Şimdi Ara

beyler üniversitedeyim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şuan üniversitedeyim(akdeniz üniversitesi) kantindeyim. Sorunum şuan aşırı sıkılıyorum aşırı stres içindeyim sanki böyle boğucu birşey var. Sizce ilk günler olduğu içinmi böyle. Lütfen yardım edin. Beyler şuan yatay geçişi bile düşünüyorum(istanbuldan buraya geldim

Bu arada cemaat evinde kalıyorum(gülen)

diğer birşey sosyallikte sorun yok. Az önce ilk derste 3 kişiyle bile tanıştım

• up up
  • Haftaya yaşayacağım durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hiçmi yorum yok
  • meraklanma dostum gecicek bunlar bende öyleydım şimdi eve gitmek istemıyorum gecicek meraklanma ortamı kur kızlar felan gör bakalım :D
  • hocam ne kadar sürer sizce. İnanın şuanki durmum öyle kötü öyle berbat birşeyki(nor alde aşırı sosyal biriyimdir). Lütfen başka birşeylerde söyleyin
  • beyler lütfen yorum yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boşluktayım... Yardım edin...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk haftalar öyle olur sabredin.Ben evi arayıp dönüyorum falan demiştim tabi sonra ortamı kurunca evi aramaz oluyorsun
  • Ne stresli adamlarsınız azıcık kasmayın rahat olun ilk gün ünivde olur öyle 2 haftaya geçer
  • Evden ilk ayrılığın mı?
  • Halis sen misin la? Ben sana dediydim oraya gitme diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: UPDOWN BX

beyler şuan üniversitedeyim(akdeniz üniversitesi) kantindeyim. Sorunum şuan aşırı sıkılıyorum aşırı stres içindeyim sanki böyle boğucu birşey var. Sizce ilk günler olduğu içinmi böyle. Lütfen yardım edin. Beyler şuan yatay geçişi bile düşünüyorum(istanbuldan buraya geldim

Bu arada cemaat evinde kalıyorum(gülen)

diğer birşey sosyallikte sorun yok. Az önce ilk derste 3 kişiyle bile tanıştım

Üniversite ortamı biraz sakattır her türden insan var bir kaç ay taniyacagın insanlara asla güvenme ve mesafeli davranman yararina olacaktir yaz bu soylediklerimi bir kenara

• Kanka bende senin gibiydim baslarda suan hala kantindeysen git baskalarinin masasina otur tanis muhabbet aciliyor zaten.

• İlk günler böyle geçer. Hiç bilmediğin yeni bir şehir ve hiç tanımadığın insanlar. Normaldir yani. 1-2 haftaya arkadaş çevren oluşmaya başlar. Dert etme fazla.

• Ben de gecen sene ilk gunler oyleydim 1 haftaya gecer

• 1 ve ya 2 haftaya düzelir.
  • en fazla 2-3 hafta sonra geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.