Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: £XE

quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

quote:

Tanışma faslı dediğin nedir ? Gidip yanına konuşmaya cesaret etmek mi ?

cesaretten çok yanına gidip ne diyeceğimi bulamıyorum hocam

Ne yapacağını yazdım.
    Ufak bir öneri..
    Gidip tanımadığın ve hoşuna giden diğer kızlarla muhabbet kur. Kaybedecek bir şeyin yok. Yalnız kızlar seni terslerse canın yanacak. Ancak ardından daha iyi bir hale geleceksin.
    Hazır hissedince asıl kıza gidersin.
    veya daha kolay.. cesaretini toplayıp yap şu işi.
    Bana aynı şeyleri yazdırtıp duruyorsunuz.

Bende öyle düşündüm diğer kızlarla tanışıyım falan diye öyle yapıcam sanırım teşekkürler bu arada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tanışma faslı dediğin nedir ? Gidip yanına konuşmaya cesaret etmek mi ?

cesaretten çok yanına gidip ne diyeceğimi bulamıyorum hocam

Ne yapacağını yazdım.
    Ufak bir öneri..
    Gidip tanımadığın ve hoşuna giden diğer kızlarla muhabbet kur. Kaybedecek bir şeyin yok. Yalnız kızlar seni terslerse canın yanacak. Ancak ardından daha iyi bir hale geleceksin.
    Hazır hissedince asıl kıza gidersin.
    veya daha kolay.. cesaretini toplayıp yap şu işi.
    Bana aynı şeyleri yazdırtıp duruyorsunuz.

Bende öyle düşündüm diğer kızlarla tanışıyım falan diye öyle yapıcam sanırım teşekkürler bu arada :)

Ancak onlarla tanışmış olmak için tanışma.
    Bu konuyu baştan aşağı tekrar oku, çıkarımlar yap.
    Buradan öğrendiğin şeyleri uygula. Unutma, amacın kızlarla tanışmak değil, özgüven kazanmak ve kendini bir üst seviyeye çekmek.

Gelişmelerini buraya yaz hocam.
    Kolay gelsin.

• Şu kızları bu kadar yüceltmeyin,teklif etmişsin bitmiş. O saatten sonra komple silmen gerekirken sen nasıl sevgili olurum derdine düşmüşsün.
    Kızlar sever ilgi alakayı bütün erkekler peşlerinden koşsun ister belli bir zaman diliminde tabi.
    Güzel kardeşim boşver üzülmene değmez inan,gözü seni görmeyeni değilde seninle gözgöze gelenle takıl sen arkadaşıymış falan filan geç bunları,direkt yürü. Emin ol bir gram sevmeyen kız bile bir süre sonra kıskanmaya başlar. Bu arada tipede çok takılma hem senin için hemde karşı taraf için söylüyorum,karakter düzgün olsun azda dil olsun tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 29 Mart 2016; 23:50:25 >

• Asosyallik bazen iyidir. Abartmamak kaydıyla tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

öyle işlemiyor dostum, adamın yoluna çıkma

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

Kesinlikle haklisin, ben de zaten konu sahibi arkadaşa asla tehditkar bir söylemi tavsiye etmedim, kızla dalga geçmesini söyledim. Arkadaş da kızla dalga geçti, kızı hiçbir şeye zorlamadı, sadece kişiliğini ortaya koydu. Bu mesajlarda tehditkar bir söylemi nerede görüyorsunuz anlamıyorum. Kehanet niteliğinde olan sözlerin yanında acaba hayali bir "yoksa ben yapacağımı bilirim" ifadesi falan mı görüyorsunuz?

Sen okuduğunu anlamıyorsun.

Kız: "Ya tanımak istemiyorsam , ya da tanıdığım gibi kalmanı"

mesajını attıktan sonra gelen mesaj baskıcı ve ısrarcı bir mesajdır.Kızın başka seçeneği yokmuş gibi bir hava vermektir.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Yani etik bir davranış değil.

Erkek : "Senin isteğin için veya senin isteğinle olacak bir şey olsa böyle konuşmazdım emin ol. "

Kız istemiyorsa çok uzatmanın bir anlamı yok.Bir arkadaş zaten olaya nokta atışını koymuş , forumda ne kadar çok liseli var falan demiş.Aynen katılıyorum.Bu konuşmayı yapanlar bence de liseli

He kanka okuduğunu anlamayan benim

Kız istemiyorsa uzatmanın anlamı yok diyerek hala bunun kız meselesi olduğunu sandığını gösteriyorsun. Bu bir özsaygı meselesi. İlk mesajdaki edit2 yi okursan belki işe yaradığını da anlayabilirsin.

Kızın başka seçeneği olmadığı mesajını verdiği doğru. Israrcı ve baskıcı olması kısmı ise yanlış. Israr etmiyor veya zorlama yapmıyor. İsteğinin önemsiz olduğunu belirtme sebebi, kendisini doğru tanıdıkça zamanla cazibesinin etkisi altında kalacağı mesajını vermek için. Yani herhangi bir efor sarfedecegini söylemiyor, kendi kendine gerçekleşeceğini söylüyor.

Liseli kısmına gelince, konu sahibi arkadaş sanırım liseli, ama ben üniversiteliyim ve gerek kendimde gerek arkadaşlarımda gözlüyorum bu davranışların ne kadar etkili olduğunu. Üstelik hayatından herhangi bir taviz vermeden. Üniversiteyi boşver, 60 yaşındaki bir tanıdığımda bile gözlüyorum bunları, yaşı yok yani.

Anlamıyor olman önemli değil, sadece işe yararlığı bu kadar tecrübeyle sabit bir yaşam tarzına laf etme. Kızları boşver, kafan rahat olarak yaşamak için bile önemli

Senin bu söylediklerine sadece gülüyorum ben. Tecrübeyle sabit demişsin Bu kadar emin konuşma bilmediğin bir şey hakkında.Savunduğun çocuğun iletişimi iyi değil.Ve kızlar zaten alay etmişler onunla. Liseli olmasını yaşıyla ve kız tavlama konusundaki eksiklerinden dolayı vurguladım.Üniversiteli olduğunu söylemene bile gerek yoktu.Buradaki üyelerin çoğu üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu zaten.Ben de onlardan biriyim.
    Bana "anlamıyor olman önemli değil " demişsin.Ben onlarca kızla çıktım. Kadın psikolojisinden çok iyi anlıyorum. Senin benim konumumda olabilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım. Konuyu tırmıklaya tırmıklaya git gide tartışma rayına getiren sensin.Tehditkar , ısrarcı ve baskıcı bir iletişimi savunan bir kafaya bu kadar cevap vermek bile fazla.Bu son cevabım.Daha da bu linki tıklamayacağım. Sana tavsiyem biraz kişisel gelişim kitapları okuman ve kendini iletişim konusunda geliştirmen.Öğrenecek çok şeyin var.Hadi bb.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az kibar ol kıza karşı bu nasıl bir sohbet. Bu sohbeti gören hiçbir kızın seninle çıkmaması lazım.

İşler işler , bal gibi de işler.Medeniyet ve kibarlık olmadan hiçbir şey olmaz.Bunu unutmayın.Gerisi boş.

Arkadaş kıza hakettiğinden daha az ya da daha fazla kibar davranmamış. Gerisinin boş olmakla alakası yok, aslına bakarsan dediğin şey aşırı yüzeysel ve genelleyici. Ve hayır işlemiyor, kibar olarak ulaşabileceğin tek sonuç "ben seni arkadaş olarak görüyorum"

Adamın yoluna çıkma

Tehditkar bir söylemle bir insana bir şeyi zorla yaptırmak ifade özgürlüğü değildir.Suç teşkil edebilecek bir davranıştır.

Kesinlikle haklisin, ben de zaten konu sahibi arkadaşa asla tehditkar bir söylemi tavsiye etmedim, kızla dalga geçmesini söyledim. Arkadaş da kızla dalga geçti, kızı hiçbir şeye zorlamadı, sadece kişiliğini ortaya koydu. Bu mesajlarda tehditkar bir söylemi nerede görüyorsunuz anlamıyorum. Kehanet niteliğinde olan sözlerin yanında acaba hayali bir "yoksa ben yapacağımı bilirim" ifadesi falan mı görüyorsunuz?

mesajını attıktan sonra gelen mesaj baskıcı ve ısrarcı bir mesajdır.Kızın başka seçeneği yokmuş gibi bir hava vermektir.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Yani etik bir davranış değil.

Erkek : "Senin isteğin için veya senin isteğinle olacak bir şey olsa böyle konuşmazdım emin ol. "

Kız istemiyorsa çok uzatmanın bir anlamı yok.Bir arkadaş zaten olaya nokta atışını koymuş , forumda ne kadar çok liseli var falan demiş.Aynen katılıyorum.Bu konuşmayı yapanlar bence de liseli

Kız istemiyorsa uzatmanın anlamı yok diyerek hala bunun kız meselesi olduğunu sandığını gösteriyorsun. Bu bir özsaygı meselesi. İlk mesajdaki edit2 yi okursan belki işe yaradığını da anlayabilirsin.

Kızın başka seçeneği olmadığı mesajını verdiği doğru. Israrcı ve baskıcı olması kısmı ise yanlış. Israr etmiyor veya zorlama yapmıyor. İsteğinin önemsiz olduğunu belirtme sebebi, kendisini doğru tanıdıkça zamanla cazibesinin etkisi altında kalacağı mesajını vermek için. Yani herhangi bir efor sarfedecegini söylemiyor, kendi kendine gerçekleşeceğini söylüyor.

Liseli kısmına gelince, konu sahibi arkadaş sanırım liseli, ama ben üniversiteliyim ve gerek kendimde gerek arkadaşlarımda gözlüyorum bu davranışların ne kadar etkili olduğunu. Üstelik hayatından herhangi bir taviz vermeden. Üniversiteyi boşver, 60 yaşındaki bir tanıdığımda bile gözlüyorum bunları, yaşı yok yani.

Anlamıyor olman önemli değil, sadece işe yararlığı bu kadar tecrübeyle sabit bir yaşam tarzına laf etme. Kızları boşver, kafan rahat olarak yaşamak için bile önemli

Senin bu söylediklerine sadece gülüyorum ben. Tecrübeyle sabit demişsin Bu kadar emin konuşma bilmediğin bir şey hakkında.Savunduğun çocuğun iletişimi iyi değil.Ve kızlar zaten alay etmişler onunla. Liseli olmasını yaşıyla ve kız tavlama konusundaki eksiklerinden dolayı vurguladım.Üniversiteli olduğunu söylemene bile gerek yoktu.Buradaki üyelerin çoğu üniversite öğrencisi veya üniversite mezunu zaten.Ben de onlardan biriyim.
    Bana "anlamıyor olman önemli değil " demişsin.Ben onlarca kızla çıktım. Kadın psikolojisinden çok iyi anlıyorum. Senin benim konumumda olabilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım. Konuyu tırmıklaya tırmıklaya git gide tartışma rayına getiren sensin.Tehditkar , ısrarcı ve baskıcı bir iletişimi savunan bir kafaya bu kadar cevap vermek bile fazla.Bu son cevabım.Daha da bu linki tıklamayacağım. Sana tavsiyem biraz kişisel gelişim kitapları okuman ve kendini iletişim konusunda geliştirmen.Öğrenecek çok şeyin var.Hadi bb.

Ne tesadüf, ben de senin söylediklerine sadece gülüyorum.

Savunduğum çocugun iletişimini geliştirmek zaten buradaki amaç, kız falan değil. Bunun kız meselesi olmadığını anlayacak mısın gerçekten merak ediyorum.

Kızlar alay etmiş diye pes mi etseydi yani, bunu mu savunuyorsun? Görüyorum ki bunu açıklamam da boşa olacak, sadece ilk mesajdaki edit2 yi oku.

Liseli olmasını yaşındaki ve tecrübesindeki eksikten dolayı vurgulamışsın, ne yani, sadece yaşlanınca bütün sorunları düzelecek mi? Adama yardım ediyoruz ki düzelsin. Yine edit2 ye bakarak söylüyorum ki oldukça hızlı düzeliyor.

İstediğin kadar kızla çıkmış ol, önemli olan o kızların ne kadar çıkmaya değer kızlar olduğu. Kişisel gelişim kitaplarından bahseden adam benim konumuma gelmek için 10 fırın ekmek yemen lazım diyor. Sadece kitap okumakla kişisel gelişim olmuyor, tecrübe asıl önemli olan.

Orada tehditkar ve baskıcı bir tarz olmadığını da daha nasıl açıklayacağım bilmiyorum. Gerçi kız meselesi olmadığını da defalarca açıkladım ama gerçekten dediğim hiçbir şeyi anlamak istemiyorsun, sürekli aynı geçersiz şeyleri savunmakta ısrar ediyorsun, asıl sana bu kadar cevap fazla.

Gerçekten çok fazla yazdım, fikrini değiştirip cevap yazmaya karar verirsen lütfen ilk önce önceki yazdıklarımı oku, yine böyle kız tavlanmaz, bu mesajda tehdit var türü şeyler olmamasını rica ediyorum.

• kiz reddetmis iste rahat biraksana. ne yazion hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

kiz reddetmis iste rahat biraksana. ne yazion hala

Bu artık bir kız konusu değil. Konuyu açan adam, kendini değiştiriyor ve potansiyelinin farkına varıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın yoluna çıkma

"Liseli olmasını yaşıyla ve kız tavlama konusundaki eksiklerinden dolayı vurguladım"
    Sen de o ucuz taktikleri verenlerdensin değil mi ? Hani şu erkekleri maymuna çevirip kızların kölesi yapan.
    Sizin devriniz bitti..

"Ben onlarca kızla çıktım. Kadın psikolojisinden çok iyi anlıyorum. Senin benim konumumda olabilmen için 10 fırın ekmek yemen lazım"
    Freud detected.

"Sana tavsiyem biraz kişisel gelişim kitapları okuman ve kendini iletişim konusunda geliştirmen.Öğrenecek çok şeyin var."
    Bu inanılmaz tavsiye doğrultusunda, hemen soluğu kitapçıda aldım ve aslında insanın limitlerinin olmadığını, her şeyi yapabileceğini öğrendim.
    Tşklr qnq xd xd

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkRoad

hala csb olduğunu anlamayanlar var

Sen ve senin gibiler,
    15 yaşındayım hepinizden üstünüm, her şeyi biliyorum havasında olanlar,
    Bu başlığı terk edin..
    Burada durmanız için bir sebep yok. Saldırıp, eğlendirmek isterseniz başka..
    Gidin ve sizi bir kızın deli gibi seveceği yalanına inandırın, ardından sizi kullanıp tekmeyi vurmasına izin verin.
    Evlenip mutlu olacağınız yalanına kendinizi inandırın. Aşk dizileri izleyin, duygusal müzikler ile hüzünlenin..
    Şimdi, sayfayı kapat ve bir daha buraya dönme.
    Bunu bile yapamayacaksın.
    Başlığı herkesten çok takip edeceksin ve hiç bir şey alamayıp içinde bulunduğun çukura geri döneceksin.

ben zaten bu zamana kadar alacağımı aldım. sen bana hiç bir şey veremezsin. bir ara haber ver de sana öğreteyim bazı şeyleri

• TheDarkRoad kullanıcısına yanıt
    Sen hala buralarda mısın ?
    Utanır gidersin diye düşünmekle hata etmişim. Sende o da yok..
  • Hocam, o kadar şeyi boşuna yazmadım.
    Eğer, harekete geçmeyecekseniz buradakileri yormayın.
    Buraya sen de gelişimini yaz ki diğerleri de bir şey kapabilsin. Gidip hiç tanımadığın bir kızla 15 sn muhabbetin olsa bile yaz buraya..
    Özgüveninin nasıl arttığını gör ve kızların ne kadar kolay olduklarını anla.
  • Kıza laf edenlere garipsiyorum. Kız arkadaş kalalım da dememiş. Direk reddetmiş. Yaptığının neyi yanlış

• ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    Kız hayır diyebilir. Ancak aşağılayıcı bir üslup ile diyemez.
    Yanlış olan şey, bu tip kızlara çok fazla yüz verilmesi ve egolarının okşanması.
    Yanlış olan şey kızın, karşı tarafın kalbini nasıl kırmadan hayır derim diye düşünmemesi.
    Yanlış olan şey, sizlerin kızları bu hale getirmeniz.
  • quote:

Hocam, o kadar şeyi boşuna yazmadım.
    Eğer, harekete geçmeyecekseniz buradakileri yormayın.
    Buraya sen de gelişimini yaz ki diğerleri de bir şey kapabilsin. Gidip hiç tanımadığın bir kızla 15 sn muhabbetin olsa bile yaz buraya..
    Özgüveninin nasıl arttığını gör ve kızların ne kadar kolay olduklarını anla.

Hocam daha gidip konuşmadım hiç bir kızla yoksa aklımda gelişme olursa yazıcam buraya

• Güncellendi.
  • Son güncelleme iyi ama böyle olmana insanlar alışırsa eski konumuna dönebilirsin dikkat et. Arada kıza takıl, geçmişi hatırlatan ve kızı rahatsız edecek muhabbetler yap, ama sakın ha sülük gibi yapma. Olabildiği kadar sakin hareketlerle, eğlenerek yap. Suyunu da çıkarma.

• Kızı rahatsız edecek muhabbete örnek verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGirit

Kızı rahatsız edecek muhabbete örnek verebilir misin?

İlk editte yaptığın gibi, naber tatlım falan, veya beni doğru tanımaya başladın mı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 1 Nisan 2016; 1:33:36 >
  • +1
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.