Şimdi Ara

BEYLER NE OLDU DH CLANINIZA PFF MU OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN YAZMISŞTIM NE OLDU DH CLANINA HERZAMANKI ÇÖKÜŞÜMÜ YAŞADINIZ

BUNDAN 1 HAFTA ÖNCE BÖLE KONU ACTIM 2 GÜN BLOCKLADILAR

AMA BAK DOĞRU SÖLEYENİ 9 FORUMDAN KOVARLAR

• hala ses yok bana laf atan lara kapak olur inşallah
  • hatırlıyorum o kunuyu ne oldu dağıldımı o clan
  • ya dağılsa ne olur dağılmasa kendilerini kral sananlarmı dersin 5 dk da adam satanlarmı
    dersin o clan iş yapmaz dedim çünkü 4-5 günlük forum arkları vardı kimin ne olduğunu bilmeden
    clana almıslar ama slp ye hala +8 wood borcum var bulunca verecem unutmadım slp :)

ilk 100 e bakın clan listesinde ne clanlar var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QezZzap -- 13 Ağustos 2007; 12:02:30 >
  • bazı cıkarcılar küfürcüler dadandı clan full oldugu için alamadıgımız adam lar düşman oldu
    yine cocouklugunu yapdı herkes patlattım bende
  • ama ben yazdığımda hepiniz düşman oldunuz bana

ben ilk gün anladım ama kımse kötü demiom 3-4 kişi sinirimi bozdu girdiğim gün cıktım

AnotherDie de cok ayıp etti oyundakı MınyaturxD ( uur )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QezZzap -- 13 Ağustos 2007; 12:05:29 >
  • takma kafana ozenc senle bi problemım yok en ağır olan kac aylık arkım uur cok kötü sattı beni

bide güven yoktu :) adam bana np mi sordu söledim inanmadı 1.5 k dedim hadi 1m np var desem inanmasında 1.5 k np için yalanmı sölerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi olmuş dağılmasına ne kadar sevindim anlatamam...
    ne kadar havaya girmiştiniz öyle ya adama eleştiri yazıyosn bizim durumumuz kismeyi ilgilendirmez hadi bn clanımla ex kasmaya tarzı cevap atıyo. noldu ?? çok iyi oldu o topici bulup yalattırmak lazım şmdi o bi tarafı kalkıklara g5 clana girip bu kadarda artistlenilmez ya. siz şimdi kasın clanca expi hadii ??

ben kolluğu yanan clana girdm(girakonda) hiçbi sesim çıkmadı (çıkmazda zaten) adamlar bi dh clanına girdi g5 midir nedir dersin blooda heavene fln girmiş. o kadar çok sevdiğiniz güvendiğğiniz clanınız şimdi nerde ???

yüzünüzü kara mı çıkardı yoksa clanınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

çok iyi olmuş dağılmasına ne kadar sevindim anlatamam...
    ne kadar havaya girmiştiniz öyle ya adama eleştiri yazıyosn bizim durumumuz kismeyi ilgilendirmez hadi bn clanımla ex kasmaya tarzı cevap atıyo. noldu ?? çok iyi oldu o topici bulup yalattırmak lazım şmdi o bi tarafı kalkıklara g5 clana girip bu kadarda artistlenilmez ya. siz şimdi kasın clanca expi hadii ??

ben kolluğu yanan clana girdm(girakonda) hiçbi sesim çıkmadı (çıkmazda zaten) adamlar bi dh clanına girdi g5 midir nedir dersin blooda heavene fln girmiş. o kadar çok sevdiğiniz güvendiğğiniz clanınız şimdi nerde ???

yüzünüzü kara mı çıkardı yoksa clanınız ?

Müsait bi yerine kına yak dicem ama clan bozulmadığı için kanalizasyon kapağı olmuştur sana

• BeLieveMe konu açmış adam slm diolar DH'denim diolar sonra para istiolar diye

adam resmen küstah ya

adama öylesine selam verdim oyunda DH'Li gördüm diye para fln da istemedim

şimdi açtığı konuya bakın

aLLahın seLamını biLe yanLış anLayan adamdan ne bekLenir ki ..

Yazık ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

BeLieveMe konu açmış adam slm diolar DH'denim diolar sonra para istiolar diye

adam resmen küstah ya

aLLahın seLamınıbiLe yanLış anLayan adamdan ne bekLenir ki ..
    Yazık ...

böylelerin yüzüne bile bakma
  • Clanımız devam ediyo
  • Bu sabah FT'Ye girdim DH'den bi ark 'da FT'Deydi clan bozulmamıştı sabah..Şu ana kadar bozulmuşmudur bilemem

D.N => Kutuyu alamadık
  • olmaz abi yeni serverde reel den arkadaslar dısında kurulan hiç bi klan uzun sureli olamaz...

cunku server yeni herkes AÇ.

bi bos kesilir clan arasında db olur!!

biri kufreder dieri ya o ya ben der!!

bi klan pelerin alır adam pelerin için klanı satar

sen surekli klan parti yaparsın clandakilerin gorevine yardım etmek için kendi exp inden vazgecersin herkes sizin klana ozenir girebilirmiyim der

ama o kastıın adamlar senden yuksek lvl olunca bi tarafları kalkar

yani işin aslı

ya reelden arkadaslar la klan kurcan

yada tek basına 144 k np yapıp kimseye baglı kalmican...
  • quote:

adam resmen küstah ya

Yazık ...

Ya bak arkadaşım ben uyurken charı merchantta bırakıyorum o ara selam verdiysen ona ben karışamam ve bi pm gördüm S.a. dhdenmisin diye galiba o senindi. Ben onlara cevap veriyorum ve hiç bi zaman Allah'ın selamını almamazlık yapmam tamammı? Ayrıca kendini alimmi sandında bana öyle diyosun ilk önce yazı yazmayı öğren Allah yazılır aLLah değil

@Zeen sana cevap bile vermek istemiyorum çünkü seviyen 0 yaşın büyük olsa bile. ßurada o DH clanı GIRAKON daki DH Clanı hemen sazanlık yapıp fırladın ortaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 13 Ağustos 2007; 15:35:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

adam resmen küstah ya

Yazık ...

Ya bak arkadaşım ben uyurken charı merchantta bırakıyorum o ara selam verdiysen ona ben karışamam ve bi pm gördüm S.a. dhdenmisin diye galiba o senindi. Ben onlara cevap veriyorum ve hiç bi zaman Allah'ın selamını almamazlık yapmam tamammı? Ayrıca kendini alimmi sandında bana öyle diyosun ilk önce yazı yazmayı öğren Allah yazılır aLLah değil

@Zeen sana cevap bile vermek istemiyorum çünkü seviyen 0 yaşın büyük olsa bile. ßurada o DH clanı GIRAKON daki DH Clanı hemen sazanlık yapıp fırladın ortaya...

Bak buraya kesinlikle katılıyorum " Allah " dan bahsediorsun herhangi birinden deiL , yazının şekli dininin öneminden azdır ..

• Bence güven için artık bazı kuralları şart koşmalısınız. ör:
    Mesajı +2000 ise o adam kolay kolay db cekmiyeceğini herkes bilir
    Diğer türlü adamın forumdaki mesajlarına bakarsınız.Msnden yakınlasırsınız.Mutlaka bir açık verecektir
    Ama bu sadece benim düşüncem daha da kurallar koyulabilir
  • saglam bi clan kuracaksan eger hiç bi zaman tanımadıgını clana almıyacaksın ki zaten belliydi ne olacagı bastan

(dh ye bebeler dadandı)
  • Clan'ın durumu iyi valla... satacak adamlar sattı baştan iyi oldu... geri kalanlar yeter bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.