Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Şu reddedildikten sonra uğraşmak nedir anlamış değilim.Ben bugüne kadar sadece 1 kere reddedildim ondada direk muhabbetimi ve bütün ilişkilerimi kestim 2 ay sonra kendisi gelip yalvardı resmen tabi bu sefer biraz umut verip 2-3 gün sonra tekmeyi vurdum.

Dip Not:Yalnız senin çevrende nasıl bir izlenim aldığında önemli.
    Benim izlenimim böyleymiş(Yakın bir normal arkadaşıma sorduğumda böyle söylemişti en azından);güzel giyiniyor,parası var,sesi çok güzel,iyi gitar çalıyor,vücudu çok iyi,kendine güvenen,zeki vs.

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016)

Bu ne kardeşim şimdi ? Ben yardım etmeye çalıştım.

Konu sahibi için örnek hazırladım.

Bu yanlış cevap. Doğru cevap dalga geçerek eleştiriyi savuşturacağı herhangi bir şeydi, "evet kardeşim aynı böyleyim" gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş ilk olarak benim hikayeden bahsedeyim, dershane zamanı sınıfta en arkada oturanlardanım kız diğer tarafta arkada oturuyor, ben kıza ilk görüşte aşık oldum daha sonra arkadaşlara bahsettim, bakışları çok değişikti bi okuldan sınıf arkadaşı bağladım (kız)
    Bunlar konuştular, işte ben gerçekten aynı koridorda yürürken bile soğuk soğuk terliyorum bir türlü kızı tek yakalayamadım (sen o konuda şanslısın) bi bulsam konuşucam yok bir türlü olmadı, gün geçtikçe ben delirmeye başladım acaba bunlar benle dalga geçiyorlar diye düşündüm o düşünceden sonra kopuş noktasına geldim onu düşünmekten "SBS"ye bile çalışamadım sonuç:Sen onla bu işi düzelt tatlıya bağlansın iş sevgili olmak zorunda değilsin şimdi geleceğine odaklan
    Biri gider biri gelir sen keyfine bak bi süre sonra sana bakış açısı değişir ama ondan sonraki kararı sen bilirsin
    Dip Not/= kızın duyguları olumlumuş, hâlâ düşünüyorum
    Umarım hakkında hayırlısı olur

• Benim sevdiğim bir kız var okulda ben bu kızı 6 aydır seviyorum kızı ilk gördüğümde fake hesap acmıstım hakkında bilgi edinmek icin sonra fake hesabın ben oldugumu ve onu sevdiğimi öğrendi kac kere internetten sevdigimi söyledim kabul etmedi ama reddetmedide hiç terslemedi ama baska birini sevdigini soyledi okulda gorunce surekli bakiyor kizi unutamiyorum tenefuslere cikmamaya basladim ortalikta fazla dolanmiyorum kizla internet didinda yuz yuze hic konusmadim ve kizdan vazgectim unutmaya calisiyorum ne yapmami onerirsiniz?

Kız okulda sürekli bakıyor ama intrnette konuşurken trip atıyor başkasını sevdiğini söylüyor arkadaşlarım benle oyun oynadığını söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Arrow9

Benim sevdiğim bir kız var okulda ben bu kızı 6 aydır seviyorum kızı ilk gördüğümde fake hesap acmıstım hakkında bilgi edinmek icin sonra fake hesabın ben oldugumu ve onu sevdiğimi öğrendi kac kere internetten sevdigimi söyledim kabul etmedi ama reddetmedide hiç terslemedi ama baska birini sevdigini soyledi okulda gorunce surekli bakiyor kizi unutamiyorum tenefuslere cikmamaya basladim ortalikta fazla dolanmiyorum kizla internet didinda yuz yuze hic konusmadim ve kizdan vazgectim unutmaya calisiyorum ne yapmami onerirsiniz?

Kız okulda sürekli bakıyor ama intrnette konuşurken trip atıyor başkasını sevdiğini söylüyor arkadaşlarım benle oyun oynadığını söylüyor.

Öncelikle tırsak kıçını serbest bırakmanı önermek istiyorum. Umursama diyeceğim ama ben burada dedim diye sen bir anda herşeyi umursamayi bırakacak değilsin elbette. Teneffüse falan çık, zor olsa da çık. Hatta bunu ödev gibi yap, hiçbir teneffüs sınıfına girme. Kimseye göre hayatını şekillendirme, canın ne istiyorsa onu yap. Sana hesap sormaya kalkanlara da vereceğin tek cevap "sanane". İnsanlarla dalga geçmeyi öğren. Nasıl öğrenilir, sanırım tek yolu tecrübe ederek öğrenme.

Kıza gelince, eğer okulda sana alıcı gözlerle bakıyorsa ve internette tersliyorsa seni test ediyordur. Eğer kız sana ters cevap verdiği zaman sen geri adım atarsan olmaz. Sen umursamayacaksın, dalga geçeceksin ve kızı hiçbir şekilde zorlamadan "merak etme, sonunda benim istediğim gibi olacak" havasında olacaksın. Ama dediğim gibi, kızı zorlama, sadece bunu yukarı attığın topun aşağı düşeceğini bilir gibi biliyor bir havayla söyle.

Aslında bu konu altında pek çok şey yazdım, çoğunlukla aynı şeyleri yazdım gerçi ama olsun, onları bir oku.

Kızla dalga geçme konusunda örnek istersen de, ilk mesaja bakman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 28 Mart 2016; 19:27:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 'Selam canım' sen kafadan kaybettin

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

'Selam canım' sen kafadan kaybettin

Dalga geçmek için yazdı, kızı elde etmek için değil.

• Kız başka birini sevdiğini söyledi şimdiye kadar 4 kere sevdiğimi soylememe ragmen hicbir tepki vermedi önerilerin icin saol ama bu kızla bışeyler yaşanmayacak gibi duruyor kız cok değisik biri damar şarkıları felan dinliyor isim zor ama yinede saol

• quote:

Kız başka birini sevdiğini söyledi şimdiye kadar 4 kere sevdiğimi soylememe ragmen hicbir tepki vermedi önerilerin icin saol ama bu kızla bışeyler yaşanmayacak gibi duruyor kız cok değisik biri damar şarkıları felan dinliyor isim zor ama yinede saol

O zaman dediklerimi yine yap ama yürüme, sadece sohbet et. Unutman için de yardım eder, daha da önemlisi, hatta bu konuda önemli olan tek şey, kendine olan saygını kazanmana yardım eder. Kızdan vazgecmek istersen sen bilirsin ama kendinden vazgeçme. Tenefüse çıkamamak nedir!

İsim çok zor değil ya, I am so nasty

• Genelde o bana bakıyo ben hiç bakmıyorum internette ben ona yürüyorum o tersliyo taktik degiştirip okulda bakmaya mı başlasam?ayrıca surekli aklima geliyor aklimdan cikma surekli onu dusunuyorum nasil engelleyebilirim?

• quote:

Genelde o bana bakıyo ben hiç bakmıyorum internette ben ona yürüyorum o tersliyo taktik degiştirip okulda bakmaya mı başlasam?ayrıca surekli aklima geliyor aklimdan cikma surekli onu dusunuyorum nasil engelleyebilirim?

Unutmaya çalışıyorsan neden internette yürüyorsun ki? Eğer elde etmeye çalışacaksan, düşünce yapın "şu an başkasını seviyor olabilirsin, ama beni tanıdıkça fikrin değişecek, adım gibi eminim" olmalı, dışarıya da bu düşüncelerini aynen lanse etmelisin. Yok kızı unutayım diyorsan da, yürüme, sen bilirsin, ama kendine olan saygını kazanmak adına dediklerimi yapmalısın.

Ayrıca emin ol utanacak hiçbir şey yok, kabuğuna çekildikçe de loser konumuna düşersin.

• Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun. Canım demen başlı başına hata itici durmuş. Onun haricinde kızın seni reddetmesi seni incitebilir, kırabilir fakat daha da hırslanıp zorlamanın bu durumda çok bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Zaman zaman yakışıklı da olsa tipi iyi olmasa da her erkek bir kız tarafından reddedilmiştir. Kızın karakteri dalga geçmeye müsait olmasa belki zorla derdim fakat sen kıza açılmışsın sana karşı gülmüş ve reddedip uzaklaşmış. Zorlamanın anlamı yok, sen böyle bir kişiyle mutlu olabileceğini düşünüyor musun ileride onunla sevgili olsan bile? Bu dakikadan sonra yapacağın tek şey onunla hiç konuşmayıp, onu dikkate almayıp yoluna bakman. Zaten sen böyle yapınca eğer az da olsa umrundaysan ne oldu da birden irtibatı kesti, hani beni seviyordu şimdi hiç konuşmuyor diye merak eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun. Canım demen başlı başına hata itici durmuş. Onun haricinde kızın seni reddetmesi seni incitebilir, kırabilir fakat daha da hırslanıp zorlamanın bu durumda çok bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Zaman zaman yakışıklı da olsa tipi iyi olmasa da her erkek bir kız tarafından reddedilmiştir. Kızın karakteri dalga geçmeye müsait olmasa belki zorla derdim fakat sen kıza açılmışsın sana karşı gülmüş ve reddedip uzaklaşmış. Zorlamanın anlamı yok, sen böyle bir kişiyle mutlu olabileceğini düşünüyor musun ileride onunla sevgili olsan bile? Bu dakikadan sonra yapacağın tek şey onunla hiç konuşmayıp, onu dikkate almayıp yoluna bakman. Zaten sen böyle yapınca eğer az da olsa umrundaysan ne oldu da birden irtibatı kesti, hani beni seviyordu şimdi hiç konuşmuyor diye merak eder.

İtici bir ifade olması amaç dalga geçmek olduktan sonra ne kadar sorun olabilir ki? Mesele itici olması zaten. Bir miktar rahatsız edici olsun ki dikkat çeksin. Dalga geçerken karşıdakinin ne düşündüğünü önemseyecek hali yok ya. Hakaret veya zorlama içermedikten sonra sorun yok.

Şu an konu sahibinin önceliği de kızı elde etmek değil.

• Edit 2 den sonra en yakın arkadaşımı gördüm diyebilirim o da aynı senin gibi biriydin sonradan açıldı.
  • quote:

quote:

Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun. Canım demen başlı başına hata itici durmuş. Onun haricinde kızın seni reddetmesi seni incitebilir, kırabilir fakat daha da hırslanıp zorlamanın bu durumda çok bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Zaman zaman yakışıklı da olsa tipi iyi olmasa da her erkek bir kız tarafından reddedilmiştir. Kızın karakteri dalga geçmeye müsait olmasa belki zorla derdim fakat sen kıza açılmışsın sana karşı gülmüş ve reddedip uzaklaşmış. Zorlamanın anlamı yok, sen böyle bir kişiyle mutlu olabileceğini düşünüyor musun ileride onunla sevgili olsan bile? Bu dakikadan sonra yapacağın tek şey onunla hiç konuşmayıp, onu dikkate almayıp yoluna bakman. Zaten sen böyle yapınca eğer az da olsa umrundaysan ne oldu da birden irtibatı kesti, hani beni seviyordu şimdi hiç konuşmuyor diye merak eder.

İtici bir ifade olması amaç dalga geçmek olduktan sonra ne kadar sorun olabilir ki? Mesele itici olması zaten. Bir miktar rahatsız edici olsun ki dikkat çeksin. Dalga geçerken karşıdakinin ne düşündüğünü önemseyecek hali yok ya. Hakaret veya zorlama içermedikten sonra sorun yok.

Cevabımın muhatabı sen değildin. Neden her gelen mesaja bizzat sen alıntılayıp cevap veriyorsun onu da anlamadım. Vekaleten mi bakıyorsun arkadaşın konusuna? Ben burada itici olma amacı göremedim (ki bu nasıl bir amaç onu da anlamadım itici olsa ne olmasa ne kızın konu sahibini takmadığı zaten çok belli), mesajlarına bakıldığında da dalga geçme falan da olmamış. Kızın numarasını bulmuş, mesaj atmış kız "numaramı nerden buldun", "seninle dalga geçiyorduk" gibi hoş olmayan ve kabul edilemez şeyler yazmış artık bundan sonrası hiç muhatap olmamak. Bir kız reddettiği bir kişiyi "seninle dalga geçiyorduk" diye incitiyorsa zaten onunla sevgili olunmamalı, hatta muhatap bile olunmamalı. Nice güzel kızlar var reddettiği kişi onu gördüğünde selam vermese ya da başını çevirse gülümseyerek aramızda bir sorun yok değil mi diye konuşan onunla iletişim kuran. Sadece dış görünüş değil önemli olan, huyu ve karakteri de güzel olmalı.

• Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    at kendini camdan tutan yok.
  • quote:

quote:

quote:

Cevabımın muhatabı sen değildin. Neden her gelen mesaja bizzat sen alıntılayıp cevap veriyorsun onu da anlamadım. Vekaleten mi bakıyorsun arkadaşın konusuna? Ben burada itici olma amacı göremedim (ki bu nasıl bir amaç onu da anlamadım itici olsa ne olmasa ne kızın konu sahibini takmadığı zaten çok belli), mesajlarına bakıldığında da dalga geçme falan da olmamış. Kızın numarasını bulmuş, mesaj atmış kız "numaramı nerden buldun", "seninle dalga geçiyorduk" gibi hoş olmayan ve kabul edilemez şeyler yazmış artık bundan sonrası hiç muhatap olmamak. Bir kız reddettiği bir kişiyi "seninle dalga geçiyorduk" diye incitiyorsa zaten onunla sevgili olunmamalı, hatta muhatap bile olunmamalı. Nice güzel kızlar var reddettiği kişi onu gördüğünde selam vermese ya da başını çevirse gülümseyerek aramızda bir sorun yok değil mi diye konuşan onunla iletişim kuran. Sadece dış görünüş değil önemli olan, huyu ve karakteri de güzel olmalı.

Evet vekaleten bakıyorum nasıl anladın?

Huy ve karakter çok önemli değil, ilişkiye başladıktan sonra genelde kızların huyları ve karakterleri yeniden şekilleniyor zaten.

Bu noktadan sonra hiç muhattap olmazsan, bunun anlamı dediklerinden etkilenmiş olduğundur. Ama asıl verilmesi gereken mesaj "sen istediğin kadar konuş, beni zerre etkileyemezsin". Elbette işin içine hakaret girerse iş değişir, bu sefer sert çıkmak gerekir.

Nasıl dalga geçtiğine gelince, reddedildikten sonra canım diye ifade edilmesi itici olması dışında normal mi sence? Elbette bu ve sonrasındaki mesajlarda gelen samimiyet tamamen alaydan ibaret.

İtici olmasındaki amaç ise, normal bir şey söylersen dikkat çekmez. Dikkat çekmezse de kafada yer işgal etmez.

Edit: Ayrıca ilk mesajdaki edit2 ye dikkatini çekmek istiyorum. Bu kadar kısa sürede ne kadar verim almış arkadaş. Bana bile çok inandırıcı gelmiyor, arada csb mi acaba diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 28 Mart 2016; 21:20:08 >

• 2. editle anladık ki konu baştan aşağı CSB. Meğer Girit adlı arkadaş trollüyormuş buradaki herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

Selam beyler. uzun süredir konu dışındaki konuları okuyordum fakat kendim de yaşayınca artık ben de paylaşmaya karar verdim.
    2 senedir sevdiğim bir kız var (sınıfın hatta okulun en popüler kızlarından biri) ama tanıdığımdan beri ortalama bir arkadaşıyım.
    o beni arkadaşı gibi görürken ben ona bağlandıkça bağlandım ve 2 sene içinde köpek gibi sevdim fakat tabi ki söyleyebilecek özgüveni kendimde bulamadım.
    söylesem bile o kadar popüler bir kız benim gibi silik bir tipi reddeder diye düşünüyordum. neyse fazla uzatmayayım.
    zaman geçtikçe her hareketi bana daha da çekici gelmeye başladı.
    sonunda bir şekilde kendimi toparladım ve yalnız olduğu bir zamanda yanına konuşmaya gittim.
    işte nasılsın? napıyorsun faslını geçtikten sonra hislerimi söyledim ve çıkma teklifi ettim.
    etmez olaydım. o bakışı ve ezikler tavrıyla birlikte başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
    direk reddetti beyler. o günden beri sanki dünyada başka kız yokmuş gibi hissediyorum.
    zaten özgüven problemi yaşıyordum fakat bir de red yedikten sonra iyice içime kapandım.
    eminim içinizde benim durumumda olanlar vardır. hem kendim için hem sizin için soruyorum.
    şimdi ne yapmalıyım beyler? o kızın gözüne nasıl girebilirim, o kızla nasıl sevgili olabilirim?

EDIT: Konuşmaları ekledim. Tavsiyeler doğrultusunda ilerliyorum. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.
     Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016)

EDIT-2: Bugün öğle arasından önceki son dersten önce hoşlandığım kız ve yakın kız arkadaşları öğretmen masasında toplanmış konuşuyorlardı. genelde burada toplanmazlar ondan biraz dikkatimi çekti açıkçası. neyse,bir ara bunun arkadaşlarından ikisiyle göz göze geldim ben sıramda otururken. Sene başında yer değişikliğimden dolayı en arkaya geçmiştim, burası önemli değil. Başlıktakileri okudum ancak bazı bilgileri vermememden dolayı yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben kızın yakın arkadaşlarıyla zaten tanışıyorum bu sene de aynı sınıftayız ve hemen önümde oturuyorlar. fazla popüler biri değilim ancak sınıftaki herkesle konuşmuşluğum var. Fakat artık ders aralarında eski arkadaşlarımla fazla takılmıyorum bir tek öğle teneffüsünde yanlarına gidiyorum geri kalan zamanda kitabımı okuyorum.
    Uzatmayayım. Perşembe akşamında bu konuyu açtığımdan beri gelen tavsiyeler, pm den konuştuğum kişiler ve pm den özellikle tavsiye edilen bazı yazı dizilerini okudum ve açıkçası şu an ki yol planımı da buna göre çiziyorum. Etkilerini de bu kadar çabuk göreceğimi düşünmezdim, önümde oturan ve o kızın kankaları gelip muhabbet kurmaya çalıştılar. Genelde işleri düşmedikçe umursamazlardı.
    O kızlarla konuşurken de üzerimde sebepsiz bir rahatlık vardı ve bu sohbetimize yansıdı.
    Açıkçası beyler kızlar sohbet boyunca garip bir şekilde birbirlerine baktılar, alışkın değillerdi bu halime. Hatta biri 'sana ne oldu böyle?' diye sordu. sonradan ben de şaşırdım bu rahat halime.
    Neyse son ders bitti ve çıkışta sene boyunca ilk kez arkadaşlarımla beraber çıkmak yerine onları beklemeden toparlanıp gittim.
    Bahsettiğim kız ve yakın arkadaşları da kapının önünde sohbet ediyorlardı, toplu bir halde.
    Sohbet ettiğimiz ön sıramda oturan kızlar da vardı aralarında, çıkarken onlarla göz göze geldik ve istemsiz bir şekilde onlara göz kırpıp gülümsedim.
    Kısacası belki mesajlaştığım kızla büyük bir gelişme olmadı ancak ilginç bir şekilde sınıftaki kızlar bana yakınlaştılar.

Bundan sonraki süreç için dikkatli olmanı öneririm
    . Eğer egona yenilirse n kaybedersin. Unutma.. sen farkli biri olmuyorsun. Olman gereken kisi oluyorsun.. artik kizlari unut..Tek başına durabildigini kanıtlamışsin. O Kızları etkileyen şeylerden biride bu.. seni reddeden kizi bir sure aklindan cikar. Eger o kiz sana yakinlik kurmaya kalkarsa civitmamalisin. Sogukkanliligini ve rahatligini koru.. kendi kendine yetmeye calis. Bu sekilse ozguvenin daha da artacaktır.

• Forumda ne çok liseli varmış.
    Beyler klişe olacak ama seviyorsanız gidin konuşun. Hayatta boş yere vakit kaybetmeyin sakın. Olursa olur olmazsa önünüze bakın kız mı yok sanki yarın başka birisi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

2. editle anladık ki konu baştan aşağı CSB. Meğer Girit adlı arkadaş trollüyormuş buradaki herkesi

Kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.