Beyler ben ya logitech x530 yada creative t6060 alacam hangisini alayım.logitech duyduguma gore vınn falan die ses cıkarıyormuş ayrıca çat pat sesleri yapıyormus ayrıca kumandasıda yok logitech in.şimdi ben ne alacam sunu al diyin alayım sadece bu aletleri kullanan arkadaşlar cevap atarsa daha ii olur.forumda yazılanlara baktım kafam iice karıstı ne olur yardım
ya aynı dert bende de var,bide bende on board 7+1 kart var onla nasıl performans verir onu merak ediyorum...
Ben uzun bir karar aşamasından sonra 167 YTL'ye X-530 aldım. Çok memnunum.
Arkadaşımdan görmüştüm daha önce seti (hayranlığım o zaman başladı özellikle creative insp. 4400'dan sonra) onda da arada bir (evde birileri ışık açtığında falan) çat diye ses geliyordu ve hakikaten bir uğultu vardı. Bende kesintisiz güç kaynağı var, fişini ona taktım ne uğultu ne çat sesi mis gibi çalışıyor.
T6060'ı hiç dinlemedim ona da şans vermeden sakın karar verme.
ben de bugün t6060 aldım... Ve şu ana kadar herşeyden memnunum... Yalnız ses kartım onboard olduğu için tam anlamıyla verim alabilmem için creative audigy 2 zs getirtiyorum...
on board'ta bile muhteşem geliyor ses... Komşularım yüzünden sesi açamıyorum yaa... ama şu ana kadar hiçbir yamuğu yok... hertürlü testi yaptım...
sesi sonuna kadar açtığında hiçbir bozulma olmuyor.. hem bas hem tiz tertemiz...
Kesinlikle öneririm
ya arkadaşlar alcanız güzel bi ses kartı . ( audigy serileri mesela ) sonrada x-530 tamamdır işte. çekceniz ince ayarınızı sizi hem tiz e doyurur hem mid e hem bass a. ( özellikle bass a). şiddetle x-530 tavsiye ederim
bencede tibi x530 gerçekten güzel bir set diğerini dinleme şansım olmadı ama bu setin fiyatına göre yaptığı iş gerçekten güzel
evet ses kartı şart.. on board tatmin etmeyebilir...
x530'u da dinlemeyi çok isterdim...
Bizim evdeki Koda hoparlör seti+sony amfi, dayımların sony dvd-seti, jazz 4+1, creative inspire 4400, volvo s70 müzik sistemi (inanılmaz mümkün olursa dinlemenizi isterim kendi arabanızı çöpe atasınız geliyor) ve bir sürü hatırlyamadığım deneyime dayanarak ki biliyorum çok sağlam bir cv'im yok x-530 için şunu söyleyebilirim, sesler çok temiz baslar çok sıkı verdiğin paraya sonuna kadar değer için rahat olsun.
Bu arada Ankarada oturanlar, Ankamall Epmall'a yolunuz düşerse onkyo müzik sistemini dinlemenizi tavsiye ederim ki açıksa zaten girer girmez sesi duyarsınız (En sol uçta). Kesin daha iyileri vardır ama sesin netliği ve gücüne hayran oldum. 5 dakika boyunca orda kitlenip kaldım (abartmıyorum kımıldayamadım) ta ki telefonum çalana kadar (o zaman kendime geldim, "Wake up Neo").
ben ankaradayım ankamall a gidip bakacağım bakalım senin dediğin ses sistemi nasıl
Almayı düşünürsen 1,5 milyarı hazır et Param olsa affetmem o başka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme