Şimdi Ara

Beyler kız meselesi bakar mısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şehir olarak çok yakındık sanaldan tanıştık hep konuştuk, o kadar uyumluyduk ki, her şeyimiz aynıydı, birden terk edildik neymiş fazla değer veriyormuşuz bu nasıl bir yorum anlamadım gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilenAdam16 -- 23 Nisan 2020; 17:51:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sanaldan pek bisey bekleme hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal alemle tanışmışsın Belki psikoloji bile okumuyordur, belki kadın bile değildir boş ver
  • Doktor Strange kullanıcısına yanıt
    Yok hocam baya tanıştık aslında, ama çok ilginçtir ağır gelmiş verdiğim değer şaka gibi

• Büyük ihtimal canı sıkıldı seninle eğlendi şimdi de başka birisiyle eğlenmek istemiştir.
    Bu kızların hepsi böyle. Takma kafana geç gitsin. Bunlara değer vermeyeceksin gerçekten.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Vallaha bana keşke farklı şekilde tanışsaydık dedi yani reel hayatta olsa farklı olurdu demek istiyor, ne zamandır on numara konuşuyoruz bugun bir soğuktu ki sorma telefonunu istedim vermedi ordan patladı olay

• quote:

Orijinalden alıntı: BilenAdam16

Vallaha bana keşke farklı şekilde tanışsaydık dedi yani reel hayatta olsa farklı olurdu demek istiyor, ne zamandır on numara konuşuyoruz bugun bir soğuktu ki sorma telefonunu istedim vermedi ordan patladı olay
    "keşke farklı şekilde tanışsaydık" Klişe.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 098321

Sanaldan pek bisey bekleme hocam
    sanaldan ortam yapamazsan neresi olabülü
    kurslar mı
  • Yahu ben gerçekte tanıştığım kızlara bile güvenip sevgili olamıyorum. Sanaldan nasıl sevgili oluyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.