Bildirim
Beyler Laptopta AMD sorunu!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
service pack yükleyince geçiyodu sanırım bu sorun ama? -
Cool & Quiet özelliği :)
İşlemci uygulamalara göre hızını kendi seçer.Bios tan kapatabilirsin,windows güç tüketiminde en az güce de bakabilirsin... Bunu laptop lar için yararlı, overclocker ve progamer lar için çok gereksiz buluyorum... -
ya bios um kitli hicbiseye dokunamiyorum...service packte yuklu ama hala sorun devam ediyo...guc kaynaklarini actim hepsini ama ????bi cozum bulursaniz sewinirim!! -
cpu nun yük durumuna göre pil den tasarruf amacıyla hız otomatik ayarlanıyor. Yani çok ağır uygulama çalıştırılırsa hız max. oluyor, bekleme durumunda da min. -
onlar mobile islemci.hizlarini düsürme yetenegine sahiptirler.sadece gerektiginde artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanuReeves -- 19 Mart 2005, 14:19:17 > -
peki bu performance dusuklugu yapar mi?yoksa hic takmiyim mi ? -
bide bunu nasil cozerim yani ben bu ozelligini kaldirmak istiyorum nasil yapcam? -
biostan yada pc den Cool & Quiet driverlerini kaldır...ya windowsta olması lazim onun ayarı ordan kapatılıyodu sanırım kurcala bi Cool & Quiet ile ilgili herseyi -
bios da degisiklik yapamiyorum....kilitli hersey bu kilitleri nasil kaldiracam amma cok sorunum warmis benimde :D -
Sorun olmaz öyle kalsın pc gerektiğinde hızını arttıracak zaten arkadaşların dediği gb Cool & Quiet özelliği
pil ömrünüde uzatır faydalı birşey yani laptoplar için
kaldırmak için ise laptopun administrator şifrelerini bilmen lazım -
işlemci gücü gerektiği durumlarda hız artacağı için takma kafana.
yani ihtiyacın olduğunda güç elinin altında olacak -
saolun cwplar icin
administrator sifresini istesem ogrenirimde nerde kullucanicam hicbiyerde karsima cikmadi ???
bi kac programla mudahale ettim 1.99 ghz olarak aciyo bazen....
ama pcmark2002 octum sonuclar sole cpu 6242, memory 6959, hdd 350....sizce degerler normal mi AMD 64 3200+ gore ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X