Şimdi Ara

Beyler intihar falan etmeyin ailenizi üzmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
12.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşsizlik ekonomik sıkintilar herşeyin başi bu insanlar 30undan sonra patir patir gider.Sen tam düzeni kurucam dediginde işsiz kalinca ne olacak bu insanlar 30 yaslarinda alir mi özel sektör bu işsizlik varken:) Eskisi gibi q ise girip emekli olana kadar calisma mevzusu kalmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmış bu ülkede yasamaktansa ölmek daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hikaye değil knk 4-5 ay önce başıma gelmiş olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redmi K20 Pro -- 4 Ekim 2020; 13:0:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro

Hikaye değil knk 4-5 ay önce başıma gelmiş olay.

hikaye derken kelimeyi yanlış kullandım herhalde anı demek istemiştim:) Bıçak veya jiletle zor gerek yok ya silah yada bi tane hayatta yaşamasının hiçbir anlamı olmayan insana kafa tutucaksın ölümüne kavga edicen:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 4 Ekim 2020; 14:24:10 >
  • Ben intihar etsem, ailem göbek atar lan... 

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

hikaye derken kelimeyi yanlış kullandım herhalde anı demek istemiştim:) Bıçak veya jiletle zor gerek yok ya silah yada bi tane hayatta yaşamasının hiçbir anlamı olmayan insana kafa tutucaksın ölümüne kavga edicen:D

Alıntıları Göster

Ben öyleyim hocam, yaşamanın hiçbir anlamı yok, kavga edekmi?  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Ben öyleyim hocam, yaşamanın hiçbir anlamı yok, kavga edekmi?  

Alıntıları Göster

Bencil,Milletin namusuna göz diken,Ağzından Allah kitap düşmeyip her türlü pezoluk yapan bir insan olman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Bencil,Milletin namusuna göz diken,Ağzından Allah kitap düşmeyip her türlü pezoluk yapan bir insan olman lazım

Alıntıları Göster

Yok hocam naptınız öyle biri değilim ben  

Ben sadece asosyal, Psikojik sorunları olan, hiçbirr işe yaramayan biriyim.  

• Aileyi üzmemekte geçerli bir sebep tabiki de ama asıl olay bence var olmanın değerini anlayamamak

Ölümü isteyenlerin bana kalırsa dayandıkları neden acıdan kurtulma isteği bakın buraya dikkat çekiyorum bu isteğin altında refaha erme mutlu olma artık sorunu hissetmeme ve rahatlık hissi var ama o his ancak var olanların hissedebileceği bir şey, mutluluğu rahatı acıdan kurtulmanın verdiği ferahı bunu ancak var olanlar yaşayabilir ve buda ancak dünyevi sorunlarınızı aştığınızda geçerli olabilir

yok olursan artık hiçbir şeyi anlayamamak zamanın içinde olmamak var olmamak demek, hiçsin demek bunu bazen uykuyla eş tutuyorlar, hayır, uykuda bile rüya görüyorsunuz uyandığınızda o uykunun verdiği tadı yaşıyorsunuz ve bu ancak var olanların yine tadabileceği bir duygu

Ama yoksun abi anlatabiliyor muyum, sen sahip olduğun değerlerin farkında değilsin, rahatlıkla nefes almanın bile var oluşun inanılmaz bir tadı olduğunun farkında değilsin, ve yok olarak o rahatlık hissine ulaşabileceğini sanıyorsun işte bu his yüzünden intihar çekici geliyor , bunun gerçek anlamda fark etme uğraşında olsanız ve farkındalığınızı her geçen gün arttırsanız , var olmanın acı içinde olsanız bile muhteşem bir şey olduğunun farkına varır ve asıl yok olma endişesi içinde olursunuz.

"E abi zaten eninde sonunda öleceğiz?"

bende derim ki sana, pastayı yiyebildiğin kadar ye , ne kadar yiyebiliyorsan artık , var olmanın tadını çıkar yok olana kadar aptallık edip erkenden kendi fişini çekmeye kalkışma.

• intihar edenler ölecek de etmeyenler ölmeyecek mi? neyin tartışması bu? isteyen bugün ölür isteyen birkaç gün daha yaşayıp ölür.

• teamwork kullanıcısına yanıt
    Mesele alnımıza yazdığı zamanda ölmek kardeşim . Bu forumda çok intihar muhabbeti oluyordu gençlerin çoğu intihara meyilli bende bu olayla karsilasilinca foruma hemen yazdım. Çünkü ölene bişey olmuyor ama geri de kalanlarıda beraberinde öldürüyor..
    Yani demem şu intihar eden kişi birkez daha düşünsün arkasında bıraktıkları da ölüyor çünkü.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ne alakası var hamza. Kuzenimin oğlu intahara meyilli çıktı 12 yaşında. Çocuklarıyla ilgileniyorlar yanlarından hiç ayrı tutmuyorlar ailesi güzel ama çocuk son 2 senedir sürekli ölümle ilgili merak içindeymiş en ufak olumsuzlukta ölümü kurtuluş çıkış olarak görüyor. Dinazorlara bayılıyor onlar gittiyse bir sebebi var kesin kötü bişey oldu bende gitmek istiyorum diye düşünüyor. Mantık bu. Bu bir beyinsel hastalık bazıları fark edilmiyor bazıları erken teşhis ediliyor. Bu çocuğun şimdi bahanesi bu 20 yaşına geldiğinde belki başka şeyleri bahane edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Ne alakası var hamza. Kuzenimin oğlu intahara meyilli çıktı 12 yaşında. Çocuklarıyla ilgileniyorlar yanlarından hiç ayrı tutmuyorlar ailesi güzel ama çocuk son 2 senedir sürekli ölümle ilgili merak içindeymiş en ufak olumsuzlukta ölümü kurtuluş çıkış olarak görüyor. Dinazorlara bayılıyor onlar gittiyse bir sebebi var kesin kötü bişey oldu bende gitmek istiyorum diye düşünüyor. Mantık bu. Bu bir beyinsel hastalık bazıları fark edilmiyor bazıları erken teşhis ediliyor. Bu çocuğun şimdi bahanesi bu 20 yaşına geldiğinde belki başka şeyleri bahane edecek.

Bu istisna birader hasta olmak ayri hayatin katlanilamaz duzeye gelmesi ayrı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız büyük ihtimal aile baskısı yüzünden öldü aileyr az bile

• Ne mezunuydu sıkıntısı neydi neden intihar etti belli mi?

• hayatin amaci yok diyip intihar eden insan, aptal insandir.

savasmadan olen insan, korkak insandir.

kisacasi olmeyi secen insan, insan olmanin temel kurallarini yerine getirmeyen insandir.

3 yildir psikolojik tedavi goruyorum. uzun sure agir ilaclar ictim, intihar dusuncesine sahip oldum ama 1 kere bile intihar etmeyi denemedim. kendini duzeltmeye bakarsin, duzeltemezsen bir amac ugruna olmeyi secersin.

elinin altinda 1 mbps internet oldugu surece ve gece guvenli sekilde rahat uyuyabildigin surece basarili olabilmek mumkun. intihar etmeyi mi dusunuyorsun? aklina dogu bolgelerinde 13-14 yasinda evlendirilen kizlar gelsin; dis dunyadan uzak, internet nedir bilmeyen kizlar..

• _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Mezuniyet ini yazmistimda arkadaşlar tepki göstermişti.
    Hukuk mezunuymus. İntihar etcem gibi sözler 2 hafta öncesinde ailesine söylediği olmuş.
    Net neden olduğunu bilmiyorum ama babası 1 ay sonra sınav varmış sanırım hakimlik gibi bir sınav onu kafasına taktığını söylemişti 😔

• Dert karsilastirmak kadar APTALCA bir hareket yoktur. Herkesin derdi kendine buyuktur herkesin icinde bulundugu fiziksel ve duygusal kosullar farklidir, herkesin akli ayni calismaz. Bu yuzden birebir tecrube etmediginiz konularda sallamayin. Sadece tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67828229

Yok hocam naptınız öyle biri değilim ben  

Ben sadece asosyal, Psikojik sorunları olan, hiçbirr işe yaramayan biriyim.  

Alıntıları Göster

Öyle olmadıgını tahmin ettim.Oda düzelir kaybedecek birşeyin yok hayatı keyfine göre yaşa.Kimseyi takma.

• Hocam iyi hoş demişsiniz de, kimseyi tanımam etmem genel geçer verilerle konuşacağım şimdi. Bu kızın dünyaya gelmesine vesile olanların da bu intiharda kabahatleri var bence. Herkes keyfine, kendini tatmin etmek için çocuk yapıyor. Hiç düşünüyorlar mı acaba bu çocuğun ihtiyaç duyabileceği şeyleri sağlayabilir miyiz diye ? Ya da elindekine göre çocuk yetiştirmeyi becerebiliyorlar mı ? Maddi ve manevi olarak çocuk yetiştirebilecek ortam var mı ki beyinsiz hayvanlar gibi çoğalıyoruz ? Sonuçta ya olduğun gibi görüneceksin ya da göründüğün gibi olacaksın. Çocuk yapalım, günde 12 saat işe gidip 3000 lira kazanalım, çocuk büyür zaten zihniyetiyle olmuyor. Paran az, çocuğa ayıracak vaktin az, evebeynlik bilincin az ama mutlaka çocuk yapın. Sonra intihar edince ağlayalım.

Olaydaki aile belki bu kapsama girmiyordur , belki kızımızın dış müdahalelerle değiştirilemeyecek kişisel bir sorunu vardır. Ben ülke geneline göre yorum yapıyorum. Belli bir yaşa geldiğinizde neyseniz %99 o olarak öleceksiniz. İki üç şanslı insanın hayatına bakarak kendinizi avutmayın. Yaşamadığınız şeyleri yapanları da eleştirmeyin, zira kimse yaşamadığı durumun sorumlusu değildir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.