Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence asıl soru şu olmalı : Böyle bir karakterle birlikte olmak istiyor musun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Eğer kızlara burada exe gibi adamların verdiği tavsiyeler ile yaklaşırsan alay konusu olursun söyleyeyim baştan. Kendini rezil etme. Küstah tavır takınırsan kesinlikle terslerler. Demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkRoad -- 6 Nisan 2016; 12:58:20 >
  • Hayır thedarkroad, yanılıyorsun. Bugün olanları anlatıyorum. exe ve deadmau'nun mesajlarından sonra oldukça ilerleme kaydettim. Artık erkeklerle rahat muhabber kurabiliyorum. Böyle olunca onlarda bana selam veriyorlar vs. Eskisi gibi hissetmiyorum. Bir kaç gündür hazır cesaretim gelmişken sınıfta pek muhabbetim olmayan kızlarla konuşmaya karar verdim. Pek muhabbetim yok derken, merhaba - merhaba ya da arada sınavlarla ilgili falan konuşuyorum. Sabah sınıfta arkadaşımı bekliyordum. 2 tane kız da oturuyorlardı. Dedim ki fırsat bu fırsat. Önlerindeki sıraya oturdum. Ancak çok heyecanlıydım. Ellerimi nereye koyacağımı bilemedim. Sürekli bacaklarımı hareket ettirip durdum. Merhaba, nasılsınız faslını geçtim. Hayat, nasıl gidiyor, sınavlar nasıl felan diye sordum. Ancak benimle çok ilgili görünmüyorlardı ve sohbetten kaçmak istiyor gibilerdi. Film muhabbeti açtım ancak kısa süreli oldu. Toplamda 1 - 2 dk yı geçmedi. Ardından kızlardan biri arkadaşına hadi kalk kantine gidelim dedi ve gittiler. O an cidden kötü hissettim. Hala kötü hissediyorum. exe, dediğin tavsiyeleri uygulamadım, daha doğrusu uygulamadım. Küstah yaklaşma işini de yapamadım. Hevesim kırıldı hocam. Ancak bir taraftan da kendimle gurur duyuyorum böyle bir şey yapabildiğim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

Hayır thedarkroad, yanılıyorsun. Bugün olanları anlatıyorum. exe ve deadmau'nun mesajlarından sonra oldukça ilerleme kaydettim. Artık erkeklerle rahat muhabber kurabiliyorum. Böyle olunca onlarda bana selam veriyorlar vs. Eskisi gibi hissetmiyorum. Bir kaç gündür hazır cesaretim gelmişken sınıfta pek muhabbetim olmayan kızlarla konuşmaya karar verdim. Pek muhabbetim yok derken, merhaba - merhaba ya da arada sınavlarla ilgili falan konuşuyorum. Sabah sınıfta arkadaşımı bekliyordum. 2 tane kız da oturuyorlardı. Dedim ki fırsat bu fırsat. Önlerindeki sıraya oturdum. Ancak çok heyecanlıydım. Ellerimi nereye koyacağımı bilemedim. Sürekli bacaklarımı hareket ettirip durdum. Merhaba, nasılsınız faslını geçtim. Hayat, nasıl gidiyor, sınavlar nasıl felan diye sordum. Ancak benimle çok ilgili görünmüyorlardı ve sohbetten kaçmak istiyor gibilerdi. Film muhabbeti açtım ancak kısa süreli oldu. Toplamda 1 - 2 dk yı geçmedi. Ardından kızlardan biri arkadaşına hadi kalk kantine gidelim dedi ve gittiler. O an cidden kötü hissettim. Hala kötü hissediyorum. exe, dediğin tavsiyeleri uygulamadım, daha doğrusu uygulamadım. Küstah yaklaşma işini de yapamadım. Hevesim kırıldı hocam. Ancak bir taraftan da kendimle gurur duyuyorum böyle bir şey yapabildiğim için.

hocam kızların takındığı tavır senin moralini bozmasın. söylediğine göre eskiden pek iletişim kurmayan biri olduğun için, seni soğuk biri olarak görüyorlardır tanıdığın kızlar. zamanla alışacaklardır bu duruma. ayrıca düşündüğün kadar kötü geçmedi emin ol. senin durumundaki kişiler genellikle sonradan keşke şunun yerine bunu soyleseydim, şöyle yapsaydım vs. diye düşünüp illa bir olumsuz yon bulmaya çalışırlar. eğer böyle yapıyorsan yaptığın son derece anlamsız emin ol. başka kızlarla iletişim kurmaya devam et. burda kotu hissetmeni gerektirecek bir durum yok sonuçta kızlar seni terslememiş, kıracak bir şey soylememiş. ki zaten tersleseler bile onların yaptığı ayıp. kimse birileriyle iletişime geçmek istediğin için sizi suçlamaz merak etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

Hayır thedarkroad, yanılıyorsun. Bugün olanları anlatıyorum. exe ve deadmau'nun mesajlarından sonra oldukça ilerleme kaydettim. Artık erkeklerle rahat muhabber kurabiliyorum. Böyle olunca onlarda bana selam veriyorlar vs. Eskisi gibi hissetmiyorum. Bir kaç gündür hazır cesaretim gelmişken sınıfta pek muhabbetim olmayan kızlarla konuşmaya karar verdim. Pek muhabbetim yok derken, merhaba - merhaba ya da arada sınavlarla ilgili falan konuşuyorum. Sabah sınıfta arkadaşımı bekliyordum. 2 tane kız da oturuyorlardı. Dedim ki fırsat bu fırsat. Önlerindeki sıraya oturdum. Ancak çok heyecanlıydım. Ellerimi nereye koyacağımı bilemedim. Sürekli bacaklarımı hareket ettirip durdum. Merhaba, nasılsınız faslını geçtim. Hayat, nasıl gidiyor, sınavlar nasıl felan diye sordum. Ancak benimle çok ilgili görünmüyorlardı ve sohbetten kaçmak istiyor gibilerdi. Film muhabbeti açtım ancak kısa süreli oldu. Toplamda 1 - 2 dk yı geçmedi. Ardından kızlardan biri arkadaşına hadi kalk kantine gidelim dedi ve gittiler. O an cidden kötü hissettim. Hala kötü hissediyorum. exe, dediğin tavsiyeleri uygulamadım, daha doğrusu uygulamadım. Küstah yaklaşma işini de yapamadım. Hevesim kırıldı hocam. Ancak bir taraftan da kendimle gurur duyuyorum böyle bir şey yapabildiğim için.

Sana kafana takma, dert etme demeyeceğim çünkü saçma ve başarısız bir iş yapmadın.
    Kendini aşmaya başladın. Bundan dolayı iyi hisset. Ya da oturup üzülmeye devam et.
    Önceki mesajlarım da da yazdım. Kızların kalkıp gitmesi sadece ufak bir test, basit bir oyun. Üzerinde durman gereken nokta bu değil.
    "Nasıl daha başarılı olurum ?" bu sorunun üzerine durman gerek.
    Eğer kendini çok kötü hissediyorsan, yarın erkeklerle muhabbet kurmaya devam et. Zaten havalarda ılıyor.. Ancak kötü hissediyorum demen senin kuruntundan başka bir şey değil.
    Yarın kızlarla muhabbete başlamadan önce hafif küstah, espirili ve rahat olmayı unutma.
    Yanlarına gittiğinde ezik gibi hissetmen için hiç bir sebep yok. Örnek mi ? Rahat bir şekilde git ve ' Selam..canım sıkıldı, 2 dakika sohbet edeceğiz..' diyebilirsin.
    Verdikleri tepkilere takılma. Sadece kendini aşmaya odaklan. Gerisi gelecek.
    Ayrıca konu sahibinin değişimini de incele. Onun gibi hareket etmeye başla.

• £XE kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hala bi gelişme yok valla aynı rutin hayata devam ediyorum :/

• impossibletruth nickli arkadaşın gelişimini görüyorsun, konuyu açan adamdaki gelişimi görüyorsun.
    Buraya yazmayan ancak, buradakiler sayesinde değişmeye başlayanlar olduğunu da biliyorum.
    Eğer harekete geçmezsen 'ben böyle iyiyim' yalanına kendini inandırabilirsin.
    Burada sana yardımcı olacak bir dolu adam var.
    Potansiyelinin farkına varman için 'yapmak' zorundasın ve yapacağını biliyorum.
    Kendine işkence etmeyi ve 'yapamıyorum' demeyi bırakıp, yarın gelişmelerini yaz buraya.
  • £XE kullanıcısına yanıt
    Cidden bende çok istiyorum gidip konuşmayı ama çekinğenliğimin bir kısmı da "r" leri söyleyemememden geliyor sence bir sorun çıkartır mı benim için?

• İnsanlar böyle olayları umursamazlar.
    Eğer sorun çıkartan olursa hemen pm atarsın ışın kılıcımı kapar gelirim.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Cidden bende çok istiyorum gidip konuşmayı ama çekinğenliğimin bir kısmı da "r" leri söyleyemememden geliyor sence bir sorun çıkartır mı benim için?

"R" leri söyleyememenin nasıl bi sempatiklik olduğunun daha farkında değilsin. Biraz düşün. Bir kız gördün ve tanışmak istedin. Gittin adını sordun. "Aynur" dedi mesela. "Aynul" değil mi dedin (hafif gülümseyerek). Burdan çok rahat yürürsün. Bu örneği sıkıntı diye gördüğün yanının avantaja nasıl dönüştürebileceğini göstermek için yazdım.

Çok mu çekingensin? Çekingenlik genelde iki türlü durumdan meydana gelir. Biri kendi toplumunun baskısı ile alay konusu olma korkusu diğeri reddedilme korkusu.

Çekingenliği aşmak için yapılacaklar;
    Birileriyle tanışmak. (Cinsiyet farketmez. Kızlarla konuşursan daha iyi ama). Birileriyle tanışmak için bulunduğun ortamdan hatta semtten dışarı çık. (Küçük şehirde yaşıyorsan haftasonu turlara katıl) bu şekilde kendi toplumundan kurtulursun. Reddedilme için de söyleyeceğim tek şey var NE KAYBEDERSİN?

Bunları nasıl yapacağını da anlattığımıza göre artık yapma vakti. Düşünme yap!!!

• bende senin eski halin gibiyim insanlar kendilerini güldüreni küçük görüp değerlerini bilmiyor malesef fakat bıraktım artık senin gibi gerçekten çok şey değişti
  • Son editten sonra, görünen o ki kız peşinden gelmeye başlamış.
    Belli ki ilk whatsapp konuşmalarından bugüne kadar aklındaymışsın. Yaptıkların ile beynine işlemişsin.
    Kız sana yaklaştığında soğukkanlılığını koruman ve rahat olman gayet güzel.
    Dediğimiz gibi, sen olman gereken kişi oluyorsun ve diğerleri sana geliyor.
    Çizgini koru, egona yenilme. Kıza fazla ilgi gösterme.
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    L olarak değilde v olarak söylüyorum hocam, birde şu ana kadar tanıdığım insanların çoğu dalga geçti bu olayla ondan tedirgin oluyorum

• quote:

L olarak değilde v olarak söylüyorum hocam, birde şu ana kadar tanıdığım insanların çoğu dalga geçti bu olayla ondan tedirgin oluyorum

Onlar seninle dalga geçti, alaya aldılar, taklit ettiler.
    Peki neden hiç sorunun onlarda olduğunu düşünmedin ?
    Neden problemli karakterlerinden dolayı sana saldırdıklarını görmek istemedin ?
    Neden kendinde sorun olduğunu düşündün ?
    Alaya mı alıyorlar, bırak alsınlar. Sen eğlenmene bak.
    Sen değişirken, onlar daha da berbat bir hale gelecekler.
  • böyle devam et. az az yüz ver sonra geri çekil. yüz ver geri çekil. çıldırt onu şu belirsizlikten. kendine böyle bağla. ona herkesin içinde ona sevdiğini söylettir.
  • Bari evet deseydin de inseydin merdivenden , biraz fazla kaçmış olmasın fazla naz asık usandırır derler ya

• Arkandayız dostum

• Hiçbir şey demeden devam ederek kızı reddetmişsin. Eğer kız daha fazla ilgini çekmiyorsa veya intikam almak istiyorsan iyi yapmışsın, ama hala beklentin varsa kendini bu kadar geri çekme, arada düzgün iletişime geç ki pes ettirme

Edit: Yine de çok yüz vermemeye özellikle dikkat et. Türk kızı davranışıdır, uzun süre peşinden koşup bir kere yüz bulunca "oha rsmn yvsdi ya.s.s" triplerine girerler, hatta sanırım bunu daha önce yazmış olabilirim. Unutma, yüz verdiğin zamanlar bile sert ve kendinden emin dur, oturduğun yerde çok yer kapla, sesin konuşurken incelmesin ve hareketlerinde acele olmasın. Kısaca baskınlığını koru ve bunu da çok çok nadiren yüz verdiğin zaman yap. Böyle bir geri dönüş yapmışken doğru devam et.

Edit2: Bir de mesajına hemen cevap vermişsin, birkaç saat bekletip cevap versen, hatta hiç vermesen daha iyi olurdu. Veya gelmiyorum hastayım deyip ertesi gün sapasağlam gelmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 7 Nisan 2016; 13:03:00 >

• vallahi helal olsun. Bu kadarını beklemezdim. Aynen devam hocam
  • quote:

R yerine L olmuş V olmuş hiç farketmez. Burda önemli olan senin duruşun. Sakın düzeltmeye çalışma başkalarının istekleri doğrultusunda. Alay etmeye çalışanlara gül geç. Onların beyinlerinde o eksiklik varsa bu onların problemi. Benim şahsen böyle bir durumum olsa uygulayacağım yola örnek vereyim sana da fikir verir belki;

Bir kızla konuşuyorum mesela;
    İçinde R geçen bir kelime kullandım ve surat ifadesi değişti. Gülmeye mi başladı hafiften. Hemen sözümü keser ve " Ne oldu hoşuna mı gitti " derim. (Hafif gülümseyerek) burda kızın vereceği cevabın önemi yok. Kızın söyleminden sonra " dilim benim en büyük silahım. Sürekli kullanarak harap etmek istemiyorum." Gibi bir cümle kullanırdım. Bu hem beni cool-zeki-gizemli kılar. Tabi çok iddialı bir giriştir bu. Aslında bu konudaki asıl amaç bu. İddialı olmak. Ama her iddia ya atlamamak.

Erkeklerle konuşuyorsam yav hehe der geçerdim. Dalga geçmeye çalışan adam değildir. Kendi kusurlarını saklamak için sana yükleniyordur bunu unutma.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.