Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bakın evet bugünde utandık faslını geçiyorum , ya Allah aşkına bak Allah aşkına şu kızlarla konuşurken ezilip buzulmeyin her kafadan bir ses çıkmış kibar ol dalgaya al gibi , benim tavsiyem dişli olmandan yana ,ilk önce harf sayısını azaltıyorsun çünkü kizin cevapları malum ortada baştan savma kısa kısa cevaplar sende öyle yaz ve artık su kibar erkek modunu terk edin ya bir kere dedigimi yapın hak vereceksiniz tipi falan bırakın artik bir kenara sizin o tip dediginiz lisede falan işe yarıyordu ergenlik zamanları öyleydi ama yolda görüyorsunuz hanzo yaninda gül gibi kızla yürüyor , bu işte tip olayını devre dışı bırakıyor o hanzo o kızı nasıl kazandı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRoad

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

quote:

Son güncelleme iyi ama böyle olmana insanlar alışırsa eski konumuna dönebilirsin dikkat et. Arada kıza takıl, geçmişi hatırlatan ve kızı rahatsız edecek muhabbetler yap, ama sakın ha sülük gibi yapma. Olabildiği kadar sakin hareketlerle, eğlenerek yap. Suyunu da çıkarma.

bunlar nasıl öneriler aklım almıyor. Kızı rahatsız edici konuşmalar yap nedir Allah aşkına. Buradakilerle alay mı ediyorsun ?

Evet alay ediyorum sakın çaktırma

Komik değilsin kardeşim. Bu şekilde bir yere varamazsın. Söylediğin çoğu şey yanlış ve bu yüzden diğer insanları da rezil edeceksin kızlara karşı. Bir arkadaş kızlar kibar erkekleri sever yazmıştı. Aynen öyle. Ancak kibar davranacağım diyerek ezik gibi gözükürsen de olmaz. Dengede olması gerekiyor. Sen ise kıza karşı alaycı bir üslup kullan diyorsun. Bugüne kadar bir kaç ilişkim oldu ve hiçbirine başlamadan önce senin anlattığın gibi davranmadım.

Helal kanka ya, sen aşmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tur1st kullanıcısına yanıt
    ben dönüştürmedim, sadece olanı fark ettim. olayın içinde olunca fark edilmiyormuş fakat dışarı çekilip baktığımda cidden yapılanlar "şebeklikten" başka bir şey değilmiş. tabi ki eğlenceli şeyler oluyor ve gülüyoruz fakat fazlası komik değil sadece gülünçmüş. ben de yeni fark edebiliyorum.
  • XGirit X kullanıcısına yanıt
    İçindeki cocugu oldurme dostum. Lise yillarin en guzel anilarin olur hep.

• Yürü be

• Wp konuşmaları anlamlı olsa da bu kadar uzun konuşma. Uzatma. Şunu yapacağım değişeceğim deme. Değiş. Wp konuşmaları olmadan bu karaktere bürünsen daha iyi sonuç alırdın. Gelişiyorsun genç adam.

• Aynisini ben yaptim tek takildim yani eskisi gibi degil.Saklabanlik yapmadim.Sessiz oldum TIPATIP aynisi yaptim ve kizla konustum.Ama simdi anladim ki dunya bir kizdan cok daha fazlasi.Herhangi bir kizi ne kadar fazla seversen sev isterse en guzel kiz olsun isterse en iyisi.Seni sen yapan etmenlerden uzaklastirip ciddi bir adam gibi davranmaani sagliyorsa onun dotune koy gitsin.Merak etme zaten spor yapip bara gidince sevisiyorsun.Eger cok azdiysan.Yani kisaca hayat herhangi bir insan icin harcanacak uzulcek icin degil.Git ve yarindan itibaren kendin ol saklabansan saklaban deliysen deli.Hic yazma kimseye herhangi bir kiza yeterince bekleyince onlar yaziyor.Ah simdi o gunleri bana verseler o sidikli dotu boklu buyuk ihtimal iki basamakli iq lu 5 neronlu kiz icin sirf guzel dogmus diye 5 ayimi harcamazdim.Cok pismanim.

• Konuya gelen "aşk ve kadın uzmanları" dolayısıyla son editlere yorum yapamadım.
    Xgirit, şu an gayet iyi gidiyorsun. Yazdıklarından anladığım kadarıyla şu an asıl hedefin o kız değil, kaybettiğin beni bulmak. Doğru yoldasın.
    Kızların ilgisi artacak, hazır ol. Sırf kızların değil erkeklerin de ilgisi artacak. Seni umursamayanlar umursamaya başlayacak.
    Ancak eğer bunları egoya dönüştürürsen, 'kızlar beni kesiyor, benimle ilgileniyor' diyerek havalanırsan kaybedersin.
  • K: Ne okuyorsun?
    B: (Hafif gülümsedim.) Emreh Serbes- Deliduman
    K: Bu yaz okudum çok iyi değil mi ya?
    B: Şu ana kadar değil, bu kadar basit anlatmamalıydı.
    K: Nasıl yani basit derken?
    B: Daha derin olmalıydı.
    K: Bence konusu gayet güzel ve net anlatıyor bir cümleyi beş sefer okumam gerekmedi.
    B: Belki de öyle yapmanı gerektirecek kitaplar okumalısın. (Gülümsedim.)

*When the cringe is too strong

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    şu anda da yapmaya çalıştığım şey tam da bahsettiğin şey aslında. kendim olmaya çalışıyorum. bu karalardan sonra yani değişmeye başladıktan sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum. olaylara bakış açım değişti diyebilirim. günlerimin daha dolu geçtiğini düşünüyorum. ben de herhangi biri için değil kendim için harcıyorum vaktimi. o kız sevgilim olsun istiyorum fakat artık konu onun konusundan daha çok kişisel gelişimim diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son güncelleme iyi ama böyle olmana insanlar alışırsa eski konumuna dönebilirsin dikkat et. Arada kıza takıl, geçmişi hatırlatan ve kızı rahatsız edecek muhabbetler yap, ama sakın ha sülük gibi yapma. Olabildiği kadar sakin hareketlerle, eğlenerek yap. Suyunu da çıkarma.

bunlar nasıl öneriler aklım almıyor. Kızı rahatsız edici konuşmalar yap nedir Allah aşkına. Buradakilerle alay mı ediyorsun ?

Komik değilsin kardeşim. Bu şekilde bir yere varamazsın. Söylediğin çoğu şey yanlış ve bu yüzden diğer insanları da rezil edeceksin kızlara karşı. Bir arkadaş kızlar kibar erkekleri sever yazmıştı. Aynen öyle. Ancak kibar davranacağım diyerek ezik gibi gözükürsen de olmaz. Dengede olması gerekiyor. Sen ise kıza karşı alaycı bir üslup kullan diyorsun. Bugüne kadar bir kaç ilişkim oldu ve hiçbirine başlamadan önce senin anlattığın gibi davranmadım.

Gördüğün gibi aksini ispat edemiyorsun ve alaya alarak beni baskılayabileceğini sanıyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gördüğün gibi aksini ispat edemiyorsun ve alaya alarak beni baskılayabileceğini sanıyorsun

Aksini tekrar tekrar ispatlamama gerek yok, çok meraklıysan defalarca yazdığım diğer mesajlarımı okursun. Seni baskılamak gibi bir derdim de yok, istesem bir ya da iki mesaj önceden "bu son mesajım daha da yazmıyorum" der, kuyruğunu kıstırır giderdin. Yaptığım şey, seninle yarışa girmemek, çünkü bu başlık altında aynı yarışa defalarca girdim, daha fazlasına gerek yok. Ben bu alaya devam etseydim de senin duygusal tepki vermenle sonuçlanacaktı. Lise yıllarında bu eğlendirirdi beni, ama artık gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

haftaya düşünüyorum konuşmayı tek başınayken görebilseydim bu hafta konuşucaktımda olmadı

Halen hataya düşüyorsun. Kendini hazır hissetmediğin belli.
    Pek çok kişi, 'kızı yalnız yakalayıp, konuşma' hatasına düşüyor.
    Kız, arkadaşlarıyla beraber sohbet ederken aralarına dalabilirsin. Hoşlandığın kıza çok fazla ilgi gösterme hatasına düşme.
    Ancak dediğim gibi, bunu yapmadan önce kendini hazır hissetmek için hiç tanımadıklarınla gidip konuş. 10 saniye bile olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Csb

Kızlar konusunda sizden farklı hareket eden birini gördüğünüzde yapabildiğiniz en iyi şey bu : karalamak..
    Erkeklerin kızlar karşısında ezik, güvensiz ve aşağılanmış olmaları sizi daha çok tatmin ediyor çünkü sizden başarılı olanları görmeye tahammülünüz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Csb

Kızlar konusunda sizden farklı hareket eden birini gördüğünüzde yapabildiğiniz en iyi şey bu : karalamak..
    Erkeklerin kızlar karşısında ezik, güvensiz ve aşağılanmış olmaları sizi daha çok tatmin ediyor çünkü sizden başarılı olanları görmeye tahammülünüz yok.

Konunun CSB olduğu gayet açık. CSB diyenlere cevap yazman bir şey değiştirmez
  • evet şu ana kadar verdiğiniz tavsiyeler ve cevaplar üzerine hareket planımı yaptım fakat bazen kendimi tıkanmış hissediyorum, ne yapacağımı bilemediğim zamanlar oluyor. açıkçası eski halime dönecekmiş gibi hissettiğim zamanlar tekrardan soyutlanmış gibi hissediyorum. bu normal mi? değilse bunu nasıl aşabilirim?
  • Adam tam konuşma ustası.Bildiğin kominuyu uzattıkça uzatıyor ve konuda uzuyor. Bunu yazan ben bile konunun uzamasına sebep oluyorum.Neyse adam pro beyler i.Senden iyi pazarlamacı olur Xgrit.Hadi ve adamım csb nin gücü adına

• quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

evet şu ana kadar verdiğiniz tavsiyeler ve cevaplar üzerine hareket planımı yaptım fakat bazen kendimi tıkanmış hissediyorum, ne yapacağımı bilemediğim zamanlar oluyor. açıkçası eski halime dönecekmiş gibi hissettiğim zamanlar tekrardan soyutlanmış gibi hissediyorum. bu normal mi? değilse bunu nasıl aşabilirim?

Çok hızlı ilerledin, normal. Kafaya takma, önüne bak, hareket planını uygula.

• İlk defa bu kadar değişik bir kız konusu gördüm dh'de. Eğer bana da yardımcı olabilecek varsa ben de derdimi anlatmak isterim
  • (gülümsedim) bunu okurken utandım

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.