Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer CSB değilse forum olarak bir artist yaratmışız tebrik ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

2. editle anladık ki konu baştan aşağı CSB. Meğer Girit adlı arkadaş trollüyormuş buradaki herkesi

Kesinlikle

Toplumun birer yansımasısınız.
    Birileri sizden farklı davranıp cesur bir hareket yaptığında onu aşağı çekmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. O cesur adamları da iiçinde bulunduğun uz çukura çekmeye çalışıyorsunuz.
    Ancak durduramayacaksaniz ve daha da dibe batacaksınız.
    Bu adam sizin ucuz tavsiyelerinize uyup kızın kölesi olsaydı, birileri daha başaramadı için egonuzu gıdıklayacaktınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende açılmaya çalışıyorum bu aralar :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spatyom243

Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun. Canım demen başlı başına hata itici durmuş. Onun haricinde kızın seni reddetmesi seni incitebilir, kırabilir fakat daha da hırslanıp zorlamanın bu durumda çok bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Zaman zaman yakışıklı da olsa tipi iyi olmasa da her erkek bir kız tarafından reddedilmiştir. Kızın karakteri dalga geçmeye müsait olmasa belki zorla derdim fakat sen kıza açılmışsın sana karşı gülmüş ve reddedip uzaklaşmış. Zorlamanın anlamı yok, sen böyle bir kişiyle mutlu olabileceğini düşünüyor musun ileride onunla sevgili olsan bile? Bu dakikadan sonra yapacağın tek şey onunla hiç konuşmayıp, onu dikkate almayıp yoluna bakman. Zaten sen böyle yapınca eğer az da olsa umrundaysan ne oldu da birden irtibatı kesti, hani beni seviyordu şimdi hiç konuşmuyor diye merak eder.

"Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun."

Diğer insanların onayını o kadar çok umursuyorsunuz ki kendinize olan güveni yerle bir ediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun. Canım demen başlı başına hata itici durmuş. Onun haricinde kızın seni reddetmesi seni incitebilir, kırabilir fakat daha da hırslanıp zorlamanın bu durumda çok bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Zaman zaman yakışıklı da olsa tipi iyi olmasa da her erkek bir kız tarafından reddedilmiştir. Kızın karakteri dalga geçmeye müsait olmasa belki zorla derdim fakat sen kıza açılmışsın sana karşı gülmüş ve reddedip uzaklaşmış. Zorlamanın anlamı yok, sen böyle bir kişiyle mutlu olabileceğini düşünüyor musun ileride onunla sevgili olsan bile? Bu dakikadan sonra yapacağın tek şey onunla hiç konuşmayıp, onu dikkate almayıp yoluna bakman. Zaten sen böyle yapınca eğer az da olsa umrundaysan ne oldu da birden irtibatı kesti, hani beni seviyordu şimdi hiç konuşmuyor diye merak eder.

"Selam canım yanlış bir hitap olmuş her ne amaçla yazarsan yaz ister dalga geçmek amaçlı olsun ister konuşma amaçlı olsun."

Diğer insanların onayını o kadar çok umursuyorsunuz ki kendinize olan güveni yerle bir ediyorsunuz.

Kardeşim "selam canım" diye giriş yapılmaz numarasını başkasından aldığın kıza. 2 + 2 = 4. Neyse Allahtan "Merhaba yoksa selamünaleyküm mü demeliydim" yazmamış. Başkasından bir kızın numarasını alıyorsanız fakültede ya da sınıfta kızın o anki durumuna yönelik mesaj atmak konuşmayı başlatan güzel bir mesaj olabilir. Çünkü sizi izlediğini fark eder ve şaşırır, kim olduğunuzu bilmek ister. Örneğin numarasını bir tanıdığımdan aldığım kız amfide telefonu eğimli olan sıraya koymuş ve arkadaşıyla sohbet ederken yavaş yavaş kayan telefonu görüp "birazdan düşücek :) " yazmıştım. Telefon düştü ve alırken mesajımı görünce kız mesajıma gülerek kahin misin sen bu arada numaran kayıtlı değil tanışıyor muyuz demişti. Öyle muhabbet ilerledi ve o kızla uzun süre çıkmıştım. Tabii verdiğim sıradan bir örnek, yani demek istediğim canımlı cicimli mesajlar atılmaz kıza başlangıçta.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim "selam canım" diye giriş yapılmaz numarasını başkasından aldığın kıza. 2 + 2 = 4. Neyse Allahtan "Merhaba yoksa selamünaleyküm mü demeliydim" yazmamış. Başkasından bir kızın numarasını alıyorsanız fakültede ya da sınıfta kızın o anki durumuna yönelik mesaj atmak konuşmayı başlatan güzel bir mesaj olabilir. Çünkü sizi izlediğini fark eder ve şaşırır, kim olduğunuzu bilmek ister. Örneğin numarasını bir tanıdığımdan aldığım kız amfide telefonu eğimli olan sıraya koymuş ve arkadaşıyla sohbet ederken yavaş yavaş kayan telefonu görüp "birazdan düşücek :) " yazmıştım. Telefon düştü ve alırken mesajımı görünce kız mesajıma gülerek kahin misin sen bu arada numaran kayıtlı değil tanışıyor muyuz demişti. Öyle muhabbet ilerledi ve o kızla uzun süre çıkmıştım. Tabii verdiğim sıradan bir örnek, yani demek istediğim canımlı cicimli mesajlar atılmaz kıza başlangıçta.

Neyse Allahtan "Merhaba yoksa selamünaleyküm mü demeliydim" yazmamış.

Burada güldüm..Sonuna ehe koymayı unutmuşsun.

Ancak konuyu açan arkadaş, açılmak için veya konuşma başlatmak için o mesajları atmadı.
    Adam, diğerlerinden farklı olduğunu kanıtladı.
    Selam canım demesinde bir sakınca yok. Burada onlarca 'aynı fakültedeyiz, aynı bölümdeyiz' diye başlayarak tanışmaya çalışan ve 'hıı okk .s .s ' yanıtını alan onlarca arkadaş var.
    Artık amaç kızı elde etmek değil.
    Konuyu açan adam bu şekilde kendine, kendi özüne dönerse kız otomatik olarak gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

quote:

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

öyle işlemiyor dostum, adamın yoluna çıkma

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

Kesinlikle haklisin, ben de zaten konu sahibi arkadaşa asla tehditkar bir söylemi tavsiye etmedim, kızla dalga geçmesini söyledim. Arkadaş da kızla dalga geçti, kızı hiçbir şeye zorlamadı, sadece kişiliğini ortaya koydu. Bu mesajlarda tehditkar bir söylemi nerede görüyorsunuz anlamıyorum. Kehanet niteliğinde olan sözlerin yanında acaba hayali bir "yoksa ben yapacağımı bilirim" ifadesi falan mı görüyorsunuz?

Sen okuduğunu anlamıyorsun.

Kız: "Ya tanımak istemiyorsam , ya da tanıdığım gibi kalmanı"

mesajını attıktan sonra gelen mesaj baskıcı ve ısrarcı bir mesajdır.Kızın başka seçeneği yokmuş gibi bir hava vermektir.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Yani etik bir davranış değil.

Erkek : "Senin isteğin için veya senin isteğinle olacak bir şey olsa böyle konuşmazdım emin ol. "

Kız istemiyorsa çok uzatmanın bir anlamı yok.Bir arkadaş zaten olaya nokta atışını koymuş , forumda ne kadar çok liseli var falan demiş.Aynen katılıyorum.Bu konuşmayı yapanlar bence de liseli

• hala csb olduğunu anlamayanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRoad

hala csb olduğunu anlamayanlar var

Sen ve senin gibiler,
    15 yaşındayım hepinizden üstünüm, her şeyi biliyorum havasında olanlar,
    Bu başlığı terk edin..
    Burada durmanız için bir sebep yok. Saldırıp, eğlendirmek isterseniz başka..
    Gidin ve sizi bir kızın deli gibi seveceği yalanına inandırın, ardından sizi kullanıp tekmeyi vurmasına izin verin.
    Evlenip mutlu olacağınız yalanına kendinizi inandırın. Aşk dizileri izleyin, duygusal müzikler ile hüzünlenin..
    Şimdi, sayfayı kapat ve bir daha buraya dönme.
    Bunu bile yapamayacaksın.
    Başlığı herkesten çok takip edeceksin ve hiç bir şey alamayıp içinde bulunduğun çukura geri döneceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

öyle işlemiyor dostum, adamın yoluna çıkma

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

Kesinlikle haklisin, ben de zaten konu sahibi arkadaşa asla tehditkar bir söylemi tavsiye etmedim, kızla dalga geçmesini söyledim. Arkadaş da kızla dalga geçti, kızı hiçbir şeye zorlamadı, sadece kişiliğini ortaya koydu. Bu mesajlarda tehditkar bir söylemi nerede görüyorsunuz anlamıyorum. Kehanet niteliğinde olan sözlerin yanında acaba hayali bir "yoksa ben yapacağımı bilirim" ifadesi falan mı görüyorsunuz?

Sen okuduğunu anlamıyorsun.

Kız: "Ya tanımak istemiyorsam , ya da tanıdığım gibi kalmanı"

mesajını attıktan sonra gelen mesaj baskıcı ve ısrarcı bir mesajdır.Kızın başka seçeneği yokmuş gibi bir hava vermektir.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Yani etik bir davranış değil.

Erkek : "Senin isteğin için veya senin isteğinle olacak bir şey olsa böyle konuşmazdım emin ol. "

Kız istemiyorsa çok uzatmanın bir anlamı yok.Bir arkadaş zaten olaya nokta atışını koymuş , forumda ne kadar çok liseli var falan demiş.Aynen katılıyorum.Bu konuşmayı yapanlar bence de liseli

He kanka okuduğunu anlamayan benim

Kız istemiyorsa uzatmanın anlamı yok diyerek hala bunun kız meselesi olduğunu sandığını gösteriyorsun. Bu bir özsaygı meselesi. İlk mesajdaki edit2 yi okursan belki işe yaradığını da anlayabilirsin.

Kızın başka seçeneği olmadığı mesajını verdiği doğru. Israrcı ve baskıcı olması kısmı ise yanlış. Israr etmiyor veya zorlama yapmıyor. İsteğinin önemsiz olduğunu belirtme sebebi, kendisini doğru tanıdıkça zamanla cazibesinin etkisi altında kalacağı mesajını vermek için. Yani herhangi bir efor sarfedecegini söylemiyor, kendi kendine gerçekleşeceğini söylüyor.

Liseli kısmına gelince, konu sahibi arkadaş sanırım liseli, ama ben üniversiteliyim ve gerek kendimde gerek arkadaşlarımda gözlüyorum bu davranışların ne kadar etkili olduğunu. Üstelik hayatından herhangi bir taviz vermeden. Üniversiteyi boşver, 60 yaşındaki bir tanıdığımda bile gözlüyorum bunları, yaşı yok yani.

Anlamıyor olman önemli değil, sadece işe yararlığı bu kadar tecrübeyle sabit bir yaşam tarzına laf etme. Kızları boşver, kafan rahat olarak yaşamak için bile önemli

• Ayrıca pek çok insan "tipsizim, kız bana bakmaz" diye yakınıyor.
    Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, kendinizden başlayacaksınız. Unutmayın, sadece tipe tav olanlar basit ve uzak durulması gereken kızlardır.
    Çevrenizde yakışıklı olup, kızlarla iletişim kuramayan veya kızlar tarafından kullanılan insanlar yok mu ? Yok diyorsanız tekrar bakın.
    Bunu söylememe gerek kalacağını düşünmüyordum ancak söylettiniz, kızlar lider özelliği taşıyan erkeklere yakınlaşırlar.
    Tip ve vücut sizi ancak bir yere kadar götürebilir. Kendinden emin, boş konuşmayan, az laf ile çok söz anlatan, en ciddi anda bile güzel bir espiri ile ortamı yumuşatıp tekrardan toparlayan, ortamları yönetebilen bir erkek her zaman öndedir.
    Burada bazıları aynı şeyleri defalarca söylüyor. Neden ? Çünkü insanlar olayın özünü kavramak istemiyor ve hemen gidip tabir yerindeyse kız avlamak istiyorlar.
    İlk defa konu dışında bu kadar iyi bir kız konusu görüyorum. Konuyu açan adam, olayın özünü anladığı için çok hızlı değişmeye başladı. Bundan dolayı elimden geldiğince yardım ediyorum. Yoksa umurumda olmaz.. Eğer kız odaklı hareket etseydi bu kadar çabuk etkisini göremeyecekti, belki de hiç göremeyecekti.

Size ufak bir sır vereceğim.

Siz beyninize ne verirseniz, beyniniz size onu verir.
    Siz kendine 'pfff tipsizimmm .s .s' derseniz, kendinizin öyle olduğuna inandırırsınız.
    Yakışıklı olmadığınızı mı düşünüyorsunuz ? Gidin spor yapın ve kültürlenin, kendinize olan saygı ve sevginiz artsın. Aynaya baktığınızda bakışlarınızda ki farklılığı keşfedin.

• Hocam banada bi el atsan gidip bi kızla tanışırken ne diye başlayabilirim sanalda değil reelde (okulda)

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Hocam banada bi el atsan gidip bi kızla tanışırken ne diye başlayabilirim sanalda değil reelde (okulda)

Onu bana sorma. Ben sadece nasıl başlarsan başla, rahat olmanı öneririm, o da deneyim gerektiren bir şey, buradan yazmam bir anlam ifade etmez. Rahat olduktan sonra sadece gidip seninle tanışmak istiyorum desen de olur, ama en ufak bir tereddüt hissettirirsen ve kız da kezoysa "ya git be manyak mısın" falan der, sonra sağda solda arkadaşlarına anlatır "ya geçen yine oturuyorum biri geldi yavşadı lanet olsun taş gibiyim" diye.

Yukarılarda açılış tavsiyeleri veren arkadaşlar var, onlara sorabilirsin.

• quote:

Hocam banada bi el atsan gidip bi kızla tanışırken ne diye başlayabilirim sanalda değil reelde (okulda)

Kızın karakterine göre değişir. Ancak sakın, internette gördüğün taktiklerle gitme. Sonuç hüsran olur.

Eğer kız kendi halinde biriyse, gidip normal selam verip otur. Kızın uğraştığı bir şeyle ilgili soru sor. Örneğin kitap okuyordur. Ne okuyorsun ? Bir bakabilir miyim gibi. Kız soğukluk gösterebilir hazır ol. Asla çekinme ve devam et. Eğer aklına bir şey gelmiyorsa, 'ee nasılsın' şeklinde ilerlet. Genel muhabbetler aç. Kızın gelecek planlarını sorabilirsin.

Eğer kız erkeklerle içli dışlı biri ise, yanındayken havadan sudan bir muhabbet aç. Örneğin, 'bugün hava biraz ısındı da rahatladık..' gibi ardından muhabbeti devam ettir.

Göz kontaklarından asla kaçma. Kızı parçalayacak gibi bakma ancak güçlü göz kontağın olsun.

Ancak bunları düşüneceğim diye eline yüzüne bulaştırabilirsin.

Aslında oldukça basit..
    Öncelikle rahatsın bunu unutma. Kızlara karşı heyecanlanman yok, aklından çıkarma. Fazla heyecanlanman durumunda ses tonuna kadar incelir ve korkak izlenimi verirsin.
    Yaklaşırken, hafif küstah davran. Ancak ayarını kaçırma. Örneğin, kızın iyiyim sen nasılsın ? sorusuna, 'gayet iyiyim, zaten genelde iyiyimdir' şeklinde hafif bir tebessüm ile cevap verebilirsin.
    Espirili olmayı unutma. Ancak bunu sakın şebekliğe dönüştürme veya kızı güldüreceğim diye başkalarını alaya alma.

Ha, birde tanıştıktan sonra giderken, görüşürüz derken koluna arkadaşça dokunmayı unutma.
    Rahatlık.. Anahtar kelime..
    Evindeymişsin gibi hisset..

• quote:

quote:

Kızın karakterine göre değişir. Ancak sakın, internette gördüğün taktiklerle gitme. Sonuç hüsran olur.

Eğer kız kendi halinde biriyse, gidip normal selam verip otur. Kızın uğraştığı bir şeyle ilgili soru sor. Örneğin kitap okuyordur. Ne okuyorsun ? Bir bakabilir miyim gibi. Kız soğukluk gösterebilir hazır ol. Asla çekinme ve devam et. Eğer aklına bir şey gelmiyorsa, 'ee nasılsın' şeklinde ilerlet. Genel muhabbetler aç. Kızın gelecek planlarını sorabilirsin.

Eğer kız erkeklerle içli dışlı biri ise, yanındayken havadan sudan bir muhabbet aç. Örneğin, 'bugün hava biraz ısındı da rahatladık..' gibi ardından muhabbeti devam ettir.

Göz kontaklarından asla kaçma. Kızı parçalayacak gibi bakma ancak güçlü göz kontağın olsun.

Ancak bunları düşüneceğim diye eline yüzüne bulaştırabilirsin.

Aslında oldukça basit..
    Öncelikle rahatsın bunu unutma. Kızlara karşı heyecanlanman yok, aklından çıkarma. Fazla heyecanlanman durumunda ses tonuna kadar incelir ve korkak izlenimi verirsin.
    Yaklaşırken, hafif küstah davran. Ancak ayarını kaçırma. Örneğin, kızın iyiyim sen nasılsın ? sorusuna, 'gayet iyiyim, zaten genelde iyiyimdir' şeklinde hafif bir tebessüm ile cevap verebilirsin.
    Espirili olmayı unutma. Ancak bunu sakın şebekliğe dönüştürme veya kızı güldüreceğim diye başkalarını alaya alma.

Ha, birde tanıştıktan sonra giderken, görüşürüz derken koluna arkadaşça dokunmayı unutma.
    Rahatlık.. Anahtar kelime..
    Evindeymişsin gibi hisset..

hocam bi tanışma faslını yapabilsem gerisi gelecek diye düşünüyorumda tanışma faslını yapamıyorum

• Vayy gizemli olmaya başlamışın bozmaaaaaaaa

• Tanışma faslı dediğin nedir ? Gidip yanına konuşmaya cesaret etmek mi ?
  • quote:

Tanışma faslı dediğin nedir ? Gidip yanına konuşmaya cesaret etmek mi ?

cesaretten çok yanına gidip ne diyeceğimi bulamıyorum hocam
  • quote:

quote:

Tanışma faslı dediğin nedir ? Gidip yanına konuşmaya cesaret etmek mi ?

cesaretten çok yanına gidip ne diyeceğimi bulamıyorum hocam

Ne yapacağını yazdım.
    Ufak bir öneri..
    Gidip tanımadığın ve hoşuna giden diğer kızlarla muhabbet kur. Kaybedecek bir şeyin yok. Yalnız kızlar seni terslerse canın yanacak. Ancak ardından daha iyi bir hale geleceksin.
    Hazır hissedince asıl kıza gidersin.
    veya daha kolay.. cesaretini toplayıp yap şu işi.
    Bana aynı şeyleri yazdırtıp duruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 29 Mart 2016; 18:32:26 >
  • Ya bu kızlar kendilerini bulunmaz hint kumasımı sanıyorlar kardeş yaşın kaç tam bilemem ama bir sürü konustuğum gezdiğim kız oldu ama noldu hepsi fos şu kızlar kadar gerizekalı görmedim nerde **** var ona gider asık olurlar boşverrr kız mı yok be kendi hayatını yaşa ;)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.