öncellikle oyunu ilk defa dün kurdum salı günü bakım olması sebebiyle (ki bunuda forumdan öğrendim) oyuna girerken bilindik uyarı mesajı geldi bende beklemeye koyuldum.Fakat öğrendiğim kadarı ile bakım sona ermiş fakat ben hala giremiyorum sebep olarakta aynı uyarı mesajını yani "the server is undergoing inspection or updates" alıyorum.Ayrıca manual patch dede 1.065 e yükseltirken sorun çıkartıyor 1.062 ve 1.064 arsı versiyonları patch ediyormuş bende ki client version 1.059 olduğu için bir türlü patchi tamamlayamadım. 1.062 version patchi acaba nerden bulabilirim ki 1.065 e yükseltebileyim. umarım yardım edebilirsiniz şimdiden çok teşekkürler...
şu anki pach 1.098
Normal olarak clienti çalıştırdığında otomatik olarak patc işlemi başlar. Başlamıyorsa antivirus veya firewall ın engel oluyor olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Normal olarak clienti çalıştırdığında otomatik olarak patc işlemi başlar. Başlamıyorsa antivirus veya firewall ın engel oluyor olabilir.
Clienti çalıştırınca "the server is undergoing inspection or updates" uyarısını alıyorum yani bunun sebebi antivirüs veya firewall engelimi bunlar zaten kapalı sorun başka bişey galiba yinede teşekkür ederim..
Üst konuda hatalar başlığında nubot hatası çözümü var. Hosts dosyasıyla ilgili olanı bir yapıver.
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Üst konuda hatalar başlığında nubot hatası çözümü var. Hosts dosyasıyla ilgili olanı bir yapıver.
oldu galiba norton internet security vardı onu sildim halloldu dediğin gibi sorun firewall. Gözden kaçırmışım disable sanmıştım ama değilmiş ilgin ve alakan için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme