Şimdi Ara

BEYLER MODEM KONUSUNDA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamınaleykum arakdaslar daha oncede konu acmıstım bu konu hakkında yine açıyorum farklı bir şekilde lütfen anlayan bilen arkadaslar yardımcı olsun 3 katlı evimiz var aile apartmanı kablolu modem var 3. katta ben 1. katta oturuyorum wireless modeme cevirmek istiyoruz hem kablolardan kurtulmak hemde laptop ve telefonlarıda kullanabilmek için ama Linksys yi al sıkıntı olmaz diyenler oldu 3. kata 300mbs li bir modem al kendi evinete router (köprü) yap diyenler oldu açıkçası ben bu modem işlerinden anlamıyorum sadece modemlerin en iyisinin cissco oldugunu onunda büyük şirketlerde kullanıldıgını evler içinde Linksys önerildigini biliyorum fakat bu modemlerin fiyatrları pahalı simdi alıp elimde patlamasın teknolojiden anlıyorum meraklıyım arastırmayı severım sureklı piyasayı kontrol eder bakarım nelerın olup bittigine fakat modem işinden hiç anlamıyorum baglamak kopru kurmak falan filan uzun lafın kısası arkadaslar bir yardımcı olunda ben bu sorunu cozeyım.
    Lütfen konuyu ciddiye alalım...
    Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihSzn

Selamınaleykum arakdaslar daha oncede konu acmıstım bu konu hakkında yine açıyorum farklı bir şekilde lütfen anlayan bilen arkadaslar yardımcı olsun 3 katlı evimiz var aile apartmanı kablolu modem var 3. katta ben 1. katta oturuyorum wireless modeme cevirmek istiyoruz hem kablolardan kurtulmak hemde laptop ve telefonlarıda kullanabilmek için ama Linksys yi al sıkıntı olmaz diyenler oldu 3. kata 300mbs li bir modem al kendi evinete router (köprü) yap diyenler oldu açıkçası ben bu modem işlerinden anlamıyorum sadece modemlerin en iyisinin cissco oldugunu onunda büyük şirketlerde kullanıldıgını evler içinde Linksys önerildigini biliyorum fakat bu modemlerin fiyatrları pahalı simdi alıp elimde patlamasın teknolojiden anlıyorum meraklıyım arastırmayı severım sureklı piyasayı kontrol eder bakarım nelerın olup bittigine fakat modem işinden hiç anlamıyorum baglamak kopru kurmak falan filan uzun lafın kısası arkadaslar bir yardımcı olunda ben bu sorunu cozeyım.

modemi orta kata alma şansı varmı iyi bir modemle hem alta hem üste yayın yapılabilir ama uç noktalarda sorun olabilir

aslında kablolu yapıyı hiç bozmadan uçlarına bir tane tp link takıp kablolu ve kalosuz yayın yapılabilir bence modem masrafından ziyade bu daha mantıklı gibi

farklı önerilerde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: FatihSzn

Selamınaleykum arakdaslar daha oncede konu acmıstım bu konu hakkında yine açıyorum farklı bir şekilde lütfen anlayan bilen arkadaslar yardımcı olsun 3 katlı evimiz var aile apartmanı kablolu modem var 3. katta ben 1. katta oturuyorum wireless modeme cevirmek istiyoruz hem kablolardan kurtulmak hemde laptop ve telefonlarıda kullanabilmek için ama Linksys yi al sıkıntı olmaz diyenler oldu 3. kata 300mbs li bir modem al kendi evinete router (köprü) yap diyenler oldu açıkçası ben bu modem işlerinden anlamıyorum sadece modemlerin en iyisinin cissco oldugunu onunda büyük şirketlerde kullanıldıgını evler içinde Linksys önerildigini biliyorum fakat bu modemlerin fiyatrları pahalı simdi alıp elimde patlamasın teknolojiden anlıyorum meraklıyım arastırmayı severım sureklı piyasayı kontrol eder bakarım nelerın olup bittigine fakat modem işinden hiç anlamıyorum baglamak kopru kurmak falan filan uzun lafın kısası arkadaslar bir yardımcı olunda ben bu sorunu cozeyım.

modemi orta kata alma şansı varmı iyi bir modemle hem alta hem üste yayın yapılabilir ama uç noktalarda sorun olabilir

aslında kablolu yapıyı hiç bozmadan uçlarına bir tane tp link takıp kablolu ve kalosuz yayın yapılabilir bence modem masrafından ziyade bu daha mantıklı gibi

farklı önerilerde olabilir

modemı orta kata almam zor gibi evet orta katta olsa daha kolay olur bı 300 mbs lınksys ile cok iyi verim alaibilirdim. Fakat kabloludan kurtulmaktakı amacım her yer kablo dolu ve sıkıntı yaratıyor aile içinde kotu bır goruntu yaratıyor benım su aralar dusundugum ust kata 300mbs orta duzey bı modem alıp kendı katıma ev içinde cok rahat cekebilecek bir router (köprü) almak. bu şekilde daha fazla verim alabilecegim soylenıyor fakat bunların modelleri verimleri hakkında tam blgım yok ve kopru yapmayıda bilmiyorum acıkcası...

• UPPPPPPPPP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.