Bildirim
BEYLER LÜTFEN YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyunu kutusyla almadın mı
ayrıca satıcıya mesaj atarak sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
ayrıca satıcıya mesaj atarak sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin..
hayır cd key aldım ya. ne yapcam bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: erdogan_cicik
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
ayrıca satıcıya mesaj atarak sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin..
hayır cd key aldım ya. ne yapcam bilmiyorum
kardesim ozaman oyunu indir yasal olmayan yollaran oyunu kurduktan sonra key isteyecek ozaman girersin sıkıntı olmaz -
quote:
Beyler gittigidiyoordan ilk defa pes 2014 ü orginal aldım. oyunu nerden indircem. keyi nereye gircem hiç bişi bilmiyorum lütfen yardım edin
Kardeş reloaded sürümünü indir güncelleme crack ve dlc nin aynı pakette olduğu bir dosya var ise oyunu kurduktan sonra onları indirip kur tabi en önce aldığın keyi oyunu kurarken serial olarak kullanıon oyuna girince de senden konami id isteyecek onuda googleye yaz üye ol o üyelik bilgilerini oyunda çıkan ekrana aynen gir kayıt kodunada yine aldığın keyi girecen işlem bitecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 26 Eylül 2013; 1:12:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ViperStrikes23
quote:
Beyler gittigidiyoordan ilk defa pes 2014 ü orginal aldım. oyunu nerden indircem. keyi nereye gircem hiç bişi bilmiyorum lütfen yardım edin
Kardeş reloaded sürümünü indir güncelleme crack ve dlc nin aynı pakette olduğu bir dosya var ise oyunu kurduktan sonra onları indirip kur tabi en önce aldığın keyi oyunu kurarken serial olarak kullanıon oyuna girince de senden konami id isteyecek onuda googleye yaz üye ol o üyelik bilgilerini oyunda çıkan ekrana aynen gir kayıt kodunada yine aldığın keyi girecen işlem bitecek
dediğin gbi hallettim dostum tesekkürler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ViperStrikes23
quote:
dediğin gbi hallettim dostum tesekkürler
rica edeim kardeşim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X