Şimdi Ara

Beyler Karşı Binadaki Adam Çıldırdı Davulcuya Sövüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın biri balkona çıkmış küfürler yağdırıyo çıktım baktım noluyo diye davulcuya ana avrat sövüyo yuh dedim bu kadarda olmaz ne hale gelmişiz.

• Adam haklı. İnanan var inanmayan var. Bu saatte uyumak isteyeni zorla uyandırmak hangi akla hizmet ediyor? Eskiden çalar saat yokmuş uyandırırlarmış. Mafya oldular artık bir de kapıya dayanıp zorla para istiyorlar.
  • Kocaeli'nde mi oturuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Adam haklı. İnanan var inanmayan var. Bu saatte uyumak isteyeni zorla uyandırmak hangi akla hizmet ediyor? Eskiden çalar saat yokmuş uyandırırlarmış. Mafya oldular artık bir de kapıya dayanıp zorla para istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurWho

Kocaeli'nde mi oturuyorsun?

Hayır ankaradayım.

@Lars Ulrich

Sende haklısın. Fakat adamın ettiği küfürler öyle böyle değil s. ramazanınızıda bilmemnede öyle küfürler ediyoki şaşırdım oruç moruç tutmuyorum evde rakı içiyorum ben sana beş kuruş vermem aç köpekler felan diyo. Bide yanında karısı vardı sanırım karısınıda dövdü kadın balkondan aşşağı düşüyodu az daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahoo! -- 17 Ağustos 2010; 3:15:03 >

• Bizim burada da benzer bir olay yaşandı, tesadüfe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yahoo!

quote:

Kocaeli'nde mi oturuyorsun?

Hayır ankaradayım.

@Lars Ulrich

Sende haklısın. Fakat adamın ettiği küfürler öyle böyle değil s. ramazanınızıda bilmemnede öyle küfürler ediyoki şaşırdım oruç moruç tutmuyorum evde rakı içiyorum ben felan diyo adam.

çıldırtmışlar adamı belli

• quote:

Bizim burada da benzer bir olay yaşandı, tesadüfe bak.

• adam haklı abi çalar saati olmayan ev var mıdır günümüzde?kur saatini sonra oruç mu tutuon sahur mu yapıon napıosan yap.adam yarın işe gidecek dan dan da dan davul çalıyo herif bi de ondan da beteri var.alacaklı gibi zile basıp açana kadar kapıda davul çalarlar.hiç tiklemem odama geçer müziğimi açarım artık ne kdr çalıyosa bilmiorum

ateist vb. saçma sapan şeyler söyleyeceklere;
    çok şükür allah inancım vardır oruç tutmam namaz kılmam ama herkesin günahı kendi boynuna değil mi?dinimiz de böyle buyurmaz mı kimseyi dine zorlamayın onların günahı kendi boynunadır diye?ben sizin inançlarınıza nasıl saygı duyuyosam (cidden duyuyorum ben oruç tutamıyorum,tutanlara da helal olsun diyorum) siz de bu düşüncelerimi beyninizle anlarsanız yok yere polemiğe girmemiş oluruz.zaten ramazanla ilgili tek sevmediğim şey bu davulcular

• ayda yılda bi mübarek Ramazan ayı var, ondada geberdinizz yani devam

not : bazı davulcular var 5 dakika yerine 5 saat duruyorlar aynı mahallede onlara denk gelmişse bu adam haklı, ama dediklerine bakarsak sapığın teki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMNR

ayda yılda bi mübarek Ramazan ayı var, ondada geberdinizz yani devam

not : bazı davulcular var 5 dakika yerine 5 saat duruyorlar aynı mahallede onlara denk gelmişse bu adam haklı, ama dediklerine bakarsak sapığın teki..

Ben şahsen hiç bi rahatsızlık duymadım şimdiye kadar. Pek çalmıyo zaten 2 çalıp geçiyo gidiyo. Öyle gürültülüde değil hani..
  • keçiörendede kamyonun arkasına oturmuş adam dambıdı dambıdı çalıp duruyo davulu bikere geçince uyanıyoz zaten ama 4-5 kere geçmeden rahat etmiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.