Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ImpossibleTruth

İlk defa bu kadar değişik bir kız konusu gördüm dh'de. Eğer bana da yardımcı olabilecek varsa ben de derdimi anlatmak isterim

Burada yardımcı olabilecek insanlar var. Sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

İlk defa bu kadar değişik bir kız konusu gördüm dh'de. Eğer bana da yardımcı olabilecek varsa ben de derdimi anlatmak isterim

Hocam umarım yardımınız dokunur. Geçen seneden beri sevdiğim bir kız var. Bir ara unutmaya çalıştım ancak işe yaramadı, hatta daha da kötü oldu. Artık kızı gördüğüm zaman olan heyecanım iyice artıyor. Kız ile aynı servisteyiz o yüzden birbirimizi kısmen tanıyoruz. Kız bir ara hangi sınıfta olduğumu sordu. O kadar heyecanlandım ki 3-4 saniye cevap veremedim. Ben bu kıza açılmak ve kurtulmak istiyorum hocam. Ancak bunu yapacak cesaretim hiç yok. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıca kız dışarıdan hafif sert duruyor, yaklaşırsam tersleneceğim diye korkuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam umarım yardımınız dokunur. Geçen seneden beri sevdiğim bir kız var. Bir ara unutmaya çalıştım ancak işe yaramadı, hatta daha da kötü oldu. Artık kızı gördüğüm zaman olan heyecanım iyice artıyor. Kız ile aynı servisteyiz o yüzden birbirimizi kısmen tanıyoruz. Kız bir ara hangi sınıfta olduğumu sordu. O kadar heyecanlandım ki 3-4 saniye cevap veremedim. Ben bu kıza açılmak ve kurtulmak istiyorum hocam. Ancak bunu yapacak cesaretim hiç yok. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Bu konularda hiç iyi değilim. Ayrıca kız dışarıdan hafif sert duruyor, yaklaşırsam tersleneceğim diye korkuyorum.

5 ve 6. sayfalara göz at. Kızlar konusunda cesaretlenmek için Herakless nickli arkadaş ile aramızda geçenleri oku, ona tavsiye ettiklerimi yapabilirsin. iamsonasty'nin dediklerini incele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 3 Nisan 2016; 12:12:38 >

• £XE kullanıcısına yanıt
    dediklerini okudum. O arkadaşa cesaret kazanması için başka kızlar ile tanışıp konuşmasını söylemişsin. Mantıklı geldi ancak sorun şu ki benim kızlarla neredeyse hiç iletişimim yok. Aralarda derslerle ilgili veya genel konularla ilgili muhabbet ettiklerim oluyor ancak kısa sürüyor ve nadir oluyor. Pek arkadaşım yok. 2 - 3 tane çok yakın olduğum arkadaşım var. Tip olarak düzgün sayılırım. Açıkçası heyecandan ve sürekli kızı düşünmekten yoruldum. Bir tarafım kızla konuşmak istiyor öteki yanım ise sen bu zamana kadar kaç kızla konuşabildin ki gidip o kıza açılacaksın, eline yüzüne bulaştırırsın diyor. Rezil olmaktan korkuyorum.
  • quote:

dediklerini okudum. O arkadaşa cesaret kazanması için başka kızlar ile tanışıp konuşmasını söylemişsin. Mantıklı geldi ancak sorun şu ki benim kızlarla neredeyse hiç iletişimim yok. Aralarda derslerle ilgili veya genel konularla ilgili muhabbet ettiklerim oluyor ancak kısa sürüyor ve nadir oluyor. Pek arkadaşım yok. 2 - 3 tane çok yakın olduğum arkadaşım var. Tip olarak düzgün sayılırım. Açıkçası heyecandan ve sürekli kızı düşünmekten yoruldum. Bir tarafım kızla konuşmak istiyor öteki yanım ise sen bu zamana kadar kaç kızla konuşabildin ki gidip o kıza açılacaksın, eline yüzüne bulaştırırsın diyor. Rezil olmaktan korkuyorum.

Sen kız mız hepsini boşver, önce insanları umursamamayı öğren.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biliyorum ancak bunu nasıl başaracağım ? İnsanları umursamamayı nasıl öğreneceğim ?
  • quote:

Hocam biliyorum ancak bunu nasıl başaracağım ? İnsanları umursamamayı nasıl öğreneceğim ?

İnsanların senden fazlası mı var ki onları bu kadar önemsiyorsun? Bu senin hayatın 70 yıllık ömründe bu gençlik zamanların toplasan ne kadar ediyor? Elinde olan bu zamanların değerini ileride anlayacaksın, işte o zaman keşke dememek için şimdiden harekete geçmelisin. En kötü senaryoyu düşün. Bi grup içinde rezil olmaktan mı korkuyorsun? Rezil oldun diyelim bu olay insanların sana bakış açısını değiştirir mi? Sen hiç rezil olan bir arkadaşına başka gözle baktın mı? En fazla 10 dakika birlikte gülersiniz sonra bu olay kapanır kimse hatırlamaz bile. İnsanlar seni günler sonra gördüğünde "aaa bu geçen rezil olan çocuk değil mi" demezler. Açıl kıza, kendinden emin ol. Terslerse ne olabilir ki en kötü?

• Mesajları okurken ilkden xgirit yerine utandım ama aslında yazılması gereken şeyleri yazdığını anladım.Bu zamana kadar 3-4 sevgilim oldu ama hep sırf kızla buluşayım yazışayıp hatta afederdiniz öpüşeyim diye yapmadığım şebrklik kalmadı.Ama arkadaşın konuşma tarzı bence iyi.Tabi whatsapp önemli değildir bu konularda.Dışarda da artık rahat olduğunu ve kızların onla muhabbet kurmaya çalıştığını söyledi.

Bak kardeşim belki seni eziklemeye çalışan kızla aranızda birşey olmayabilir ama sen rahat ve özgüvenli biri olursan kızlarlada iyi konuşursan aranan adam olursun ve sevgili işlerinde de sıkıntı çekmezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ImpossibleTruth kullanıcısına yanıt
    Kızı gözünde gereğinden fazla büyütmüşsün.
    Ona, yakıştırdığın sıfatları koyuyorsun ve zihninde yüceltmek için hayaller kuruyorsun.
    Onu ulaşılamaz olarak gördüğün için bu kadar heyecanlanıyorsun ve elin ayağın birbirine dolaşıyor.

"Rezil olmaktan korkuyorum"
    Bu senin hayatın. Başkasının düşüncesine göre şekillenemeyecek kadar önemli ve sadece bir tane var. İnsanları umursamamayı öğrenmek istiyorsun. Ben sana ne kadar "kafana takma" desem de sen takacaksın. Oturduğun yerden bunu aşman mümkün değil.

En azından 1 haftalığına kız konusunu rafa kaldır. Önce kendini aşmayı öğrenmelisin. Az arkadaşım mı var diyorsun ? Git, sınıfta az muhabbetin olan erkekler ile muhabbet kur, eğlen. Başka sınıftan arkadaşların varsa onların sınıflarına git ve muhabbet et. Tanımadığın insanlarla tanış. İnsanları takmamaya bu şekilde başlayabilirsin : Onların da senden farkı olmadığını anlayarak ve potansiyelinin farkına vararak.

Bu dediklerimi yarın yap.
    Konuyu açan arkadaşın değişimini gördün, neden sende onun gibi olmayasın ?
    Senden geri dönüş bekliyorum.

• normalde böyle konulara girmezdim ama 7 sayfa olunca merak ettim

Arkadaşa öneride bulunan herkese yazıklar olsun. Arkadaşa da diyecek bir şey yok.

Kardeşim üzüldüm senin için. Ne diyeceğimi bilmiyorum cidden, bir insan bu kadar saf olmamalı.

Kız ve arkadaşları seninle %100 dalga geçiyor. Ben ne desem anlamayacaksın, kendin de sorgulayıp bulamayacaksın o yüzden lafı uzatmıyorum.

Cidden üzüldüm ya. Herkes "senin adına utandım" diyor ama ben üzüldüm. Cidden bi insanın bu kadar saf ve kapalı görüşlü olmasına ve dalga geçilmesine üzüldüm
  • quote:

Kızlara kibar, iyi çocuk olarak yaklaşarak kaç tanesini tavlayabildiniz ?

Onlara saf duygularınızla yaklaştığınızda, onları sevdiğinizi söylediğinizde, sizin kalbinizi kırmadan nasıl cevap veririm diye bile düşünmediler.

Alaya aldılar, arkadaşlarına anlatıp eğlendiler.

Ardından buraya gelip, sevdiğim kız kötü çocurkladan hoşlanıyor diye konu açtınız.

Kızlarla ilgili sorununuz mu var, kızı elde etmek mi istiyorsunuz ?

Xgirit, bu gidişle bu işi başaracak ve sizlerde izleyeceksiniz.

ben kibar ve iyi çocuk olarak şeyettim oluyo yani kızın gönlü varsa her türlü

• CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

evet şu ana kadar verdiğiniz tavsiyeler ve cevaplar üzerine hareket planımı yaptım fakat bazen kendimi tıkanmış hissediyorum, ne yapacağımı bilemediğim zamanlar oluyor. açıkçası eski halime dönecekmiş gibi hissettiğim zamanlar tekrardan soyutlanmış gibi hissediyorum. bu normal mi? değilse bunu nasıl aşabilirim?

Çok hızlı ilerledin. Pimi çekilmiş ve atılmış bomba gibisin şuan. Serbest olarak uçuyorsun. Bu da benliğini rahatsız ediyor. Eskide kalmış olan yer güvende hissettiriyordu. Oraya dönmek istemen çok normal. Tıkandığını hissediyorsan bulunduğun sıkıcı baskıcı ve seni eskiye çeken ortamdan uzaklaşman gerekiyor. İlgi alanların varsa onlara yönel. Yoksa yeni alanlar bul. Benim tavsiyem yeni ilgi alanları ve gruplara yönelmen. Bu arada gelişimin devam ederken baskılanmayacaksın. Daha özgür ve daha istekli olacaksın.

Başkaşarıyla tanış. Kız - erkek farketmez. Muhabbet kur. Eski çevrene Döndüğünde sana ne olmuş diyecekler.

• Kardeş tacizci misin gecenin 11'inde milleti rahatsız ediyorsun, hadi konuşmak istese anlayacam, utandım yeminle.

Ama itiraf edeyim whatsapp konuşmalarından tam erken kaybedenler/delidumanda ki karakterler geldi gözümün önüne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 3 Nisan 2016; 18:14:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa'lığa adım atan bir çırak daha..

• quote:

Kızı gözünde gereğinden fazla büyütmüşsün.
    Ona, yakıştırdığın sıfatları koyuyorsun ve zihninde yüceltmek için hayaller kuruyorsun.
    Onu ulaşılamaz olarak gördüğün için bu kadar heyecanlanıyorsun ve elin ayağın birbirine dolaşıyor.

"Rezil olmaktan korkuyorum"
    Bu senin hayatın. Başkasının düşüncesine göre şekillenemeyecek kadar önemli ve sadece bir tane var. İnsanları umursamamayı öğrenmek istiyorsun. Ben sana ne kadar "kafana takma" desem de sen takacaksın. Oturduğun yerden bunu aşman mümkün değil.

En azından 1 haftalığına kız konusunu rafa kaldır. Önce kendini aşmayı öğrenmelisin. Az arkadaşım mı var diyorsun ? Git, sınıfta az muhabbetin olan erkekler ile muhabbet kur, eğlen. Başka sınıftan arkadaşların varsa onların sınıflarına git ve muhabbet et. Tanımadığın insanlarla tanış. İnsanları takmamaya bu şekilde başlayabilirsin : Onların da senden farkı olmadığını anlayarak ve potansiyelinin farkına vararak.

Bu dediklerimi yarın yap.
    Konuyu açan arkadaşın değişimini gördün, neden sende onun gibi olmayasın ?
    Senden geri dönüş bekliyorum.

Haklısın hocam. Konuyu açan arkadaş da benim gibi biriymiş anladığıma göre. Ben neden insanlardan çekiniyorum ki ? Neden kızlardan bu kadar çekiniyorum ? Olumlu yorum yapan herkese teşekkür ederim. Cesaretimi toplamaya başladım. Yarın dediğin gibi gidip pek muhabbetim olmayan erkeklerle muhabbet kurup eğlenmeye bakacağım. Belki hiç tanımadığım insanlarla da tanışırım. Yarın haberdar edeceğim sizleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

CSB

Bu bu konudakı kacıncı csb dıyısın

• Ulan bır de xgırıt, exe ve ıamsonasty aynı adam cıkıp trollerse fena olur

• quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

evet şu ana kadar verdiğiniz tavsiyeler ve cevaplar üzerine hareket planımı yaptım fakat bazen kendimi tıkanmış hissediyorum, ne yapacağımı bilemediğim zamanlar oluyor. açıkçası eski halime dönecekmiş gibi hissettiğim zamanlar tekrardan soyutlanmış gibi hissediyorum. bu normal mi? değilse bunu nasıl aşabilirim?

Öncelikle geç cevap verdim ama olsun.
    Kızı 2. plana atarak, kaybettiğin benliğini bulmaya çalışman doğru bir hareketti ve bu acı ve fedakarlık gerektiriyor.
    Hissettiğin şeyler gayet normal. Bunları kafana takarsan, cidden bir sorun olduğunu düşünürsün. Önceki mesajlarda bahsettiğim 'sen beynine neyi verirsen sana onu verir' muhabbeti.
    Acı ve fedakarlık olmadan başarı olmaz. Aynı şekilde devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

Ulan bır de xgırıt, exe ve ıamsonasty aynı adam cıkıp trollerse fena olur

Ne yalan söyleyeyim ben de arada düşündüm xgirit ve exe aynı adam çıkarsa diye

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.