Benim bilgisayarda 30 sn lik laglardan full dc oluyordum ama akrabalarım arkadaşlarım ve tanıdıklarımda hiç bir sorun yoktu sorunu kendimde aradım ve pc me formatı çaktım şu anda canavar gibi 0 lag ile oyunumu oynuyorum ama sizde atarsınız olurmu olmazmı bilmem.
ne mutlu sana...
quote:
Orjinalden alıntı: PR0
Benim bilgisayarda 30 sn lik laglardan full dc oluyordum ama akrabalarım arkadaşlarım ve tanıdıklarımda hiç bir sorun yoktu sorunu kendimde aradım ve pc me formatı çaktım şu anda canavar gibi 0 lag ile oyunumu oynuyorum ama sizde atarsınız olurmu olmazmı bilmem.
sendeki lag sorunu virüstenmiş o zmn..
quote:
Orjinalden alıntı: Yesilimsim
quote:
Orjinalden alıntı: PR0
sendeki lag sorunu virüstenmiş o zmn..
O zaman her 3 günde bir format atmamız gerek buda zaman kaybı Bende 2 gün önce format attım bugün yine lag var
Kardeşim Formatın Laga Etkisi %10 İşin geriye kalanı TTNET her zamanki gibi dünyadaki En pahalı Netini kullanırız Kullanndığımız gibide dansöz gibi bi net bağlantımız var kıvıra kıvıra artık bağzen oluyoki 1 mpbs oluyo 298.kB :D:d:d:d SaBiT DEĞİLKİ DANSÖZ NET
TTNET Disconnecting people
tamam
quote:
Orjinalden alıntı: N0f3ar_74
quote:
Orjinalden alıntı: mr.chucky
format bil. refreshler bence bütün sorun ttnet
TTNET BİRİNET UYDUNET hepsine koca bir
usta imzana bayıldım :D:D
quote:
Orjinalden alıntı: System_muro
quote:
Orjinalden alıntı: N0f3ar_74
quote:
Orjinalden alıntı: mr.chucky
format bil. refreshler bence bütün sorun ttnet
TTNET BİRİNET UYDUNET hepsine koca bir
usta imzana bayıldım :D:D
harbiden haa imzan süper ..
bilgisayara değiLde ttnet e bir format atsak düzeLir lag mag kaLmazz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme