Şimdi Ara

Beyler kıza açıldım ama.. (GÜNCELLENDİ 18.04.2016) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
577
Cevap
39
Favori
26.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıkkkk yaa
  • Nummeramı kimden aldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum daha başka aslında; kıza açıldım, karşılık da var. Yani henüz yeni tanıyoruz falan diyor ama bir süre sonra gerçek olduğuna inanmak istiyorum falan demeye başlıyor. İşte genel olarak çok konuşkan değil. Susuyor, mesaj atınca cevap alamıyorum falan. Deliriyorum. Neyse arkadaşın konuyu baltalamayalım.
  • Kardeş sen kendini NLP ci veya psikolog falan mı zannediyorsn kızı hipnoz yöntemi ile falan mı ayarlayacaksn canm demissin dalga geçtik demiş yav he he demissin yani dua et sülalecek seni dövmeye gelmesinler okula bu ne ya böyle

• -sana numaramı kim verdi ya
    +Sileriz kardeş sıkıntı yapma

• Ya benimsin ya kara toprağın diyeydin daha mantıklı olurdu.

• XGirit X kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok zor bir durum bence o kızdan uzak dur ben bir kız olarak bu konuşmayı okuduktan sonra bunu net olarak söylüyorum uzak dur =)
  • bune kızı resmen tehdit etmişsin.
  • Cok bos konusmussun kizla.

• karşındaki türk kızı unutma.
  • Mamihlapinatapai kullanıcısına yanıt
    Bunu yapması gayet normal. Bunu neredeyse her kız yapıyor. Bu, onların uyguladıkları basit testlerden birisi. Sadece basit bir oyun, kendini üzme ve eğlenceye dahil ol.
    Hoşunuza giden bir kız varsa, onunla iletişime geçmek ve ilerletmek için farklı şeyler gerekebiliyor. Örneğin, bir alışveriş merkezinde tanıştığın kız ile okul ortamındaki bir kıza aynı stratejiler ile yaklaşman seni başarısızlığa götürebilir.
    Kızın dediklerine aldanma. Sizlere acı bir gerçeği söyleyeceğim, buna inanıp inanmama size kalmış. Kızlar gerçekte aşık olmazlar. Zaten aşk denilen kavram, kızların erkekleri elinde tutması için kızlar tarafından inanılmaz derece de başarılı kullanılan bir kavramdır.

Hocam, kıza çok sık mesaj atma. Ayrıca çok fazla ilgi gösterisinde bulunursan ters teper. Unutma, okul ortamındasın. Onun alanına saygı duymalısın. Unutma, onunda bir sosyal statüsü var. Bunu zedelememeye özen göster. Bunun anlamı ona yağcılık yapmak değil.

Kız suskun biri ise, konuşurken onun konuşkan olduğu konulara dikkat et. Örneğin filmler ile ilgili konuşuyorsunuz ve kız her zamankinden fazla konuşmaya başladı. Bırak, ona alan tanı, konuşsun.
    Sohbetlerde sohbeti yöneten taraf sen ol ancak kesinlikle karşı tarafı konuşması için zorlama, bu ona zarar verir. Bazen, sen bir konuda fikrini söyledikten sonra "evet şimdi senin sıran" diyerek topu ona atabilirsin.

Ancak kesinlikle cıvıklaşma. Diğer liseli muhabbeti yapanlardan farkın olacak. Soğukkanlı ve ağır ol. iamsonasty'nin dediği gibi espiriler oldukça önemli. Sakın bunu yanlış anlayıp, şebeklik yapma. Statün düşer. Kaliteli espiriler ile onu güldürebilirsin. Espri yaptığında yüzünde tatlı bir ciddiyet olsun.

Bu kadarı şu an için yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 28 Mart 2016; 15:17:02 >

• fatnur F kullanıcısına yanıt
    Kızlar arasındaki dayanışmanın ne düzeyde olduğunu biliyorum. Empati yeteneğinizin ne denli gelişmiş olduğunu..
    Ancak, bu önerilerin ile diğerlerinin önünü kesemeyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 28 Mart 2016; 14:27:20 >
  • Arkadaş sanalda aslan,reelde kedi galiba.

• Agresyon yerine ters psikolojiyi kullansan daha iyi yürürdün gibi geliyor.
    Bu konuşmayı yapmadan önce, sohbetin başlangıcında kıza teklif etmişsin, kız da reddetmiş anladığım kadarıyla.
    Sen gurur, kız da ego yapmış dolayısıyla.
    Sen kızın üstüne gittikçe, kız daha da ego yapacak ve seni perişan edecek.
    Biliyoruz da konuşuyoruz.
    Baskıyla, kızların fikrini değiştiremezsiniz. En fazla seninle bir müddet çıkar, senden faydalanır (genelde maddi anlamda) ve biraz da arkadaş ortamında dalgasını geçer ve sonra ayrılır.
    Sen de duygusal olarak paramparça olmuş bir hale geleceksin finalde.

Nereden mi biliyorum? Birebir aynısını ben de yaşadım.

O yaşadığım şeyden sonra, aynı kıza birden fazla hiç teklif etmedim. Hiç diretme gibi bir girişimde bulunmadım.
    Reddetti mi? Teşekkür ederim diyerek hemen olay mahalinden uzaklaştım.
    Aynı kızla, selamlaşma dışında hiçbir münasebetim olmadı.

Ben böyle davranınca farkettim ki, kızlar gurur yapıyor.

Bir kızın peşinden erkek durmadan koşuyorsa, kızın yapacağı egonun, çekeceği sektir'in haddi hesabı yoktur.
    Ancak o da, kendisine teklif eden ama reddettiği erkek kendisiyle ilgilenmediyse, acaba güzel değil miyim? ne oldu böyle? gibi sorular sormaya başlar ve ego yerini gurura bırakır.

Bazı şeylerden ders almak için, hep canımızın yanması gerekiyor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatnur

gerçekten çok zor bir durum bence o kızdan uzak dur ben bir kız olarak bu konuşmayı okuduktan sonra bunu net olarak söylüyorum uzak dur =)

Merhaba bağyan

• Konu sahibi gelse de iyi yada kötü haberi verse rahatlasak

• Şu reddedildikten sonra uğraşmak nedir anlamış değilim.Ben bugüne kadar sadece 1 kere reddedildim ondada direk muhabbetimi ve bütün ilişkilerimi kestim 2 ay sonra kendisi gelip yalvardı resmen tabi bu sefer biraz umut verip 2-3 gün sonra tekmeyi vurdum.

Dip Not:Yalnız senin çevrende nasıl bir izlenim aldığında önemli.
    Benim izlenimim böyleymiş(Yakın bir normal arkadaşıma sorduğumda böyle söylemişti en azından);güzel giyiniyor,parası var,sesi çok güzel,iyi gitar çalıyor,vücudu çok iyi,kendine güvenen,zeki vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Şu reddedildikten sonra uğraşmak nedir anlamış değilim.Ben bugüne kadar sadece 1 kere reddedildim ondada direk muhabbetimi ve bütün ilişkilerimi kestim 2 ay sonra kendisi gelip yalvardı resmen tabi bu sefer biraz umut verip 2-3 gün sonra tekmeyi vurdum.

Benim izlenimim böyleymiş(Yakın bir normal arkadaşıma sorduğumda böyle söylemişti en azından);güzel giyiniyor,parası var,sesi çok güzel,iyi gitar çalıyor,vücudu çok iyi,kendine güvenen,zeki vs.

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Şu reddedildikten sonra uğraşmak nedir anlamış değilim.Ben bugüne kadar sadece 1 kere reddedildim ondada direk muhabbetimi ve bütün ilişkilerimi kestim 2 ay sonra kendisi gelip yalvardı resmen tabi bu sefer biraz umut verip 2-3 gün sonra tekmeyi vurdum.

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu ne kardeşim şimdi ? Ben yardım etmeye çalıştım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.