Şimdi Ara

Beyler Kuzenim Aşkını itiraf etti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar yardim edin. Kuzenim bana askini itraf etti ama pesimi birakmiyo.
    arkadaslar oncelikle olayi bastan anlatam.
    Teyzemler yilda bir almanyadan gelirdi ve kuzenimle gelirdi. Iste asil basliyo. Yasim 17 onun yasi 18 . Kuzenimle baya bir muhabbet geciyodu arada onu sehri gezdiriyodum. Gunun aksaminda yine bilgisayar basindaydim kuzenim geldi iste napiyon vs. Dedi ole konusuyoduk nette bana bisi gosteriodu ama dibime kadar yaklasiodu bide atlet gibi giyinmis gogsu bana degiyodu ben cekiliom o inadina geliodu. Oburku sabahta kahvalti olcakti tabaklari eletiodum tencereyi aldi kuzenim gelip dur bekle yardim edem dedi elimi tutodu ben cekodum basbaya tutodu. Iste ogleden sonra oldu kuzenim dedi gel sana bisi dicem diye bende tamam dedi. Ormanliga goturuyodu bende dddim nereye goturyon bekle dedi. Geldi dedi. Bak ben seni kuzenim olarak biliodum. Hayatimda dogru durust biri olmadi almanya da kuzenimsin yanlis anlarsin ama bak... seni seviyom sana asigim dedi. Bende sok gecirdim nasil yaa yani dedi basbaya dedi dudagima yapisti bende geti cektim napiyon kizim dedim. Sana askimi itiraf ediyom dedi. Ne aski ben seni kuzenim diye goruodum yaziklar olsun dedim. Aksam odamdaydim hala o konuyu dusunuodum kuzenim girdi dedi bak seni seviyorum seni kuzenim olarak gormuyom seni sevgilim gibi goruyorum dedi eger kabul etmesen de senin psini birakmam sonsuza kadar sevicem dedi.
    Ertesi gün yatıyordum işte uyukluyordum bi baktım kuzenim üstü soyunup sırtıma sarılıp uyuyor bende dedim '' napıyon kızım sen git giyin '' dedim bende tuvalete gittim işte sonra kıyafetleri alıyodum kuzenim girdi odaya geldi beni kilitledi içeriye girdi . Allahtan evde kimse yok üstünü basını cıkardı '' ben seni seviyom sende istiyon biliyom '' dedi '' Kızım sunu giy '' dedim gögsu gorunuyor bende bakamıyom tabi. O öle derken anahtarı aldım elinden kiliti acıp sehir merkezine fırladım. Aksam eve geliyordum arabayla yanıma biri yaklastı bi baktım kuzenim. '' Senle bişi konusacam lütfen izin ver '' dedi bende '' olur '' dedim. Arabayla beni şehir merkezinden biraz uzaga getirdi dedi '' bak ben seni kuzenim diye biliyordum. Almanya da sevgilim vardı sene gibi cıktık ama onla ayrılınca depresyona girdim. Ama karsıma sen cıktın. Tabi cocuklugumuz oldu kuzenimsin. Ama ben sana artık asık gibiyim kuzenim olarak görmüyom. Bak ailelerimiz bişey diyorsa bizde kacarız. Senle hayat kurup evlenip cocuk sahibi olmak istiyorum '' dedi. Bende dedim '' Bak seni anlıyorum ama ben seni kuzenim diye gördüm. Ben seni sevgili diye göremem. Aileler dagılır bi daha göremeyiz. Ben seni kuzenim olarak seviyorum. Öbür türlü olmaz bu iş '' dedim o da arabayı sürdü eve geldik. Aglayarak odaya girdi işte. Bende biraz TV izliyordum sonra dedim içimden acaba kalbini fazla mı kırdım dedim. Odaya girdim aglıyordu biraz. Dedim '' bak seni kırmak istemedim. Üzülmeni istemiyorum lütfen '' dedim '' basını kaldır '' dedim bana dedıgı de '' Bana sarılsana '' dedi bende hayır diyemedim bu sefer olur dedim sarıldı bana sonra bana baktı yüzüme dudagımı öptü 20 saniye sürdü benim de aklıma seytan mi girdi ne yaptı kendimde değildim o sıra. '' Hayır yapma olmaz '' dedim. '' O da devam et '' dedi. Bende cıktım odadan. Aksam yatıyorduk. O benim yatagımda yatıyor bende yerde aynı odayı paylasıyoz. Sabah oldu bı baktım yine yanıma gelip yatmıs. Bende kalktım işte. Markete gidiyodum bişi alacaktım ekmek vs. Kuzenim dedi bende gelem lütfen bende gelem '' diye tutturdu. Annemde cok güzel olur ikiniz gidin dedi. Geldi benle arabayla gitmeyelim dedi yürüyerek dedi. Yürüyerek giderken koluma giriyor cekiyorum bu sefer elime giriyor tutma elimi dedim. Uzaklasıyom sırtıma sarılıyor sarılma sırtıma dedim. Bu sefer sırtıma zıplıyor. Yaslı adam da ordan eyy masallah Allah nazar deydirmesin diyo ordan. Lan amca baslatma sımdı dedim. Bime (Boş İşşizler Müdürlüğü) girdik. Peynir vs. alıyoduk kasaya parayı ödeyecez diyo askım sen verme ben veriyim diyo. Kasiyer dedi eyy maşallah dedi evlenecenizmi dedi o da diyor tabiki diyor bende bi fatiha okudum eve gidene kadar. İşte beyler su an internet kafedeyim yardım edin nasıl olcak bu iş biriniz yardım etsin nasıl olur bu iş.

• CSB
  • Okumayın beyler sırta zıplayan kuzen
  • Durumumuz yoktu okuyamadık
  • Hepsini okudum,tanımım CSB.Sabah akşam tok karna eksi yazıyorum
  • Okumayın ensest story
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Okumayın ensest story
    ya saf mısın nesin, kuzenin yeşil ışığı yakmış ver ayarı kıza, yok akrabaymış filanmış bunlar hikaye

ince çalışırsan 3 günde yatağa atarsın kızı, benden sana öğüt olsun kaçırma işini hallet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _svidrigaylov -- 6 Temmuz 2015; 23:25:32 >
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Beyler yardım istiyorum dalga geçmeyin. Nasıl uzaklaştırcam. Bir cok arkadaşıma teklif ettirdim NO cevabı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFactor67 -- 6 Temmuz 2015; 23:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFactor67

Beyler yardım istiyorum dalga geçmeyin. Nasıl uzaklaştırcam. Bir cok arkadaşıma teklif ettirdim NO cevabı geldi

Güzelse işini gör napalım madem çok istiyor
  • Ağır CSB ama yalan yok bu kısma güldüm ;
    Yürüyerek giderken koluma giriyor cekiyorum bu sefer elime giriyor tutma elimi dedim. Uzaklasıyom sırtıma sarılıyor sarılma sırtıma dedim. Bu sefer sırtıma zıplıyor.
  • Okudum csb okumayin degmez
  • Ensest hikaye gibi olmuş. Csb olduğu çok belli ama sonuna kadar okudum.

İnsanların cinsel açlığını kullanmışsın.
  • Bilmiyorum beyler acaba kabul da mı etsem cok iyi fikirler veriyonuz haa
  • dh deki birinin yanında bi kız soyunucak ve dh li odayı terkedicek imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Ensest hikaye gibi olmuş. Csb olduğu çok belli ama sonuna kadar okudum.

bizde malız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Ensest hikaye gibi olmuş. Csb olduğu çok belli ama sonuna kadar okudum.

GEÇ OLDU AMA TEMİZ OLDU
     Beyler Kuzenim Aşkını itiraf etti  ?

• Yok beyler öle biri değilim. Kuzenime yapmam. Haa uzaktan akraba vs. olsa direk ucardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFactor67

Bilmiyorum beyler acaba kabul da mı etsem cok iyi fikirler veriyonuz haa

NEYİ BEKLİYORSUN YA GİT YAP NE YAPACAKSAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B59C177F

dh deki birinin yanında bi kız soyunucak ve dh li odayı terkedicek imkansız
    Ulan millete kuzenleri bile bakıyor be bana en son ilkokulda müdürüm bakabilmişti adam zaten miyoptu yanına az yaklaştım adam kovdu beni
  • Güzel csb itiraf edeyim kalktı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.