Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

kardeşim kacıncı sınıfsın bılmıyorum ama konusmalardan anladıgım kadarıyla lısedesındır burası onemlı degıl sen kıza sekıl yapmaya bak tabı sadece lafla degıl hal hareket tavırlarınla ımkanların ne olcude bılmıyorum ama kızın takıldıgı yerlere ya da karsısına cıkabılecegın yerlerde arabanız varsa eger pederden yalvar yakar arabayı koparıp kızla karsılasmaya bak peder vermezse kaçır gitsin biz de cok kacırdık zamanında bunun gıbı seyler yap sadece araba olarak dusunme bı kac kız arkadasın varsa onlarla takıl sureklı kızın dıkkatını cekersın tabı bunları yaparken kızla normal olarak konusmana devam edebılırsın ama sadece normal olarak yalvatıp yakarma ya da kızlarla takılırken veya arabayla falan senı gordugunde pek oralı olma olur bu ıs

İşte bahsettiğim internette dolanan ve herkesin ağzında sakız olan kız tavlama taktikleri.
    Bunlardan alacağınız sonuç koca bir sıfır olacak. Pek çok kişi bunu acı bir biçimde deneyimledi.
    Sen son model araba ile kız ile karşılaştığında, kızın bilinçaltında oluşan yargı "bu çocuğun kendine güveni yok, beni arabası ile tavlamaya çalışıyor" olacak.
    Aynı şey pahalı hediyeler veya fake cömertlik gösterileri için de geçerli.
    Hocam, bu taktikleri onlarca kişi verdi ve hiçbiri olumlu sonuç alamadı. Gün geçmiyor ki konu dışına yeni bir reddedilme başlığı açılmasın.
    Burada bir şeyler çıkarmaya çalışan, özgüvenlerini kazanmaya çalışan üyeler var. Bu şekilde onların önünü kesiyorsunuz. Onları yanlış yönlendiriyorsunuz.

hocam kımseyı yanlıs yonlendırmedım tavsıye verdım ıster uyar ıster uymaz adamın kendısıne kalmıs ayrıca son model araba salak sacma apacı trıplerı ya da playboyluk yap dememedım sen sadece araba olayına takılmıssın ve arabanın ne oldugu onemlı degıl .ayrıca burda kızın onunde gıdıp pati çek el freni yap demedim ayrıca tecrubeyle sabıt bır sey olmasa soylemezdım ki sahsen uygulayıp olumlu sonuc aldıgım cok ornegım var ki bunu da ayrıyetten kanıtlamak zorunda değilim. demek ıstedıgım cocugun kendıne olan ozguvenını kıza somut olarak gostermesı, kıza kendını ezdirmemesi ve kızın gozunde bır ımaj yaratması acısındandı. son olarak yazdıklarından lıseye gıttıgını varsayarak unıversıteye gıttıgınde arabanın ne demek oldugunu anlayacagını2 ve daha edınecek cok tecruben oldugunu soylemek ıstıyorum. ayrıyetten yıne unıversitede vay arkadas nıye hep arabası olan adamların etrafında boyle guzel kızlar dolanıyo dedıgını sımdıden duyar gıbıyım.

Olayı anlamamak için hala zorluyorsun.
    Senin arabayla kendine çektiğini sandığın kızlar, ikinci sınıf kızlar.
    Para ve vücuda tav olan ikinci sınıf kızlar.
    Bu şekilde sadece kendinizi kullandırttığınızı bile itiraf edemeyecek kadar korkaksın.
    Kendinde olmayan güvenini, araba ve arkadaş ortamları ile kapatmaya çalışıyorsun.
    Bir şeyler öğrenmek mi istiyorsun ?
    Konuda kalmaya devam et, ve gelişmeleri bekle.

benım senden ogrenecek zerre bir şeyim olamaz ama sen ogrenmek ıstersen gel bı gun takılalım hem unıversıte hayatını gormus olursun belkı ılerde lazım olur

• İnsanlar burayı takip ediyorlar ve kendine bir şeyler katmak isteyenlerin sayısı az değil.
    Bu saatten sonra verilenleri öğrenmek, almak istesen de kesinlikle alamayacaksın.
    Ardından pişman olup kendine sövmen bir şeyi değiştirmeyecek...
  • quote:

İnsanlar burayı takip ediyorlar ve kendine bir şeyler katmak isteyenlerin sayısı az değil.
    Bu saatten sonra verilenleri öğrenmek, almak istesen de kesinlikle alamayacaksın.
    Ardından pişman olup kendine sövmen bir şeyi değiştirmeyecek...

kardeşim eğer gercekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan bunları yaşayarak hayatın içinde düşe kalka öğrenirsin böyle forum köşelerinde değil hele kimin gerçekten doğru bir şeyler kimin yanlış bir şeyler söylediğini bilmediğin yerde değil. Daha önceki mesajımda da dediğim gibi sadece kızın gözünde imaj yaratmak açısından söylemiştim ki sen bu konuya çok takıldın demek ki bu zamana kadar başaramamışsın ve olay buralara kadar geldi. Bu son mesajım sana bir daha laf yetiştirmekle uğraşamıycam ve son olarak mesajımın ilk cümlesi sana tavsiye olsun tıpkı ilk mesajımla yapmak istediğim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 27 Mart 2016; 16:29:41 >

• "kardeşim eğer gercekten bir şeyler öğrenmek istiyorsan bunları yaşayarak hayatın içinde düşe kalka öğrenirsin böyle forum köşelerinde değil"
    gerçekten qüzel tavsiye... eyww..

ve verdiğin tavsiyeler bittiyse;
    bu zamana kadar senin gibi biriyle neden karşılaşmadığım için tuvalete gidip aqlayacağım.
    qöz yaşlarım bitince gelirim...
  • quote:

Benim ve buradaki potansiyeli olan birkaç kişi sayesinde, konuyu açan adamın hayatı değişecek. Değişmeye başladı bile.
    Bana saldırabilirsiniz, sövüp blok atabilirsiniz.
    Siz gerilirken, bu sadece beni eğlendirir ve benim için daha kolay olur.
    Ancak yorumlarınız ile diğerlerini törpülediğiniz gibi, bu konuyu açan ve içinde potansiyel olan bir adamı törpülemenize izin vermeyeceğim..

Konuyu açanın mesajlastigi kişi bu beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzune karsi acilamamissin. Acilmak dedigin konusma ile olur. Chatle degil. Gunumuz erkeklerinden cacik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 27 Mart 2016; 17:07:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmelat oldu kafam.Bu özgüven aşılamak,intikam almak değil resmen zorbalık.Kendine yazık ediyorsun , daha fazla hırpalanacaksın böyle giderse.
  • XGirit X kullanıcısına yanıt
    bitmiş olm artık zorlama daha. hiç takma, konuşma bırak ne hali varsa görsün.

bu konuştuklarından sonra sana ben fikrimi değiştirdim dese bile güvenme, kullanır seni başkasına gider.
  • Her hafta böyle konular bekliyorum sonra kendi hayatıma bakıp ne güzel bir yaşantım var diyorum.Kendini rezil ediyorsun devam etme boş ver 4 milyar kız varken 1 kişiye bağlı kalmak nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar Possession

Karşınızdaki insanın hislerinden emin olmayıp damdan düşer gibi teklif ederseniz böyle bir şeyin olması normal. Bazıları da Freud'dan falan örnek vermiş te allam. Hisleri olan kız ilgilenir, değişir yani bir şekilde hoşlandığını belli eder ama kesinlikle çıkma teklifine "hayır" cevabı verip eziklemez. Zorlamaya devam ettikçe giderek kendinden soğutursun. Ha belki ağzınla kuş tutup belli hisler oluşturabilirsin ama sonuca her zaman hazırlıklı ol.

Olayın özünden çok uzaksın hocam.

Kızı zorlamaya çalışmıyor. Kızın resmen beynine işliyor.

Burada, Xgirit'e internette yazan kız tavlama taktiklerini söylemiyorum.

tcma detected alert

• Nerede eski dh? Her seye inanir olmusuz. Daha kaliteli CSB ler okuduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle dalga geçiyorduk demiş ya hahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

öyle işlemiyor dostum, adamın yoluna çıkma

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

• imasonasty kullanıcı adlı arkadaş konu sahibini fena trolluyormuş gibi bir hissim var.
    Konunun geneli hakkında yoruma gerek yok, reddettiyse sallamayacaksın.
  • Ezik gibi davranmis neden hala kendini ezdiriyorsun seviyosan bile kendini dusurme dusurdugun surece asla sansin olmayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

öyle işlemiyor dostum, adamın yoluna çıkma

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

Kesinlikle haklisin, ben de zaten konu sahibi arkadaşa asla tehditkar bir söylemi tavsiye etmedim, kızla dalga geçmesini söyledim. Arkadaş da kızla dalga geçti, kızı hiçbir şeye zorlamadı, sadece kişiliğini ortaya koydu. Bu mesajlarda tehditkar bir söylemi nerede görüyorsunuz anlamıyorum. Kehanet niteliğinde olan sözlerin yanında acaba hayali bir "yoksa ben yapacağımı bilirim" ifadesi falan mı görüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai

imasonasty kullanıcı adlı arkadaş konu sahibini fena trolluyormuş gibi bir hissim var.
    Konunun geneli hakkında yoruma gerek yok, reddettiyse sallamayacaksın.

Yapsam komik olabilirmiş aslında :D Ama hayır, ben bastırılmış bir potansiyel gördüm ve bunun israf olmasını istemiyorum. Arkadaşın durumu kız durumundan fazlası, malesef herkese tek tek açıklamak durumunda kalıyorum bunu. Mesele konu sahibinin kızı elde etmesi değil, ben buyum peki siz kimsiniz diye ortaya çıkması. Zaten bunu kendisi de biliyor. Aslında arada konunun csb olduğunu düşünmüyor değilim, özgüven sorunu yaşayan birinin bir anda bu kadar cesur ve kişilikli mesajlar atabilmiş olması gerçek değilmiş gibi gelebiliyor gözüme. Ama eğer csb değilse ve içinde bu potansiyeli taşıyan biri hayatına hakettiği değeri görerek devam etmezse bence çok yazık olur.

• Etkilendim.
    Bir ara benim duruma da el at o zaman hocam. Uzun bir ilişkiden sonra çok toyum şuan. Kız çok ama benim istediğimle iletişim sorunu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamihlapinatapai

Etkilendim.
    Bir ara benim duruma da el at o zaman hocam. Uzun bir ilişkiden sonra çok toyum şuan. Kız çok ama benim istediğimle iletişim sorunu oldu.

İletişim sorunu dediğin ana konuya girmekte zorlamak ise aranızda bir çeşit cinsel veya duygusal gerilim oluşturan espriler ve sözler kullan ve hiç unutma, sen ağzını açtığın anda kız senin amacını anlayacak, o yüzden bir kere yürümeye başlayınca sakın mıymıy yapma. Yok hiç konuşamıyorsan araya arkadaş falan sok, ders notu sor vs. veya hiç bahane kullanma, gidip tanışabilir miyiz de. Sonuncusu kıza göre ya artı puan getirebilir ya da kızı ürkütebilir. İlk cümleler bir kere kurulduktan sonra ise en az beş dakika susmamaya bak, alakalı veya alakasız konuların birinden birine atlayarak doldur bu süreyi. Sonunda ne kadar samimiyet kurdugunuza bağlı olarak görüşürüz deyip ayrılmayı, tekrar görse beni tanır kıvamına gelip ayrılmayı ya da numarasını almayı tercih edebilirsin.

Eksik kalan kısımlar olduysa belirt lütfen.

• kız 30-50 dk sonra cevap vermiş çocuğa .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.