Şimdi Ara

BEYLER KIZ KONUSU (tıkandım acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3-5 gün önce konuşmaya başladığım bi kız var aynı ünideyiz. ilk gün sabah 5e kadar konustuk o derece. ondan sonra da konusmaya devam ettik ara ara. ama şöyle bi sorun var kızla sürekli gırgır şamata şeyler konuşuyorz gibi. birbirimize takılıyoruz laf sokmalar falan. ilk başlarda böyle olması normal mi? lafı biraz daha farklı boyuta nasıl getirebilirim? kavga etmek yada tartışmayı düşünüyorum eskiden işe yarardı :D kızlar kendine kötü davranan erkeği unutmaz nihayetinde ama bu işlerden 2 yıldır falan uzak kaldım size danışıyorum :(

• Henüz yenisiniz. Laf sokmalar varsa o kız seni arkadastan öte görmüyodur, düşünmüyodur da. o laf soksa bile sen sokma. gül geç. bi zaman sonra o da laf sokmayı bırakır. üni de ona kücük caplı süpriz tarzı seyler yap. ne biliyim mesela bi cay al git yanına cay icin, kahve icin. aksam mesaj at konus. isi yavas yavas ciddiye bagla. üni lisiniz cocuk degilsiniz bi zaman sonra o da bu ciddiligin farkına varıp eger oda isterse o ciddiilige gerekli karsılıgı verecektir. bol şans
  • durduk yere tartısma çıkarıpta kızı üzmenın anlamı yok o kadar gaddar olma bence de , fazla samimiyet erken bıktırır bu kadarını söyliyeyim
  • csb kokuyor
  • reelde mi bu sanalda mı? sanaldaysa reelde buluşun kız bağlansın biraz
  • Bende yeni bi kızla konuşmaya başladım bakalım uzun süredir sanaldan konuşmadım kimseyle şuan için iyi gidiyor ama ben ilk fırsatta birlikte birşeyler yapmaya davet edeceğim ki aramızda dönen 1-2 muhabbet var buluşma konusu olabilecek Arada hafif hafif belli etmeye çalış dostum ben öyle yapıyorum ki friendzone'a düşmeyelim sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpslnKCK

Henüz yenisiniz. Laf sokmalar varsa o kız seni arkadastan öte görmüyodur, düşünmüyodur da. o laf soksa bile sen sokma. gül geç. bi zaman sonra o da laf sokmayı bırakır. üni de ona kücük caplı süpriz tarzı seyler yap. ne biliyim mesela bi cay al git yanına cay icin, kahve icin. aksam mesaj at konus. isi yavas yavas ciddiye bagla. üni lisiniz cocuk degilsiniz bi zaman sonra o da bu ciddiligin farkına varıp eger oda isterse o ciddiilige gerekli karsılıgı verecektir. bol şans

ÇAYLA KIZ TAVLAMAK HMM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: alpslnKCK

Henüz yenisiniz. Laf sokmalar varsa o kız seni arkadastan öte görmüyodur, düşünmüyodur da. o laf soksa bile sen sokma. gül geç. bi zaman sonra o da laf sokmayı bırakır. üni de ona kücük caplı süpriz tarzı seyler yap. ne biliyim mesela bi cay al git yanına cay icin, kahve icin. aksam mesaj at konus. isi yavas yavas ciddiye bagla. üni lisiniz cocuk degilsiniz bi zaman sonra o da bu ciddiligin farkına varıp eger oda isterse o ciddiilige gerekli karsılıgı verecektir. bol şans

ÇAYLA KIZ TAVLAMAK HMM.

öğrenci adamlar ne alsın baska lüks yerlere gidip para mı saçsın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.