Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önemli gelişmeler oldukça güncelleme yapıyorum yapacağım da.
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Hocam sen olsan nasıl bir cevap verirdin orada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

Hocam sen olsan nasıl bir cevap verirdin orada ?

Birisi eziklemeye falan çalıştığında oyle bir şey söylemelisin ki pişman olmalı ya da keyfi kaçmalı. Yaptığının çocukça olduğunu ifade edebilirsin espri ile karışık sonra da kalkarsın ordan. Veya sana oyle bir soru sorduktan sonra bir şey söylemeden 5-10 saniye gözlerine bakıp "neyse ben daha fazla iştahım kaçmadan kalkayım" deyip kalkabilirdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DomoKun, pm atmışsın ancak cevap veremedim, özel mesajları kapatmışsın.
    Ayarlarını yap, cevabımı atayım.
  • Burda bizim değil senin söyleyeceklerin önemli. O kızların üstüne gitmenin zamanı daha gelmediği için yazmadım. Aksi takdirde bizden aldığın gazla gidip daha büyük sıkıntılar yaşayıp dönmeni istemediğim için yazmadım.

Genel bir bilgi vereyim sana. Girdiğin her türlü ortamda (kızların masası) (erkeklerin okey masası) (doğum günü partisi) vs. ilk yapman gereken şey özgüvenli duruş ve ortamdakilerin genel analizi.

Senin durumuna gelirsek;

kızlar seni masalarına çağırmış. 1 gün önce kızlara "dersin başlamasına birkaç dakika kalmış. O zamanı sizlerle konuşarak geçireceğim" gibi özgüvenli-iddialı-küstah girişini yapmışsın. Kızlar da seni test etmek istemiş. Gerçekten böyle mi yoksa tırt mı diye.

Gelelim benim bu durumda yapabileceklerime;

K:-Senin nasıl gidiyor? İneklemeye devam mı?

B:- Evet devam. Bulduğum otçukları yiyorum. (Bunu söylerken kızlardan gözümü kaçırmazdım.Muhtemelen anlamayacaklardır.)

B:-Karşıma daha zeki birileri çıkana kadar devam. (Küstahça) Siz üzerinize alınmayın ama.

B:-Etrafımda bu kadar gereksiz muhabbet yapan kız varken bana ders çalışmaktan başka yol bırakmıyorlar. (Bu biraz sert oldu)

B:- Evet devam. Bazen de böyle kantine iniyorum acaba arkadaşlarımın zeka seviyeleri artmış mı diye kontrol etmek için. (Kızın cevabına göre güzel bir kapak masaya bırakıp gidebilirsin.)

Şuan aklıma gelenler bunlardı. Buradaki ana hedef ÖZGÜVENLİ OLMAK. Gerisi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Haklısın, henüz tam olarak özgüvenli sayılmam. Önce bunu sağlamam gerekiyor. Ardından sataşanların üstüne daha rahat ve egomu yükseltmeden gidebilirim. Ancak bundan sonra böyle durumlarda altta kalmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleTruth -- 9 Nisan 2016; 21:00:25 >
  • hikayeye bakın birde takip edenler olmuş
  • quote:

Haklısın, henüz tam olarak özgüvenli sayılmam. Önce bunu sağlamam gerekiyor. Ardından sataşanların üstüne daha rahat ve egomu yükseltmeden gidebilirim. Ancak bundan sonra böyle durumlarda altta kalmayacağım.

Evet, dediğin gibi özgüvenin arttıkça daha rahat olacaksın. Ancak altta kalmayacağım diye saldırgan tavırlar sergileme. Aklına diyecek bir şey gelmedi mi ? Demek zorunda değilsin. Tavırların ile de onlara cevabını verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alinti: alexturner

lan o kadar ezik bi tipken bi anda kugul bi adam olmaya çalissan afallar düsersin kizda tekmeyi totona kor. Konu HARD csb.. hiç bir kiz ilk önce reddettigi bi erkege tekrar yaklasmaz. bilinçalti öyle bir sey ki suan ki halin ne olursa olsun o kizin beyni seni sünepe çocuk olarak animasayacak. csb degilse de bosa yorma kendini...

+1 Bu konudaki en mantıklı açıklama bu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Evet, dediğin gibi özgüvenin arttıkça daha rahat olacaksın. Ancak altta kalmayacağım diye saldırgan tavırlar sergileme. Aklına diyecek bir şey gelmedi mi ? Demek zorunda değilsin. Tavırların ile de onlara cevabını verebilirsin.

Dediğin mantıklı. Eğer aklıma diyecek bir şey gelmezse dediğin gibi umursamadan gideceğim. Ayrıca, tanımadığım kızlarla da iletişim kurmak istiyorum ancak itiraf etmeliyim ki bundan hala korkuyorum. Bu durum ne zaman geçecek ? XGirit, sen tanımadığın kızlarla iletişim kurmayı başardın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleTruth -- 10 Nisan 2016; 16:31:51 >

• ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Tanımadıklarınla iletişime geçememek grip değil ki geçsin. Tecrübe etmen gerekiyor. Başka türlü bilemezsin. Geçmiş sayfalarda tanışmak için bazı yazılar yazdık, yazdılar. Oku ve harekete geç. Nasıl olacak diye düşünme. Dene sonra yorumla kendini objektif bi şekilde. Sonra bi daha dene. Sonra bi daha. Çok rahatlayacaksın emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Tanımadıklarınla iletişime geçememek grip değil ki geçsin. Tecrübe etmen gerekiyor. Başka türlü bilemezsin. Geçmiş sayfalarda tanışmak için bazı yazılar yazdık, yazdılar. Oku ve harekete geç. Nasıl olacak diye düşünme. Dene sonra yorumla kendini objektif bi şekilde. Sonra bi daha dene. Sonra bi daha. Çok rahatlayacaksın emin ol.

Geçmiş sayfalarda yazılan önemli yerleri not defterine kaydettim ne olur ne olmaz diye Buradakiler sayesinde rahatlıyorum hocam sağolun tekrardan. Bir süre daha, az muhabbetim olan kızlarla iletişimimi arttırmayı düşünüyorum, ardından tanımadıklarımla daha rahat konuşabilirim sanırım. Eskiden bu konuları düşünmek bile istemezdim çünkü kendi kendime yapamayacağımı aşılamıştım. Halen eksik hissettiğim noktalar var ancak sanırım zamanla gidecekler

• 2bucuk yillik sanal sevgilisi olan sincabın konusu csb çıktığından beri güvenemiyorum bu tip konulara

• quote:

quote:

Geçmiş sayfalarda yazılan önemli yerleri not defterine kaydettim ne olur ne olmaz diye Buradakiler sayesinde rahatlıyorum hocam sağolun tekrardan. Bir süre daha, az muhabbetim olan kızlarla iletişimimi arttırmayı düşünüyorum, ardından tanımadıklarımla daha rahat konuşabilirim sanırım. Eskiden bu konuları düşünmek bile istemezdim çünkü kendi kendime yapamayacağımı aşılamıştım. Halen eksik hissettiğim noktalar var ancak sanırım zamanla gidecekler

Hayat senin hayatın bundan dolayı rotanı kendin çizeceksin.
    Nasıl ilerlemek istiyorsan öyle ilerle. Takıldığın yerlerde, yanlış yaptığını düşündüğünde yardım edecek insanlar burada..

"Eskiden bu konuları düşünmek bile istemezdim çünkü kendi kendime yapamayacağımı aşılamıştım."
    Bunu yıktığını görmek güzel ki zaten asıl meselede bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 10 Nisan 2016; 23:18:53 >

• quote:

quote:

quote:

Nasıl ilerlemek istiyorsan öyle ilerle. Takıldığın yerlerde, yanlış yaptığını düşündüğünde yardım edecek insanlar burada..

"Eskiden bu konuları düşünmek bile istemezdim çünkü kendi kendime yapamayacağımı aşılamıştım."

Haklısın. Nasıl gideceğime kendim karar vermeliyim. Bugün olanları anlatıyorum. Artık arkadaş çevrem eskisinden daha kalabalık. Eskiden her teneffüs 1 - 2 kişi takılırken bazı tenefüsler 4 -5 kişi takılıyoruz. Gayet de zevkli geçiyor. Her neyse asıl meseleye geleyim. Bugün, geçen haftalarda muhabbet kurduğum erkek arkadaşlar ile koridorda cam kenarında sohbet ediyorduk. Bir tane kız geldi, gruptakilerin arkadaşıymış. Ben ve samimi arkadaşım o kızı tanımıyorduk. O sırada bari ben de fırsat bu fırsat deyip tanışayım dedim. Küstah yaklaşmayı ihmal etmedim. Elimi uzattım ve 'merhaba ben ImpossibleTruth, buradaki en karizmatik erkeğim' dedim. Kız tebessüm etti. Yanımdaki arkadaşlarım 'hadi lan oradan, daha düne kadar asosyeldin' deyip güldüler. Ben onlara pek takılmadım. Biraz içime oturdu ancak eskisi kadar değil. Bu tarz durumlarda artık sakinliğimi korumaya başladım. Ardından kıza hangi sınıfta olduğunu vs. sordum. Kızla aramızda sınavlarla ilgili muhabbet geçti. Ardından kız diğer arkadaşlarıyla konuşmaya başladı ve derse girdik. Diğer teneffüs bu kız gene arkadaşlarının yanına geldi. Yanımdan geçiyordu ve ben de selam vereceğim diye yüzüne bakıyordum ancak hiç oralı bile olmadı. Giderken de hiç takmadı. Sanki yokmuşum gibi. Neden böyle oldu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın. Nasıl gideceğime kendim karar vermeliyim. Bugün olanları anlatıyorum. Artık arkadaş çevrem eskisinden daha kalabalık. Eskiden her teneffüs 1 - 2 kişi takılırken bazı tenefüsler 4 -5 kişi takılıyoruz. Gayet de zevkli geçiyor. Her neyse asıl meseleye geleyim. Bugün, geçen haftalarda muhabbet kurduğum erkek arkadaşlar ile koridorda cam kenarında sohbet ediyorduk. Bir tane kız geldi, gruptakilerin arkadaşıymış. Ben ve samimi arkadaşım o kızı tanımıyorduk. O sırada bari ben de fırsat bu fırsat deyip tanışayım dedim. Küstah yaklaşmayı ihmal etmedim. Elimi uzattım ve 'merhaba ben ImpossibleTruth, buradaki en karizmatik erkeğim' dedim. Kız tebessüm etti. Yanımdaki arkadaşlarım 'hadi lan oradan, daha düne kadar asosyeldin' deyip güldüler. Ben onlara pek takılmadım. Biraz içime oturdu ancak eskisi kadar değil. Bu tarz durumlarda artık sakinliğimi korumaya başladım. Ardından kıza hangi sınıfta olduğunu vs. sordum. Kızla aramızda sınavlarla ilgili muhabbet geçti. Ardından kız diğer arkadaşlarıyla konuşmaya başladı ve derse girdik. Diğer teneffüs bu kız gene arkadaşlarının yanına geldi. Yanımdan geçiyordu ve ben de selam vereceğim diye yüzüne bakıyordum ancak hiç oralı bile olmadı. Giderken de hiç takmadı. Sanki yokmuşum gibi. Neden böyle oldu ?

Seni deniyor olabilir hocam. Sen o görmemezlikten gelse bile yine selamını eksik etme. Ama çok da peşinden koşuyormuşsun izlenimi verme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Küstah yaklaşacağım diye fazla uçma. Ayarını tuttur. Yoksa sahte özgüven gösterisi olduğunu düşünürler.
    Kızı görünce selam ver ve sanki o hiç böyle bir şey yapmamış gibi davran.
    Ancak fazla abartıp kıza aşırı ilgi gösterme.
    O kızla gene aynı ortamda bulunursan, ilgini direk ona yöneltme. Çevredekilerle olan sohbeti ilerlet. Ancak ters de davranma.
  • Son güncellemeyi henüz gördüm.
    Tek kelimeyle harikasın.

"Kız istemese de daha çok yakınlaşıyor bana. ve açıkça söyleyeyim, çevresinde o kadar çok yılışan erkek var ki, ben hazine gibi geliyorumdur heralde."
    Bu cümlen ile, burada sana öğretilmeye çalışılan şeyleri doğru bir şekilde aldığın ortada.
    Eski halin olsaydı, kız sana yaklaştığı an sen cıvıklaşmaya ve çocuklaşmaya başlayacaktın. Onu etkilemek için garip tavırlar sergileyecektin. Zaten bunları yapan erkekler olduğunu söylemişsin. Onlardan farklı davrandığın için kızın ilgisi sürekli sendeydi. Sen karakterinden ödün vermemeyi başardın..

Değiştiğini görmek güzel. Diğerleri için daha da teşvik edici bir konu haline geldi burası.
  • Yaş ?

• Hocam sen neler yapmışsın. İnanılmaz... Buradaki örnekler beni daha çok teşvik etmeye başladı. Okuduğun diğer şeyleri bana da atar mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.