Şimdi Ara

Beyler Kafayı Yiyicem Her Şeyi Denedim Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sabahtan beri her şeyi denedim . Sorun şu : oyun sırasında sürekli "tekrar bağlantı" kuruluyor diyor, her 20 sn yede bir filan oyunu oynamak çok zor oluyor . Oyunu silip tekrar yükledim modemi kapattım açtım her şeyi denedim olmuyor. Hayla 20 sn yede bir bağlantı gidiyor .
    Bu arada internet SuperOnline . Daha önce böyle bir şey olan varsa yardım edebilir mi ?

Özet : 20 sn yede bir Tekrar bağlantı kuruluyor geliyor oyun donuyor . Oyunu silip tekrar yükledim çözülmedi çözümünü bilen var mı ?

• Server ile alakalı çoğu kişi de var bu sorun
  • Aynısını yaşadım her şeyi yaptım ama yenilmeme engel olamadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yazı falan gelmiyor ama oyunun içinde sanki ping varmış gibi oluyor ama pinge bakıyorum 90 normal her zamanki oynadığım ping.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfe28 -- 12 Eylül 2013; 23:58:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavister

Aynısını yaşadım her şeyi yaptım ama yenilmeme engel olamadı :)

Geçtimi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: İBÖ Peace

quote:

Geçtimi peki

En son devam ediyordu. İnternetle oynama yaparken bir yandan custom açtım botlara karşı ve şunu gözlemledim:
    1)Yukarıda yeniden bağlanılıyor yazarken ben hariç herkes oynayabiliyor. Yani karakterim otomatik vuruyor ve eğer son vuruşu yaparsam hiç delay olmadan altınım direk geliyor, adamlar bana vurunca hiç delay olmadan canım gidiyor.
    2)Yukarıda yeniden bağlanılıyor yazarken sohbeti sıfır sorun kullanabiliyoruz. Ben arkadaşımla konuşuyordum mesela özel mesajla attıklarım ve attıkları saniyesi saniyesine geliyordu.
    3)Eğer dururken değil de yürürken sorun oluşursa karakter yürümeye devam ediyor sadece yeni komut veremiyorsunuz verirseniz bile geçince yapıyor. Buna da örnek vereyim customda mide gittim karşımda nasus vardı ben harrass için sağ tıkladım adama oyun gitti, aynı zamanda nasus geriye doğru koşmaya başladı canı azdı ve ben onun peşinden otomatik olarak koştum ardından kule tarafından öldürüldüm. Bunlar olurken izliyordum ama engel olamıyordum.

Şimdi bir daha deniyorum custom.

Ekleme: Bunlar olurken pingim "genel olarak" 60-100 arası seyrediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 13 Eylül 2013; 0:22:53 >

• quote:

quote:

quote:

Geçtimi peki

En son devam ediyordu. İnternetle oynama yaparken bir yandan custom açtım botlara karşı ve şunu gözlemledim:
    1)Yukarıda yeniden bağlanılıyor yazarken ben hariç herkes oynayabiliyor. Yani karakterim otomatik vuruyor ve eğer son vuruşu yaparsam hiç delay olmadan altınım direk geliyor, adamlar bana vurunca hiç delay olmadan canım gidiyor.
    2)Yukarıda yeniden bağlanılıyor yazarken sohbeti sıfır sorun kullanabiliyoruz. Ben arkadaşımla konuşuyordum mesela özel mesajla attıklarım ve attıkları saniyesi saniyesine geliyordu.
    3)Eğer dururken değil de yürürken sorun oluşursa karakter yürümeye devam ediyor sadece yeni komut veremiyorsunuz verirseniz bile geçince yapıyor. Buna da örnek vereyim customda mide gittim karşımda nasus vardı ben harrass için sağ tıkladım adama oyun gitti, aynı zamanda nasus geriye doğru koşmaya başladı canı azdı ve ben onun peşinden otomatik olarak koştum ardından kule tarafından öldürüldüm. Bunlar olurken izliyordum ama engel olamıyordum.

Haber veriri misin belki geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oynama işte ne güzel bağımlılık yapıyo zaten
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Geçtimi peki

Haber veriri misin belki geçer

Sorun hala devam ediyor. Pingim normalde 70 iken bu olaylar olurken 150'ye çıkıyor ki 150 ping oyunu bu kadar etkilemez. Bu arada şu anda olan dclerde hareket etmiyorum normal internet kopması gibi olmaya başladı.

Ekleme: Çatır çatır hd film izleyebiliyorum ama oyun oynayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 13 Eylül 2013; 0:37:25 >

• 1620 ping gördüm geçen oyun, kafayı yemek üzereyim bu gün uğraştığım şeyler yüzünden

sağ üstteki taslakların tümünü sil'i taş..ların tümünü sil okudum
  • Lan deminki ashe senmiydin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.