaz. Sonuçta odtü inş. Mezunlarının tamamı iş bulamıyor ki.
Katü inş. müh. Dondurup bu sene sınava giren biri olarak söylüyorum. İşin içinden geldim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiG DentoN -- 11 Ağustos 2012; 14:09:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BiG DentoN
quote:
Orijinalden alıntı: ornitin
sermayen yoksa diplomalı amelelik yaparsın
kum gibi inşaat müh. Var piyasada. Kendini geliştirmezsen kimse diplomana bakmaz. Sonuçta odtü inş. Mezunlarının tamamı iş bulamıyor ki.
Katü inş. müh. Dondurup bu sene sınava giren biri olarak söylüyorum. İşin içinden geldim.
sağolun sizde iyi moral oldunuz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Knngr
büyük ihtimal odtü inşaat mühendisliğine yerleşecem ama nedense inşaat hakkında endişelerim var
şuan aklımda itü makine veya hacettepe elektrik elektronik seçse miydim sorusu var
iş olarak gelecekte sorun olur mu sizce inşaat alanında
yanlış tercih mi yaptım yoksa
ben senin yerinde olsam itü makina tek gecerdım,piyasada itü makina efsanesı dolasıyor,pıyasada ozellıkle otomotiv ve soğutma sistemleri(bosh beko siemens) itü makına tercıh edıyorlar boğazıcı mak. yerine,insaat için sermayen olması lazım kı bı yerlere gelebılesın
-
inşaat türkiye'de yapılacak en iyi mühendislik -
Hocam niye olaya öyle baktın ki? İş alanı makine, elektrik, inşaatın geniştir. ODTÜ mezunu olarak da bir adım öndesin zaten. Türkiye'de de iyi kazanç sağlayabilirsin. Hatta iyi para kazanmak istersen yurt dışında dolar üzerinden iyi ücretler de alabilirsin. Bence istemeyerek yazmadıysan, ben inşaat mühendisliği yapabilirim diyorsan hiç sıkıntın olacağını sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: kenandana
quote:
büyük ihtimal odtü inşaat mühendisliğine yerleşecem ama nedense inşaat hakkında endişelerim var
şuan aklımda itü makine veya hacettepe elektrik elektronik seçse miydim sorusu var
iş olarak gelecekte sorun olur mu sizce inşaat alanında
yanlış tercih mi yaptım yoksa
ben senin yerinde olsam itü makina tek gecerdım,piyasada itü makina efsanesı dolasıyor,pıyasada ozellıkle otomotiv ve soğutma sistemleri(bosh beko siemens) itü makına tercıh edıyorlar boğazıcı mak. yerine,insaat için sermayen olması lazım kı bı yerlere gelebılesın
kardeş zaten aklımın bir ucunda itü makine var yapma böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Hocam niye olaya öyle baktın ki? İş alanı makine, elektrik, inşaatın geniştir. ODTÜ mezunu olarak da bir adım öndesin zaten. Türkiye'de de iyi kazanç sağlayabilirsin. Hatta iyi para kazanmak istersen yurt dışında dolar üzerinden iyi ücretler de alabilirsin. Bence istemeyerek yazmadıysan, ben inşaat mühendisliği yapabilirim diyorsan hiç sıkıntın olacağını sanmıyorum.
inşaat sevmediğim bi alan değil yaparım diye gidiyorum zaten de nedense içime birden kötü his düştü :) :) :) -
quote:
Orijinalden alıntı: alpsermet
inşaat türkiye'de yapılacak en iyi mühendislik
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Hocam niye olaya öyle baktın ki? İş alanı makine, elektrik, inşaatın geniştir. ODTÜ mezunu olarak da bir adım öndesin zaten. Türkiye'de de iyi kazanç sağlayabilirsin. Hatta iyi para kazanmak istersen yurt dışında dolar üzerinden iyi ücretler de alabilirsin. Bence istemeyerek yazmadıysan, ben inşaat mühendisliği yapabilirim diyorsan hiç sıkıntın olacağını sanmıyorum.
inşaat sevmediğim bi alan değil yaparım diye gidiyorum zaten de nedense içime birden kötü his düştü :) :) :)
kardeş forumda yazılanlara çok fazla gerçekçi yaklaşma bence...makine,eem,inşaat üçünde de eğer mesleğini seversen ve kendini geliştirirsen aranan kişi de olursun,iş de bulursun ve iyi paralar da kazanabilirsin.ODTÜ inşaat müh. gelecek diyo allahım yarabbim yaa
-
sağolasın kardeşim moral oldu baya severek yazdım bölümü aslında ama birden kötü hissettim kendimi -
Bu forum felaket tellalı 100 kere dedim 101.kez söylüyorum inşaat seçmişsin sevdiğin bir alan ODTÜ gibi güzide bi üniversite daha ne olsun hacı?öyle başka bölümleri neden yazmadım gibi şeylerin kafanı kurcalaması çok normal inan tercih yapan 10 gençten 7si böyledir ki ben de dahilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sonics093
Bu forum felaket tellalı 100 kere dedim 101.kez söylüyorum inşaat seçmişsin sevdiğin bir alan ODTÜ gibi güzide bi üniversite daha ne olsun hacı?öyle başka bölümleri neden yazmadım gibi şeylerin kafanı kurcalaması çok normal inan tercih yapan 10 gençten 7si böyledir ki ben de dahilim.
eyvallah birader sağolasın haklısın galiba felaket tellalı var forumlarda sözlüklerde :)
Benzer içerikler
- y=f(x) ne demek
- halkasal dna
- katman elektron dizilimi
- genlik neye bağlıdır
- diş hekimleri nasıl atanır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X