Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam dh sayesinde sevgili yapicak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Hacu sen nasıl bir modelsin?

• Bu kadar terslemeden sonra kız senin asosyal biri yada korkak biri olduğunu düşünebilir. Dikkat et.

Edit 4 güncellemesine birkaç öneri ;

"Yarın okula geliyor musun" dediğinde "hayır gelmiyorum" diyebilirdin. Kız "neden" diye soracaktır muhtemelen. İstersen cevap vermez öyle bırakabilirdin. Ertesi gün okula gittiğinde sana "hani gelmeyecektin" diyecekti. Sende burda çok rahat ve küstah bir ifadeyle "canım öyle istedi" diyebilirdin.

"blog mu yazıyorsun?" diye sordu. ben bunun yakın arkadaşlarına bahsetmiştim onlardan duydu heralde.
    Çok fazla umursamadan "evet, yazıyorum" dedim ve gülümseyip yoluma devam ettim.

Burda " evet yazıyorum da sen nerden biliyorsun? Yoksa beni mi takip ediyorsun?" Diyebilirdin. Bu şekilde onu köşeye sıkıştırırdın. Verdiği cevap önemli değil. Hıhı Eminim öyledir diyip yoluna devam edebilirdin.

Tam ilerlerken birden tekrar çevirdi "yemeğe mi?" diye sordu. Biraz bakıştık sanki bir beklentisi varmış gibiydi beyler,
    Tam gözlerimin içine bakıyordu. İşte bakıştıktan sonra da gülümseyip aşağı indim bir şey demeden.

Burda da direk " Başka bir zaman belki " diyebilirdin. Sen olanların farkındasın unutma bunu. Yönlendiren de sen olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu6 -- 7 Nisan 2016; 14:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

Hacu sen nasıl bir modelsin?

Nick ==> mesaj uyumu

• umarım dediklerin gerçektir.Kızı tavlamanı boşver kendi kişiliğini artık oturtmaya başlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Bu kadar terslemeden sonra kız senin asosyal biri yada korkak biri olduğunu düşünebilir. Dikkat et.

Edit 4 güncellemesine birkaç öneri ;

"Yarın okula geliyor musun" dediğinde "hayır gelmiyorum" diyebilirdin. Kız "neden" diye soracaktır muhtemelen. İstersen cevap vermez öyle bırakabilirdin. Ertesi gün okula gittiğinde sana "hani gelmeyecektin" diyecekti. Sende burda çok rahat ve küstah bir ifadeyle "canım öyle istedi" diyebilirdin.

"blog mu yazıyorsun?" diye sordu. ben bunun yakın arkadaşlarına bahsetmiştim onlardan duydu heralde.
    Çok fazla umursamadan "evet, yazıyorum" dedim ve gülümseyip yoluma devam ettim.

Burda " evet yazıyorum da sen nerden biliyorsun? Yoksa beni mi takip ediyorsun?" Diyebilirdin. Bu şekilde onu köşeye sıkıştırırdın. Verdiği cevap önemli değil. Hıhı Eminim öyledir diyip yoluna devam edebilirdin.

Tam ilerlerken birden tekrar çevirdi "yemeğe mi?" diye sordu. Biraz bakıştık sanki bir beklentisi varmış gibiydi beyler,
    Tam gözlerimin içine bakıyordu. İşte bakıştıktan sonra da gülümseyip aşağı indim bir şey demeden.

Burda da direk " Başka bir zaman belki " diyebilirdin. Sen olanların farkındasın unutma bunu. Yönlendiren de sen olmalısın.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ağır taşı ne yel ne sel alır"
  • Hocam konunun ilk halini biliyorum, csb değilse helal olsun.

Cidden hiç böyle düşünmemiştim kendi kendime düzeltmeye çalışıyordum hep konuşmamı teşekkürler tavsiyeler için :)
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    zaten baştan beri dediğim gibi konu artık benim için bir kızdan çok daha fazlası.
    önerilerin için sağol cidden. bundan önce sanki hayatımı ben yönlendirmiyor gibiydim fakat artık dümene ben geçtim ve yeni alışıyorum diyebilirim. tecrübe ettikçe önerilerin bende de otomatikleşecektir diye düşünüyorum.
  • xgirit, seni biraz kıskanmadım dersem yalan olur. Gerçekten tebrik ederim. Senin başarın bana da yol gösterici oluyor. Konu sayesinde erkek ve kızlarla olan iletişimimi arttırmaya başladım. Her neyse, bugün olanları aktarıyorum. Bugün, burada verilen tavsiyeler ile yaklaştım kızlara. Gene bizim sınıftan pek muhabbetim olmayan 2 kızdı. Teneffüste aralarında konuşuyorlardı. Dersin başlamasına bir kaç dakika vardı. Hemen önlerindeki sıra boştu. Gidip oturdum. Dünkü kadar yoğun bir heyecan yoktu, ondan dolayı kafamı toparlayabildim ve daha iyi odaklandım.
    'Merhaba.. Dersin başlamasına bir kaç dakika kalmış ve bunu sizinle konuşarak geçireceğim' dedim. Ancak bunu söylerken dediğiniz gibi rahat tavrımı korudum. Biraz heyecan vardı ancak olsun. (Heyecandan dolayı sesim çok hafif incelir gibi oldu) İlk kez böyle bir şey söylediğim için ise güvenim oldukça arttı. Kızlar birbirlerine garip garip baktılar ve güldüler. O anda biraz kötü hissettim ancak devam ettim. Her ikisiyle de el sıkıştıktan sonra "nasılsınız, ne var ne yok" diyerek devam ettim. Ancak soğuk davranıyorlar gibi geldi. İyiyiz sen nasılsın muhabbeti geçtikten sonra sınıfa hoca girdi, yerime kalkıp gitmek zorunda kaldım. Dersteyken arada sırada bana baktıklarını fark ettim. Artık çekingenliğimi üzerimden atıyorum sanırım. Destek veren herkese teşekkür ederim tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

xgirit, seni biraz kıskanmadım dersem yalan olur. Gerçekten tebrik ederim. Senin başarın bana da yol gösterici oluyor. Konu sayesinde erkek ve kızlarla olan iletişimimi arttırmaya başladım. Her neyse, bugün olanları aktarıyorum. Bugün, burada verilen tavsiyeler ile yaklaştım kızlara. Gene bizim sınıftan pek muhabbetim olmayan 2 kızdı. Teneffüste aralarında konuşuyorlardı. Dersin başlamasına bir kaç dakika vardı. Hemen önlerindeki sıra boştu. Gidip oturdum. Dünkü kadar yoğun bir heyecan yoktu, ondan dolayı kafamı toparlayabildim ve daha iyi odaklandım.
    'Merhaba.. Dersin başlamasına bir kaç dakika kalmış ve bunu sizinle konuşarak geçireceğim' dedim. Ancak bunu söylerken dediğiniz gibi rahat tavrımı korudum. Biraz heyecan vardı ancak olsun. (Heyecandan dolayı sesim çok hafif incelir gibi oldu) İlk kez böyle bir şey söylediğim için ise güvenim oldukça arttı. Kızlar birbirlerine garip garip baktılar ve güldüler. O anda biraz kötü hissettim ancak devam ettim. Her ikisiyle de el sıkıştıktan sonra "nasılsınız, ne var ne yok" diyerek devam ettim. Ancak soğuk davranıyorlar gibi geldi. İyiyiz sen nasılsın muhabbeti geçtikten sonra sınıfa hoca girdi, yerime kalkıp gitmek zorunda kaldım. Dersteyken arada sırada bana baktıklarını fark ettim. Artık çekingenliğimi üzerimden atıyorum sanırım. Destek veren herkese teşekkür ederim tekrardan.

devam hocam

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat sizlerden bir tavsiye daha isteyip yarın harekete geçmeyi düşünüyorum, kızla gidip tanıştığımda direk hoşlandığımı söylemelimiyim yoksa aradan 1,5 - 2 hafta gibi bir süre geçtikten sonra mı söylemeliyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa kazanan bir DHli görmek güzel

• Mesajlarında empoze etmek istediğin anlamı direkt değil de, dolaylı olarak söyleyebilirsin. Bunu yapamıyorsan egonu daha çok ön plana çıkarmayı düşünebilirsin.

• Hayır, büyük ihtimalle reddeder. Çünkü yaptığın şey onun egosunu yükseltecek ve kızın bilinçaltı 'bu çocuk daha ilk adam gibi konuşmasında benden hoşlandığını söyledi, bu kız düşkünü bir ezik' bunu söyleyecek.
    Bu konuda bahsedilen olay kız tavlamaktan çıktı. İnsanlar, kaybettiği benliklerini bulmaya çalışıyorlar, onları başarıya götüren şey de bu. Kızları 2.plana koyuyorlar. Kızlar, onlar için hedefe ulaşılacak basamaklar haline geliyor. Kafalarındaki kalıplaşmış 'kız' kavramını yıkıyorlar.
    İlk yapman gereken şey bu.
    İlla da o kızla gidip konuşmak istiyorsan burada yazılanları iyice sindir ve gereğinden fazla ilgi gösterme. Ancak tecrüben olmadığı için başarısız olma ihtimalin var.
    Konuyu açan arkadaş, o kızla muhabbeti olmasına rağmen direk reddedildi. Eğer bu kafa yapısını değiştirmezsen seninde akıbetin aynı olur.
    XGirit'in şu an geldiği konuma bak. Kız onun peşinden koşmaya başladı.
    Eğer konuyu iyice sindirirsen ve ona uygun harekete geçersen, kız sana yakınlık göstermeye başlayacak.

• dostum bassana tekmeyi hala maytap geçiyor senle baski akıllansın
  • İnsanlar aslında kendilerini bir hiç gibi görmeyi bıraksa beler yapabileceklerini görüyoruz forumca.. Süper bir konu olmuş laf atanlar falan da var ama onlar iyi çocuk rolleriyle bir yere gelememiş. Gelebilen ise geminin dümenine kızı geçirmiş bir şekilde sürdürüyor veya sürdürmüş.. Herkese hayatında başarılar arkadaşlar. Herkesin gönlüne göre olur inşallah..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.