sureklı ınternetın yogun oldugu zamanlarda net kopuyor bende ve ttnet ı aradıgımızda modemı yapılandırmanız gerekıyor dendi. fakat ip yi yazıyorum e.explorer a sayfa goruntulenemıyor diyor.Modeme internet sayfasından nasıl baglanacagım KO oynayamaz oldum hiç
Bende bu gibi durumlarla karşılaşıyorum.. her gün illa 1-2 kere net kopar anlık gider gelir ama DC yemiş olurum bidaha gir girebilrsen oyuna Bu modemi yapılandırma olayınıda bakalım öğrenebilirsem yaparım :)
Arkadan modeme reset at... Pc' ye bi reset çek... Adsl' nin kullanıcı sayfası gelir oraya giriş yap düzelir...
quote:
Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR
Arkadan modeme reset at... Pc' ye bi reset çek... Adsl' nin kullanıcı sayfası gelir oraya giriş yap düzelir...
keske bu kadar kolay olsa.ben sanmıyorum bu sekılde sorunun hallolcagnı.tabi umarım olur..
Benimde kopuyor, ama dediğini yapılandırma ayarlarının ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum. belki benim sorunumda odur.
quote:
Dostum senin dediğin olayı her gün yapıyoruz yani modeme reset at PC ye reset at , sonuçta bilgisayarı kapatıp açmakta reset sayılır Sorun şu mesela oyundayım bir anda dc , msn e bakıyorum oda gitmiş yani net kopmuş, ancak modemin ışıklarında bi sorun yok ve net kopması 1-2 snye gibi kısa bir süre sürüyor , dediğim gibi günde 1-2 kere oluyor ama DC den sonra oyuna girmek zor olduğu için insanın canını sıkıyor
quote:
Orjinalden alıntı: ManJaQ_Blade
quote:
Dostum senin dediğin olayı her gün yapıyoruz yani modeme reset at PC ye reset at , sonuçta bilgisayarı kapatıp açmakta reset sayılır Sorun şu mesela oyundayım bir anda dc , msn e bakıyorum oda gitmiş yani net kopmuş, ancak modemin ışıklarında bi sorun yok ve net kopması 1-2 snye gibi kısa bir süre sürüyor , dediğim gibi günde 1-2 kere oluyor ama DC den sonra oyuna girmek zor olduğu için insanın canını sıkıyor
sende gunde 1 - 2 kere yaben kopmaya basladıgı zaman kesınlıkle oyun oynayamıyorum 8 saat boyunca 1dk da 1 kez kopuyor :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme