Bildirim
Beyler kardeşime laptop alacağız da hangisi daha iyidir sizce
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam hp nin bu modeli hakkında tam bir bilgim yok ama hp lerin genelinde ciddi ısınma sıkıntısı oluyor. Kullanıcı yorumlarına çok dikkat et kronik çıkmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alma laptop bana da almışlardı zula oynuyodum lgs çalışamadım düzgün.. %1 hedeflerken %5 yaptım kotu bi lisedeyim maalesef
-
kardeş im en iyisi hp ama bunlarda oyun için değildir küçüklerden oynarsın ve freedostur sakın bilgisayarcıya gitme paranı alırlar 500e kadar yolu var internetten key alıp kendin izleyerek kur enai olma
-
Lenovo g570 10 sene kullandım.
Bir tuşa basınca format atma özelliği vardı baya işime yaradı
Yine lenovoyu mu secerdin hocam
Evet
Eyvallah hocam
asus olanı ablamda var 4gb ram daha taktık ama googleda bile kasıyor lolde 80fps falan veriyor. bu fiyata alacağın laptoptan bir şey bekleyemezsin zaten. Kardeşin çok oyun oynamayacaksa ipad ve kalemini al ömürlük olur. İlla laptop diyorsanız bütçeyi arttırın oyuncu bilgisayarı alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X