Şimdi Ara

BEYLER LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gittigidiyoordan ilk defa pes 2014 ü orginal aldım. oyunu nerden indircem. keyi nereye gircem hiç bişi bilmiyorum lütfen yardım edin

• oyunu kutusyla almadın mı
    ayrıca satıcıya mesaj atarak sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

oyunu kutusyla almadın mı

hayır cd key aldım ya. ne yapcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

oyunu kutusyla almadın mı

hayır cd key aldım ya. ne yapcam bilmiyorum

kardesim ozaman oyunu indir yasal olmayan yollaran oyunu kurduktan sonra key isteyecek ozaman girersin sıkıntı olmaz
  • quote:

Beyler gittigidiyoordan ilk defa pes 2014 ü orginal aldım. oyunu nerden indircem. keyi nereye gircem hiç bişi bilmiyorum lütfen yardım edin

Kardeş reloaded sürümünü indir güncelleme crack ve dlc nin aynı pakette olduğu bir dosya var ise oyunu kurduktan sonra onları indirip kur tabi en önce aldığın keyi oyunu kurarken serial olarak kullanıon oyuna girince de senden konami id isteyecek onuda googleye yaz üye ol o üyelik bilgilerini oyunda çıkan ekrana aynen gir kayıt kodunada yine aldığın keyi girecen işlem bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperStrikes23 -- 26 Eylül 2013; 1:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

Beyler gittigidiyoordan ilk defa pes 2014 ü orginal aldım. oyunu nerden indircem. keyi nereye gircem hiç bişi bilmiyorum lütfen yardım edin

Kardeş reloaded sürümünü indir güncelleme crack ve dlc nin aynı pakette olduğu bir dosya var ise oyunu kurduktan sonra onları indirip kur tabi en önce aldığın keyi oyunu kurarken serial olarak kullanıon oyuna girince de senden konami id isteyecek onuda googleye yaz üye ol o üyelik bilgilerini oyunda çıkan ekrana aynen gir kayıt kodunada yine aldığın keyi girecen işlem bitecek

dediğin gbi hallettim dostum tesekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

dediğin gbi hallettim dostum tesekkürler

rica edeim kardeşim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.