Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Ulan bır de xgırıt, exe ve ıamsonasty aynı adam cıkıp trollerse fena olur

Ne yalan söyleyeyim ben de arada düşündüm xgirit ve exe aynı adam çıkarsa diye

İlk kez böyle bir konu görünce ben de senin için aynı şeyi düşünmüştüm iamsonasty .)
  • Adam dogru yola gelmis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün olan gelişmeleri yazıyorum. Biliyorum basit ancak benim için önemli bir adım oldu. Ben insanlardan çekinen biriyim. Buradaki mesajlar sayesinde biraz olsun cesaretimi toplamaya başladım. Bugün öğle yemeğinden önceki tenefüs samimi olduğum arkadaşımla normal muhabbet ediyorduk. Arkadaşı mı da aldım, aynı sınıfta olduğumuz ancak pek samimi olmadığımız erkeklerin yanına gidip muhabbet ettik. Merhaba, nasılsınız faslı geçti. Onlar da biraz şaşırdı çünkü dediğim gibi insanlarla pek iletişimim yoktu. Sıcak davrandılar ve muhabbet ilerledi. Açıkçası oldukça eğlendim. Ardından sonraki tenefüs öğle yemeğini beraber yedik. Basit bir şey belki ama kendimi gayet iyi hissettim. İnsanlarla istediğim zaman rahat muhabbet edebildiğimi gördüm. Bu şekilde biraz devam etmeyi düşünüyorum. Ardından gidip tanımadığım kızlar ile tanışmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

Bugün olan gelişmeleri yazıyorum. Biliyorum basit ancak benim için önemli bir adım oldu. Ben insanlardan çekinen biriyim. Buradaki mesajlar sayesinde biraz olsun cesaretimi toplamaya başladım. Bugün öğle yemeğinden önceki tenefüs samimi olduğum arkadaşımla normal muhabbet ediyorduk. Arkadaşı mı da aldım, aynı sınıfta olduğumuz ancak pek samimi olmadığımız erkeklerin yanına gidip muhabbet ettik. Merhaba, nasılsınız faslı geçti. Onlar da biraz şaşırdı çünkü dediğim gibi insanlarla pek iletişimim yoktu. Sıcak davrandılar ve muhabbet ilerledi. Açıkçası oldukça eğlendim. Ardından sonraki tenefüs öğle yemeğini beraber yedik. Basit bir şey belki ama kendimi gayet iyi hissettim. İnsanlarla istediğim zaman rahat muhabbet edebildiğimi gördüm. Bu şekilde biraz devam etmeyi düşünüyorum. Ardından gidip tanımadığım kızlar ile tanışmak istiyorum.

hocam gördüğün gibi insanlar sadece birkaç dakika şaşırır sonra muhabbet alır başını gider. emin ol senin onlarla iletişime geçmek istediğin kadar onlar da istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bazen biriyle yalnız kalınca karşıdaki kişi değil de benim muhabbet başlamam gerekiyor muhabbet başlatmada da sorun yaşıyorum muhabbeti nasıl başlatırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Hocam bazen biriyle yalnız kalınca karşıdaki kişi değil de benim muhabbet başlamam gerekiyor muhabbet başlatmada da sorun yaşıyorum muhabbeti nasıl başlatırım?

baktın karşındaki muhabbete giremedi, sen şöyle bir adım at. mesela o an o ortamda olan 3. bir kişinin üzerinden sohbet başlat. mesela hemen ilerideki bir kişiyi göster ve "bence giydiği şey ona hiç gitmemiş, sence?" de. burdan başlar muhabbet sonra konu konuyu açar. bu yöntem genelde konuşacak bir şey bulamayanlar için bir numaralı yöntemdir.
    ikinci olarak karşındaki insanın ilgi alanlarını biliyorsan ona göre davranırsın. mesela kitap okumayı mı seviyor? "xxx kitabını okumuş muydun" diye sor. konuşmaya başla. dizi izlemeyi mi seviyor? senin de izlediğin bi dizinin son bölümünü izleyip izlemediğini sor mesela.
    bunlara ek olarak o an aklından geçen bir şeyin konusunu da açabilirsin. direk aklından ne geçiyorsa bunu ona aktar. o da sana katılır ve sohbete dalarsınız.
    unutma her şey sohbetin konusu olabilir. sınırsız bilgi dünyasında konuşacak bir konu bulamadığınızı söylüyorsanız, bunun nedeni aslında bilinçaltınız iletişime geçmekten korkmasıdır. üstüne gidin ve korkularınızı yenin

• Tavsiyeler için teşekkür ederim uygulayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Hocam bazen biriyle yalnız kalınca karşıdaki kişi değil de benim muhabbet başlamam gerekiyor muhabbet başlatmada da sorun yaşıyorum muhabbeti nasıl başlatırım?

baktın karşındaki muhabbete giremedi, sen şöyle bir adım at. mesela o an o ortamda olan 3. bir kişinin üzerinden sohbet başlat. mesela hemen ilerideki bir kişiyi göster ve "bence giydiği şey ona hiç gitmemiş, sence?" de. burdan başlar muhabbet sonra konu konuyu açar. bu yöntem genelde konuşacak bir şey bulamayanlar için bir numaralı yöntemdir.
    ikinci olarak karşındaki insanın ilgi alanlarını biliyorsan ona göre davranırsın. mesela kitap okumayı mı seviyor? "xxx kitabını okumuş muydun" diye sor. konuşmaya başla. dizi izlemeyi mi seviyor? senin de izlediğin bi dizinin son bölümünü izleyip izlemediğini sor mesela.
    bunlara ek olarak o an aklından geçen bir şeyin konusunu da açabilirsin. direk aklından ne geçiyorsa bunu ona aktar. o da sana katılır ve sohbete dalarsınız.
    unutma her şey sohbetin konusu olabilir. sınırsız bilgi dünyasında konuşacak bir konu bulamadığınızı söylüyorsanız, bunun nedeni aslında bilinçaltınız iletişime geçmekten korkmasıdır. üstüne gidin ve korkularınızı yenin

" mesela hemen ilerideki bir kişiyi göster ve "bence giydiği şey ona hiç gitmemiş, sence?" de. "

Asla böyle bir şey yapma. Diğer insanları alaya almak oldukça basit bir davranış. Statünü düşürür.
    Geri kalanlarına katılıyorum. Ancak söylenecek şeylerin saçma olmaması kaydıyla.
    Ayrıca yeri geldiğinde muhabbet açmaya çalışma. Bırak, çabalayan taraf o olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 4 Nisan 2016; 20:05:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

" mesela hemen ilerideki bir kişiyi göster ve "bence giydiği şey ona hiç gitmemiş, sence?" de. "

Asla böyle bir şey yapma. Diğer insanları alaya almak oldukça basit bir davranış. Statünü düşürür.
    Geri kalanlarına katılıyorum. Ancak söylenecek şeylerin saçma olmaması kaydıyla.
    Ayrıca yeri geldiğinde muhabbet açmaya çalışma. Bırak, çabalayan taraf o olsun.

hocam alaya almak demeyelim örnek teşkil etmesi için oyle söyledim. ne bileyim okulda bahçede voleybol oynayan bi grup vardır herhangi birini gösterip güzel oynuyor falan diyebilir. böylece dikkati kendi üstünden çekerek bir nebze rahatlamış olur stresi azalır

• Ben de çok red yedim ama benim durum biraz farklı gelişme gösterdi.

Yani red yedikçe daha fazla özgüven geldi.

• ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Yaptığın şeyleri asla basit ve küçük görme. Bunlar, ileride yaşayacağın değişimler için birer kıvılcım niteliğinde.
    Bugün tanıdıklarınla mı muhabbet kurdun, yarın gir tanımadıklarınla kur. Çıtayı sürekli yükselt.
    Bizler buradayız..
  • £XE kullanıcısına yanıt
    bugün insanlarla kaynaşmaya başlayınca gayet rahat ve mutlu hissettim. Dediğin gibi yarın fırsat olursa tanımadıklarımla tanışmaya çalışacağım. Umarım dediğin gibi bunlar birer kıvılcım olur
  • Bugün daha da iyi geçti arkadaşlar. Bir arkadaşım, başka sınıftaki bir arkadaşının yanına gidecekti. Fırsat bu fırsat diyerek, ben de geleyim dedim. Gittik, tanıştım. Arkadaşım onunla muhabbet ederken ben de muhabbete dahil oldum hemen. Hep birlikte eğlendik, sohbet güzeldi açıkçası. Kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Cidden abartacak bir şey yokmuş. Bugün daha iyi anladım ki diğerleri de benim gibiymiş. EXE, dediğin gibi ilerleyen zamanlarda kızlarla muhabbet etmeye başlayacağım. Ancak kızlar konusunda oldukça gerginim. Tanımadığım bir kızla konuşma fikri bile heyecanlanmama yetiyor. Konuşmaya çalışsam sanırım heyecandan konuşamam.
  • quote:

Bugün daha da iyi geçti arkadaşlar. Bir arkadaşım, başka sınıftaki bir arkadaşının yanına gidecekti. Fırsat bu fırsat diyerek, ben de geleyim dedim. Gittik, tanıştım. Arkadaşım onunla muhabbet ederken ben de muhabbete dahil oldum hemen. Hep birlikte eğlendik, sohbet güzeldi açıkçası. Kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Cidden abartacak bir şey yokmuş. Bugün daha iyi anladım ki diğerleri de benim gibiymiş. EXE, dediğin gibi ilerleyen zamanlarda kızlarla muhabbet etmeye başlayacağım. Ancak kızlar konusunda oldukça gerginim. Tanımadığım bir kızla konuşma fikri bile heyecanlanmama yetiyor. Konuşmaya çalışsam sanırım heyecandan konuşamam.

kızların bi farkı yok hocam. sen erkeksin bırak onlar çekinsin

• Haklısın ancak bir kaç kez özgüveni yüksek gözüken arkadaşların, kızlar tarafından terslendiğini, alay edildiğini gördüm. Belki de özgüvenli değillerdir ben yanılıyor da olabilirim veya o kızlarda sorun vardır.
  • Şu kızın yazdıklarına bakıyorum ve kendi yorumumu söylüyorum ;

Kız şimarık fazla uçmuş kendini birşey zannediyor neden dersen konuşmalarına baksana '' Canım Derken? '' '' Ne saçmalıyorsun anlamadım '' '' Seninle dalga geçiyorduk '' '' ne derdin? ''

Konuşma tarzına bakarmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 5 Nisan 2016; 18:59:10 >
  • quote:

Haklısın ancak bir kaç kez özgüveni yüksek gözüken arkadaşların, kızlar tarafından terslendiğini, alay edildiğini gördüm. Belki de özgüvenli değillerdir ben yanılıyor da olabilirim veya o kızlarda sorun vardır.

inan o kızlar çok çok nadir bulunan cinslerden. bak ben hayatımda ilk defa bir kıza baş başa konuşma teklif edecektim. okuldayız bi de. ama nasıl yusuf yusuf ediyorum bi baktım kantinde bu masada oturuyor kız arkadaşlarıyla 4 kişiler. bi onlar eksikti dedim kendi kendime uzaktan masaya bakıp birazdan oraya gideceğimi düşünmem bile inanılmaz heyecana sebep oldu bende o an. ulan ya şimdi ya hiç dedim bi gazla masanın önüne geçtim. selam dedim. ama ağzımdan selam çıktıktan sonra artık geri dönüşü olmadığı için herhalde tüm heyacan panik gitti yok oldu kız şaşırdı selamı bile almadan yanındaki kıza baktı. yemek yiyorlar o arada. sonra o da selam dedi biraz konuşabilir miyiz baş başa dedim olur dedi kalktı baya Bi konuştuk o gun baktık muhabbet bitmiyor telefon numaralarımızı verdik birbirimize ordan devam ettik akşam. kendi kendime dedim bu muydu o kadar panik yapmama neden olan olay. zaten bir kere bu deneyimi yaşa daha ömür boyu çekinmezsin kimseden. hep kızları gözümüzde büyüttüğümüz için böyle oluyor. ne eksiğimiz var ki onlardan fazlamız bile var

• Dediğin doğru, büyüttüğümüz için böyle düşünüyoruz. Ancak bunu aşmak için gidip yapmak gerekiyor. Umarım ilk seferden sonra heyecanım gider. Tekrardan gaza gelmeye başladım, sağol hocam.
  • ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi gidiyorsun.
    Heyecanlanman normal, çünkü daha önce böyle bir sey yapmadyn.
    Alistikça rahatlayacaksin.
    Heyecanini baskilamaya çalisma. Alistiktan sonra minimum düzeye inecek.
    Erkeklerle olan muhabbetini arttirmaya çalisirken, kizlarla olan muhabbetini de es zamanli olarak arttyrmaya çalis. Yarin sinifinda, fazla samimi olmadigin kizlar ile sohbeti ilerletebilirsin. Bunu yaparken, bu konudaki mesajlar aklinin bir kenarinda bulunsun. Sirf konusmus olmak için konusma. Neler yapylmasi gerektigini ben ve bir kaç arkada? konu içinde yazdik. Onlara uygun hareket edersen senin için ilk deneyimler daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 5 Nisan 2016; 23:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.