Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gün içinde senden geri dönüş bekliyorum.
  • Tabikide okumadım ama beline kuvvet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• £XE kullanıcısına yanıt
    haftaya düşünüyorum konuşmayı tek başınayken görebilseydim bu hafta konuşucaktımda olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Son güncelleme iyi ama böyle olmana insanlar alışırsa eski konumuna dönebilirsin dikkat et. Arada kıza takıl, geçmişi hatırlatan ve kızı rahatsız edecek muhabbetler yap, ama sakın ha sülük gibi yapma. Olabildiği kadar sakin hareketlerle, eğlenerek yap. Suyunu da çıkarma.

bunlar nasıl öneriler aklım almıyor. Kızı rahatsız edici konuşmalar yap nedir Allah aşkına. Buradakilerle alay mı ediyorsun ?
  • TheDarkRoad kullanıcısına yanıt
    Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz hocam öyle olsaydı tek tip kadın ve tek tip erkek olurdu.

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Hiç bir insan kendisiyle rahatsız edici şekilde konuşmasını istemez. İstiyorsa bir problem vardır. Kızlara karşı rahatsız edici konuşarak onlara yaklaşamazsın
  • Vay be ilk defa dh tavsiyeleri bi kiz ayarlatma bu kadar ilerlermis.bence bu kadar yeter zirvede birakalim.cok duygulandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDarkRoad kullanıcısına yanıt
    Çok boş genelleme yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRoad

quote:

Son güncelleme iyi ama böyle olmana insanlar alışırsa eski konumuna dönebilirsin dikkat et. Arada kıza takıl, geçmişi hatırlatan ve kızı rahatsız edecek muhabbetler yap, ama sakın ha sülük gibi yapma. Olabildiği kadar sakin hareketlerle, eğlenerek yap. Suyunu da çıkarma.

bunlar nasıl öneriler aklım almıyor. Kızı rahatsız edici konuşmalar yap nedir Allah aşkına. Buradakilerle alay mı ediyorsun ?

Evet alay ediyorum sakın çaktırma

• Csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Trip1LikeDo

Çok boş genelleme yapmışsınız.

o zaman aksini ispat et
  • Bu uyguladığın taktik doğru değil hocam. Seni yönlendiren üye arkadaş seni resmen psikolojik manipülasyona teşvik ediyor.

Evet kız sana gaddar davranmış. Acımasız olmuş. Dünya gül bahçesi değil, başına gelenin en büyüğü bu olsun.

Dahası dünya bu kızdan ibaret de değil, deneye yanıla elbette birini bulacaksın sana uygun. Millet 10 yıllık ilişkisini bitirmek zorunda kalıyor, sne bir kızdan ret yedin diye kızı nasıl alt ederim derdine düşüyorsun.

O sürekli bahsettiğiniz, kızların aşık olduğu *** tipler de bu yaptığına benzer şeyler yapıyor. Karşısındakini manipüle ederek bağımlı hale getiriyor. İnsanları bu şekilde etkiliyor. Sırf kız tavlamada değil, iş yerinde, arkadaşlık ortamlarında bu şekilde insanları maniple etmekte ustalaşmış tipler sıyrılıp popüler hale geliyor.

Sen de bu şekilde milleti manipüle edip egonu şişirme derdindeysen, kusura bakma ama kız az bile yapmış sana. Bak, dikkat et. Bu mesele sende takıntı haline de gelebilir. Bırak bunları işine gücüne dersine bak arkadaşım.

• İlkler doğru.Editler csb kusura bakma.Konu biraz tutunca bozulmasın diye sallamaya başlamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hypeballad

Bu uyguladığın taktik doğru değil hocam. Seni yönlendiren üye arkadaş seni resmen psikolojik manipülasyona teşvik ediyor.

Evet kız sana gaddar davranmış. Acımasız olmuş. Dünya gül bahçesi değil, başına gelenin en büyüğü bu olsun.

Dahası dünya bu kızdan ibaret de değil, deneye yanıla elbette birini bulacaksın sana uygun. Millet 10 yıllık ilişkisini bitirmek zorunda kalıyor, sne bir kızdan ret yedin diye kızı nasıl alt ederim derdine düşüyorsun.

O sürekli bahsettiğiniz, kızların aşık olduğu *** tipler de bu yaptığına benzer şeyler yapıyor. Karşısındakini manipüle ederek bağımlı hale getiriyor. İnsanları bu şekilde etkiliyor. Sırf kız tavlamada değil, iş yerinde, arkadaşlık ortamlarında bu şekilde insanları maniple etmekte ustalaşmış tipler sıyrılıp popüler hale geliyor.

Sen de bu şekilde milleti manipüle edip egonu şişirme derdindeysen, kusura bakma ama kız az bile yapmış sana. Bak, dikkat et. Bu mesele sende takıntı haline de gelebilir. Bırak bunları işine gücüne dersine bak arkadaşım.

Sanırım o üye arkadaş ben oluyorum. İki noktada yanılıyorsun:

1- Bu işte egoya yer yok. Ego zayıflıktır ve yıkıldığı zaman sahibine çok zarar verir. Baskın olurken içten içe egodan sakınmak gerekir.

2- Bu baskınlık bir güçtür ve insanlar gücü kendi çıkarları yönünde kullanmaya meyillidir, ama bu ne gücün kötü olduğu anlamına gelir, ne de kötülük için kullanılmak zorunda olduğu. Örnek vermek gerekirse Atatürk de bu güce sahipti, o da gücü bu ülke ve bu devlet için kullandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kiz reddetmis iste rahat biraksana. ne yazion hala

Bu artık bir kız konusu değil. Konuyu açan adam, kendini değiştiriyor ve potansiyelinin farkına varıyor.

TCMA OKUYAN LİSELİLER DETECTED
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypeballad

Bu uyguladığın taktik doğru değil hocam. Seni yönlendiren üye arkadaş seni resmen psikolojik manipülasyona teşvik ediyor.

Uygulanan bir taktik yok.
    Kızlar, erkekleri yıllarca sindirdi.
    O hale geldi ki erkekler, kızlardan ağır sözler ve aşağılamalar işittikçe daha da kendilerini kaybettiler. Kızların her dediğine eyvallah dediler.
    Konuyu açan, bunu yıkıyor. Manipülasyon teknikleri ile değil. Kendini geri kazanarak, özgüvenini geri kazanarak, ben buradayım ve size boyun eğmiyorum demeyi başararak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüm

quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kiz reddetmis iste rahat biraksana. ne yazion hala

Bu artık bir kız konusu değil. Konuyu açan adam, kendini değiştiriyor ve potansiyelinin farkına varıyor.

TCMA OKUYAN LİSELİLER DETECTED

Burada kal ve bizleri eglendirmeye devam et.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRoad

quote:

Evet alay ediyorum sakın çaktırma

Komik değilsin kardeşim. Bu şekilde bir yere varamazsın. Söylediğin çoğu şey yanlış ve bu yüzden diğer insanları da rezil edeceksin kızlara karşı. Bir arkadaş kızlar kibar erkekleri sever yazmıştı. Aynen öyle. Ancak kibar davranacağım diyerek ezik gibi gözükürsen de olmaz. Dengede olması gerekiyor. Sen ise kıza karşı alaycı bir üslup kullan diyorsun. Bugüne kadar bir kaç ilişkim oldu ve hiçbirine başlamadan önce senin anlattığın gibi davranmadım.

• Siniftaki kendisi disindaki butun erkekleri "şebeğe" donusturmus.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.