Şimdi Ara

Beyler Megane 2 Kapatamiyorum Araci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arabanin kart seklinde dikdortgen anahtari var denize dusurdum gittim araci acti fakat simdi kapatamiyorum araci calistiriyor start stop ile fakat kapanmiyor tatildeym valizler falan onun icin de 2005 megane 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla birader kartın yedeği yoksa işin zor immbolizer olduğu için açılmasıda kapanmasıda zor
  • KArtın arka kısmındaki Demir Anahtarı kartın içinden çıkartınız. (Kartın içinde demir anahtar vardır). Ardından. Soför kapısı açma kulpunun sağındaki kapıya sabit olan ufak parça vardır kulpun devamı onu demir anahtarın ucu ile yerinden çıkartınız aşağısından bastırarak. Ve demir anahtar ile kapılarınızı kitleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 24 Haziran 2013; 21:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

Beyler arabanin kart seklinde dikdortgen anahtari var denize dusurdum gittim araci acti fakat simdi kapatamiyorum araci calistiriyor start stop ile fakat kapanmiyor tatildeym valizler falan onun icin de 2005 megane 2

Kartın üstünde anahtar var ,sürücü kapı kolunun sabit kısmında bir bölme var onu çıkarıp anahtarı sokun açmaya yarıyor ama kapatır mı bilmiyorum.Denemekte fayda var, eğer çözüm olmazsa aracın bir tarafını duvar gibi bir şeye yakın park edip bir camı içinden çıkacak kadar açık bırakın, sonrasında içeriden kilitleyerek araçtan çıkın.Sonuçta kartı yaptırmanız gerekir yada yenisiyle değişimi.
  • hocam pili cikarin hemen anahtarin ordan bolca oksit cözücü sıkın. Wd40 benzeri bir sprey olabilir cok beklemeden temizleyin deniz suyu devreyi yakip kullanilmaz hale getirir

• Denize düştükten sonra bu kadar görevi yapması başarı bence.

Yedek kart yoksa yeni kart çıkartmanız gerekir. Bunun için yetkili servisin 500 Lira istediğini hatırlıyorum.

Tamiri olur mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Denize düştükten sonra bu kadar görevi yapması başarı bence.

Yedek kart yoksa yeni kart çıkartmanız gerekir. Bunun için yetkili servisin 500 Lira istediğini hatırlıyorum.

Tamiri olur mu bilmiyorum.

Ewet 3 saat denizde kaldi dustu cebimden bi anahtarci buldum simdi ona gidiyoruz bakalim kapatalim da arabayi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta 1.25 rampa cikar mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Beyler arabanin kart seklinde dikdortgen anahtari var denize dusurdum gittim araci acti fakat simdi kapatamiyorum araci calistiriyor start stop ile fakat kapanmiyor tatildeym valizler falan onun icin de 2005 megane 2

Kartın üstünde anahtar var ,sürücü kapı kolunun sabit kısmında bir bölme var onu çıkarıp anahtarı sokun açmaya yarıyor ama kapatır mı bilmiyorum.Denemekte fayda var, eğer çözüm olmazsa aracın bir tarafını duvar gibi bir şeye yakın park edip bir camı içinden çıkacak kadar açık bırakın, sonrasında içeriden kilitleyerek araçtan çıkın.Sonuçta kartı yaptırmanız gerekir yada yenisiyle değişimi.

Beyler onu yaptik babamda yanimda zaten o kart sadece surucu kapisini kilitliyor diger 3 u acik kaliyor simdi elektronikci buldum ici bitmis kartin yanmis dedi anahtarci buldum ona gidiyoruz

• quote:

quote:

quote:

Beyler onu yaptik babamda yanimda zaten o kart sadece surucu kapisini kilitliyor diger 3 u acik kaliyor simdi elektronikci buldum ici bitmis kartin yanmis dedi anahtarci buldum ona gidiyoruz

Aracin icindeki kilitleme dugmesine basili tut surucu kapisi acikken basili tutunca acik olan kapi haric digerlerini kilitliyor sonra surucu kapisini da anahtarla kapat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracı çalıştır sol şöför camını açık bırak. ve araç çalışırken araçtan in şöför camı açık vaziyette.

Ardından kapıyıyı kapat aracın içine camdan eğilip aracı stop et. ve içerinden kapıları kitleme butonuna bas. ve ardından hemen şöför camını yukarı kaldırma butonuna basıp camı kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamtar36

quote:

quote:

quote:

Aracin icindeki kilitleme dugmesine basili tut surucu kapisi acikken basili tutunca acik olan kapi haric digerlerini kilitliyor sonra surucu kapisini da anahtarla kapat

ANAHTARCIYA GELDIK BAKIYOR YAPIYOR HERALDE BILEMIYORUM INSALLAH CALISIR YARDIMLAR ICIN SAGOLUN TEKRAR HERKESE YAKSAMLAR

• Ic devre yanmis onu temizledi 85 dedi 75 lira verdik bakalim bizi idare eder baya heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Aracı çalıştır sol şöför camını açık bırak. ve araç çalışırken araçtan in şöför camı açık vaziyette.

Ardından kapıyıyı kapat aracın içine camdan eğilip aracı stop et. ve içerinden kapıları kitleme butonuna bas. ve ardından hemen şöför camını yukarı kaldırma butonuna basıp camı kapat.

Ooof çok heyecanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Aracı çalıştır sol şöför camını açık bırak. ve araç çalışırken araçtan in şöför camı açık vaziyette.

Ooof çok heyecanlı

Şahane çözüm.

Benzeri geldi başıma. Aküm bitmişti, aracın kapısını açtım ama geri kilitleyemiyorum. Kilitlenip geri açılıyordu. En sonunda aracın tüm kapılarını elle kilitledim tek tek kapıları kapadım ama bu sefer de bagaj açık kaldı. Yarım saat uğraşıp hepsini zorla kilitlemiştim.

• Tutar mı bilmiyorum ama opelde bagaj veya sağ ön kapıyı açıp ortadaki düğmeden arabayı kilitleyip bagaj/kapıyı kapatınca kilitlenmiş oluyor. Tabi burada en önemli husus anahtarı içeride unutmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 24 Haziran 2013; 22:55:01 >
  • Evet bu olay E 90 da benımde basıma geldıı abimın bmw sı ıle babam denıze gırmıstıı, ve bloke oldu kapılar kılıtlenıyoordu start stop fonksıyoonsuz arkadasım ıcını temızleedı fazla vakıt gecmemesıı gerekıyoor bu tür durumlarda bılgınızee denız suyu var ıse ozellıklede servısler bırde sıparısle sanırıım Fransadan getırtııyor kartları bır sürü ugras dur bu arada Bmw E 90 kasa 2010 model ve anahtar kutuguu 2500 tl mıs ve anhtar Klozuuda olmadıgından kasko anlasması oyleymıs nasıl oluyoorsa artıık tamır ettırdık bızde kac defa haleen kullanıyoorsuz yanlız Bmw dekıler pili hıc degısmıyoormus kendınden kutukde sarj edıyoormuss keske benım Reno Lagunada oylee olsa ne guzel oluurduu, ve arada kutukde kullanmak gerekıyoormus renonun kartlı olanları yoksa unutuyoor hafızayı pılı taksanız bıle sızee ekranda pıl zayıf uyarısınıı halen verıyoor bılgınızee ... ıyıforumlar herkezee

• Merhaba, megane 2 2004 modele sahibim. arabayı kilitlerken sürücü kapı dışında tüm kapılar kilitleniyor. sürücü kapıyı de kilitlemesi için ne yapmalıyım ? sorunum son 2 haftadır devam ediyor.
    yardımlarınızı rica
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.