Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş senin için sıcacık yatağımdan kalkıp DH Atasözleri sözlüğünü raftan aldım geldim. İzin verirsen birkaç atasözü paylaşmak istiyorum seninle.

-İnsanın red yemesi kaderi, kendini ezdirmesi salaklığıdır.
    -Silkeni severler, seveni silkerler
    -Ekşici ekşiciyi rezalette, DH'li DH'liyi kız konusunda bulurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başta kız böyleyse ilerde katil olur insan yoklukta gibi peşinden mi koşucan kızın onlar senin peşinde koşsun

• gerçekten utanmamak elde değil. çok doğru söylemişsiniz. Mesajın sahibinin hala uğraşıyor olması bile ayrı bir facia.

Gerçekten durumu nasıl kendi lehine çevireceksin merak ediyorum. Hepsini geçtim bu konuşmalardan sonra sana tek bir şey söyleyeyim : Kısa süreli olacak, birlikte olsanız da çok sürmeyecek. Fazla heveslenme yani
  • Manita yok sıkıntı yok

• Kıza de ki "makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum şunlara ezilip rezil etmeyin kendinizi la bi bitmediniz

• valla ben red yeyince küfür edip engelliyorum.aksamina mage teamim var knightta akiyoz moralim duzeliyo falan filan bi idda yapiyim inter-milan 0 dan 0 golu atan Brozan calayim borozan oo araba gordum bemeve gittim borusan heheheh

• castraelectro kullanıcısına yanıt
    Oha for

• Timberman kullanıcısına yanıt
    Aha bir for da buraya. Ne içiyonuz beyler

• İlk cümleden sonra ebgellemen gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

kardeşim kacıncı sınıfsın bılmıyorum ama konusmalardan anladıgım kadarıyla lısedesındır burası onemlı degıl sen kıza sekıl yapmaya bak tabı sadece lafla degıl hal hareket tavırlarınla ımkanların ne olcude bılmıyorum ama kızın takıldıgı yerlere ya da karsısına cıkabılecegın yerlerde arabanız varsa eger pederden yalvar yakar arabayı koparıp kızla karsılasmaya bak peder vermezse kaçır gitsin biz de cok kacırdık zamanında bunun gıbı seyler yap sadece araba olarak dusunme bı kac kız arkadasın varsa onlarla takıl sureklı kızın dıkkatını cekersın tabı bunları yaparken kızla normal olarak konusmana devam edebılırsın ama sadece normal olarak yalvatıp yakarma ya da kızlarla takılırken veya arabayla falan senı gordugunde pek oralı olma olur bu ıs

İşte bahsettiğim internette dolanan ve herkesin ağzında sakız olan kız tavlama taktikleri.
    Bunlardan alacağınız sonuç koca bir sıfır olacak. Pek çok kişi bunu acı bir biçimde deneyimledi.
    Sen son model araba ile kız ile karşılaştığında, kızın bilinçaltında oluşan yargı "bu çocuğun kendine güveni yok, beni arabası ile tavlamaya çalışıyor" olacak.
    Aynı şey pahalı hediyeler veya fake cömertlik gösterileri için de geçerli.
    Hocam, bu taktikleri onlarca kişi verdi ve hiçbiri olumlu sonuç alamadı. Gün geçmiyor ki konu dışına yeni bir reddedilme başlığı açılmasın.
    Burada bir şeyler çıkarmaya çalışan, özgüvenlerini kazanmaya çalışan üyeler var. Bu şekilde onların önünü kesiyorsunuz. Onları yanlış yönlendiriyorsunuz.

hocam kımseyı yanlıs yonlendırmedım tavsıye verdım ıster uyar ıster uymaz adamın kendısıne kalmıs ayrıca son model araba salak sacma apacı trıplerı ya da playboyluk yap dememedım sen sadece araba olayına takılmıssın ve arabanın ne oldugu onemlı degıl .ayrıca burda kızın onunde gıdıp pati çek el freni yap demedim ayrıca tecrubeyle sabıt bır sey olmasa soylemezdım ki sahsen uygulayıp olumlu sonuc aldıgım cok ornegım var ki bunu da ayrıyetten kanıtlamak zorunda değilim. demek ıstedıgım cocugun kendıne olan ozguvenını kıza somut olarak gostermesı, kıza kendını ezdirmemesi ve kızın gozunde bır ımaj yaratması acısındandı. son olarak yazdıklarından lıseye gıttıgını varsayarak unıversıteye gıttıgınde arabanın ne demek oldugunu anlayacagını2 ve daha edınecek cok tecruben oldugunu soylemek ıstıyorum. ayrıyetten yıne unıversitede vay arkadas nıye hep arabası olan adamların etrafında boyle guzel kızlar dolanıyo dedıgını sımdıden duyar gıbıyım.

Olayı anlamamak için hala zorluyorsun.
    Senin arabayla kendine çektiğini sandığın kızlar, ikinci sınıf kızlar.
    Para ve vücuda tav olan ikinci sınıf kızlar.
    Bu şekilde sadece kendinizi kullandırttığınızı bile itiraf edemeyecek kadar korkaksın.
    Kendinde olmayan güvenini, araba ve arkadaş ortamları ile kapatmaya çalışıyorsun.
    Bir şeyler öğrenmek mi istiyorsun ?
    Konuda kalmaya devam et, ve gelişmeleri bekle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Aha bir for da buraya. Ne içiyonuz beyler

For kaldı mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt
    Geçmişi yad etmek lazım

• Okurken yüzüm kızardı.
  • Kızın fotosu yok mu rezil kardeş. Neymis bu kızı böyle yapan.

• Gercekte bu kiza ozguvensiz ve heyecanli bi sekilde acildiysan simdi boyle ozguvenli konusmanin hic bi manasi yok bence sanalda aslan kesilmissin ama onemli olan real

• Devam et kizin direncini kir

• Seninle dalga geçiyorduk nedir? Bırak peşini uğraşmana değmez.Bir gün onunla dalga geçerlerse anlar durumu.

• devam kanka süper gidiyon o kevaşenin ekibi varsa seninde arkanda dh var. ona hangi gömleğinin kendine yakışacağını sor gömleğin resimlerini atıp karşılıksız kalmayacaktır
  • Özgüvenim yok diyorsun , özgüveni tavanda olan adam bile bu mesajları atamaz la kıza.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.