Şimdi Ara

beyler mpx200 mü mpx220 mi forumları meşgul etmemek için bunu açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 2 tane mpx200 buldum 150 milyon civarı ama mpx220 bi türlü bulamadım bulabileceğim bi yer ve tahmini bi fiyat verirseniz bende ona göre dşünürüm şimdiden saolun
    ben ist anadolu yakasında oturuyorum ona göre
    bide zahmet olmazsa arasında ki farkları yazabilirseniz mesela mpx220...cihaz wav çalıyo mpx200..çalmıyo gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkodes -- 30 Temmuz 2006; 2:02:55 >

• hocam farkları ben bilmem kamera+bluetooth haricinde fakat forumumuzda 2. el mpx220 leri
    320 ile 400 arasında rahatça bulursuuuun...
  • o programla alakalı bişey 220 de kamera var ayrıca kard sd değil işte mini sd olması lazım
    geri kalan bişey yok zaten program ekleerek falan veya win sürümü yenileyerek halledersin
    200 ekranı biraz daha büyük
    ya elle tutulur bi kamera farkı var ki kamerada pek ii değil zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: djkodes

bide zahmet olmazsa arasında ki farkları yazabilirseniz mesela mpx220...cihaz wav çalıyo mpx200..çalmıyo gibi
  • kesinlikle mpx200 al 220 cihaz ve malzeme olarak kaliteli degil

mpx200 ün yeri herzaman ayrıdır

2002 model bir cihaza wm2005 yuklemek gerçekten çok deli bir duygu :)
  • mpx220 nin bluetooth kamerası var 200 de yok , 200 sd kart kullanırken , 220 minisd kullanır. 220 nin bataryası 200 ünkünden daha güçlü olduğu için daha fazla gider ayrıca 220 nin 200 mhz lik bi işlemci vardır ve işlemci türünden doalyı 400 mhz gücünde çalışır 200 ün işlemcisi 120 mhz dir bu nedenle 220 de uygalamalar daha hızlı ve takılmadan çalışır. ekran konusunda 200 ün üstünlüğü vardır ekranı biraz daha büyüktür ve ekran kalitesi 220 ye göre çok güzeldir şahsen 200 ü kullandıktan sonra 220 ye geçtiğimde bir tek ekran konusunda üzüldüm. 200 ün malzemesi 220 den daha iyi ama 220 ninde o kadar kötü deil. 220 nin tuştakımı daha kullanışlıdır aklıma gelenler bunlar merak ettiğin bi konu olursa yardımcı olmaya çalışırım metinola@mpxonlinedestek.com msn den de ulaşabilirsin

• öncelikle herkeze teşekkür ediyorum
    şimdi arkadaşlar belki bana kızcaksınız ama
    mpx220 daha hızlı diyosunuz kamera var diyosunuz bt var diyosunuz güzel
    mpx200 de ekranı ve malzemesi daha kaliteli diyosunuz
    şimdi ben zor beyenen ve kararsız bi insanım 2 sinin arasında kaldım lütfen bana şöle diyin mesela
    ben mpx200 kullanıyorum yine bozulsa telim paramda olsa yine mpx200 alırdım gibisinden oke?
    peki son soru bende e398 var modifiyeli ve ses harika peki mpx220 mi mpx200 mü daha çok ses veriyo?veya kaliteli
  • mpx200 ün hoparlörü daha iyi ama kulaklıkta mpx220 çok daha iyi ben mpx200 ü seviyorum mpx220 yi kullanmamın nedeni hızı ve bellek miktarı ve bu ikisi mpx200 de olsa kesinlikle onu kullanırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 30 Temmuz 2006; 13:58:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

mpx200 ün hoparlörü daha iyi ama kulaklıkta mpx220 çok daha iyi ben mpx200 ü seviyorum mpx220 yi kullanmamın nedeni hızı ve bellek miktarı ve bu ikisi mpx200 de olsa kesinlikle onu kullanırdım

madem mpx220 daha hızlı o zaman bende telciyi arayam bana bulursa 220 getirsin fiyat hakkında bi bilginiz var mı acaba?
  • hepsiburada da şuan fiyatı 587 YTL indirim yapılmış en son baktığımda 650 idi istersen araştırmasını yap daha ucuza bulabilirsin mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 30 Temmuz 2006; 21:07:04 >
  • gittigidiyor da ikinci el 220 bulabilirsin...

mpx220 tavsiye ederim. diğer arkadaşara ekleyebileceğim bişi yok.
  • mpx200 üm kırılsın bozulsun yine alacagım cihaz mpx200 dür
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattapar

mpx200 üm kırılsın bozulsun yine alacagım cihaz mpx200 dür

ok saolun bugun adamla anlaşabilirsem mpx200 alıyorum
    isimi değiştirmek zorunda kaldım ben dj kodes
  • yaw sen benim forumdaki degilmisin :

oradada mpx200 önermiştişm

cihazı alırken arkasına bak sug numarası var aa olanını alkacan

ac olanına 2005 yüklenmi
    yor
  • quote:

yaw sen benim forumdaki degilmisin :

oradada mpx200 önermiştişm

cihazı alırken arkasına bak sug numarası var aa olanını alkacan

ac olanına 2005 yüklenmi
    yor

valla herşey karıştı birsürü mpx forumuna üye oldum ne olduğunu anlayamadım
  • benim site cebimdekipc.com
  • quote:

benim site cebimdekipc.com

evt orayada üyeyim:D
  • ARAŞTIRMALARIMA GÖRE MPX220 NİN İŞLEMCİ HIZINDAN BAŞKA ELLE TUTULUR ÖZELLİĞİ YOK KAMERA ZATEN KÖTÜYMÜŞ BLUETOOTH DA 1.1 MİŞ YANİ YENİ ÇIKAN TELLERLE Bİ İŞE YARAMIYCAK VE DE ÇOK YAVAŞ MIŞ YENİ ÇIKAN TELLER GENELDE 2.0 MIŞ
    BUGUN TELCİYE GİTTİM ADAMI BEKLEDİM 2 3 SAAT BELKİ DAHA FAZLA HERİF KAPAK DEĞİŞTİRMEYE GİTMİŞ MİCROFON OTURMADIĞI İÇİN GEÇ KALDI BENDE ÇIKTIM GELDİM YARIN Bİ DAHA GİDECEĞİM OLURSA HAYIRLISI NEYSE İNŞALLAH YARIN ARANIZA KATILCAM
  • mpx220 özellikleri düşük mü? Bu durumda tercih sebebi olmaz.
  • bendeki dandik pc bluetooth ile mpx220 arasında 17kb\sn lik aktarım yapabiliyor diğer telefonlar ile arasındaki bağlantı hızının yawaş olduğunu bende duymuştum ama motorolanın tek bu telinde deil diğer bazı modellerindede var bu problem
  • Ben mpx200 kullanıyorum .. Şahsen mpx220 ile aralarında pek fark göremiyorum yanlızca 220 nın ekran cözünürlügü biraz daha düsük olsada (165*220) sanırım 256 bın renk ekranı. 200 ün cözünürlük 220*176 ama ekran renk kalıtesi düsük soluk kalıyo yeni tellere göre. Ama bu komik fiyata bi PC taşıyorsunuz cebinizde gerçekten ... orası mutiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.