Şimdi Ara

Beyler NoFap surecim 77 gun oldu, acaba sifirlasam mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: H. B. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PacTyson

bi yararını gördün mü peki

Uzun süredir bende yapmıyorum yaptığımda ise ders dinleyemiyorum kafam başka yerlere gidiyor rahat farkediliyor farkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesmiyor,rekorum bi aydi,gecen 10 gun dayandim,dunde 7 gunu bozdum,eski keyfi yok yapinca direk pismanlik duyuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
    Beyler NoFap surecim 77 gun oldu, acaba sifirlasam mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

Ayrıca yatakta patladıysan bosalmıs sayılırsın uzgunum

ben bosalmadim demedim ki, masturbasyon yapmiyorum dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

.
    Ben çok uzun süredir 1,5-2 yıldır 4 günden fazlaya çıkamıyorum, o 4 günde anca kafama koyarsam yapmıcam diye oluyor yoksa her gün veya 2 günde bir yapıyorum. Geçen yine 3 hafta yapmıyım diye yola çıktı 4.günde dayanamadım. Bunun boş olmakla, iş güç olmamasıyla ve sıkılmaklada alakası var sanırım, üni sınavına hazırlanırken cuma akşamından cuma akşamına yapardım o 7 gün boyuncada aklımın ucundan geçmezdi ve daha enerjiktim. Şimdi hiçbir şey yapmaya halim yok her şeye üşeniyorum, kilo alıyorum oturduğum yerde. Bir çözüm bulmak lazım.

• Kardeş vücut zaten sen uykudayken işini görür
    Bu kadar dayanmışsın zaten
    Eğer şimdi bozarsan o 77 gün çöpe gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ben çok uzun süredir 1,5-2 yıldır 4 günden fazlaya çıkamıyorum, o 4 günde anca kafama koyarsam yapmıcam diye oluyor yoksa her gün veya 2 günde bir yapıyorum. Geçen yine 3 hafta yapmıyım diye yola çıktı 4.günde dayanamadım. Bunun boş olmakla, iş güç olmamasıyla ve sıkılmaklada alakası var sanırım, üni sınavına hazırlanırken cuma akşamından cuma akşamına yapardım o 7 gün boyuncada aklımın ucundan geçmezdi ve daha enerjiktim. Şimdi hiçbir şey yapmaya halim yok her şeye üşeniyorum, kilo alıyorum oturduğum yerde. Bir çözüm bulmak lazım.

hocam kesinlikle bos durmak da tetikliyor. ben eskiden her canim sikildiginda yapardim fakat allahtan birakmisim diyorum.

kesinlikle yapabilirsiniz siz de, ben bile dayandim yani

insan iliskileriniz iyiye gidiyor, relax oluyorsunuz, benim utanmam kalmadi bazi konularda

----

@naberl
    ben de oyle dusunuyorum hocam da bir an icime dustu

tesekkur ederim dusunceniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 16 Kasım 2014; 17:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

quote:

hocam kesinlikle bos durmak da tetikliyor. ben eskiden her canim sikildiginda yapardim fakat allahtan birakmisim diyorum.

insan iliskileriniz iyiye gidiyor, relax oluyorsunuz, benim utanmam kalmadi bazi konularda

Hocam bende üni okuyorum yurttayım çok boşum kızlı erkekli yurt ama aşağı inip kızlarla tanışmaya kaynaşmaya bile üşeniyorum sadece yemek yemek dışarı çıkmak alışveriş yapmak için aşağı iniyorum dersimin olmadığı günler. Veya arkadaşlarımla buluşacağım zaman çıkıyorum yurttan. Yurtta oda arkadaşım dışında bir arkadaş daha yaptım ilk geldiğimde, kızlarlada takılıyor erkeklerlede. Yolda görünce selamlaşıp hal hatır soruyoruz hep ama ben aşağıda en fazla 20 dk takılıyorum gidiyorum odama. Şimdi birde onun verdiği rahatlık var nasıl olsa o çocukla tanıştım istediğim zaman gider muhabbet eder diğer ortamlarınada girerim diye. Odama kızda atabilecek durumdayım odamı kamera çekmiyor içerde kalıyor. Hani bırak mastürbasyonu gerçeğini yapma şansım var ama içimden hiç gelmiyor yaşlamış gibi hissdiyorum. Mesela sabah yaptım daha şimdi sınavlara çalışıp bilgisayarda takılıyorum akşam-gece yine yapmak giriyor aklıma yapıcamda muhtamelen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

quote:

Hocam bende üni okuyorum yurttayım çok boşum kızlı erkekli yurt ama aşağı inip kızlarla tanışmaya kaynaşmaya bile üşeniyorum sadece yemek yemek dışarı çıkmak alışveriş yapmak için aşağı iniyorum dersimin olmadığı günler. Veya arkadaşlarımla buluşacağım zaman çıkıyorum yurttan. Yurtta oda arkadaşım dışında bir arkadaş daha yaptım ilk geldiğimde, kızlarlada takılıyor erkeklerlede. Yolda görünce selamlaşıp hal hatır soruyoruz hep ama ben aşağıda en fazla 20 dk takılıyorum gidiyorum odama. Şimdi birde onun verdiği rahatlık var nasıl olsa o çocukla tanıştım istediğim zaman gider muhabbet eder diğer ortamlarınada girerim diye. Odama kızda atabilecek durumdayım odamı kamera çekmiyor içerde kalıyor. Hani bırak mastürbasyonu gerçeğini yapma şansım var ama içimden hiç gelmiyor yaşlamış gibi hissdiyorum. Mesela sabah yaptım daha şimdi sınavlara çalışıp bilgisayarda takılıyorum akşam-gece yine yapmak giriyor aklıma yapıcamda muhtamelen

kizlarla tanisin hocam, bir zarar gelmez ne olacak ki sonucta

azaltmaya calisin bence masturbasyon sayisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Yemin ediyorum çok büyük başarı. tebrik ederim. sağlam irade

• foleyisgod F kullanıcısına yanıt
    hocam ne kadar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: imp2die

hocam ne kadar oldu

o seri öleli çok oldu hocam
  • Arada oyle 3 5 hafta ara vermek iyi oluyor

Fazla temizlemeyin beyler borulari.. belki aralarindan sanatcisi, futbolcusu gidiyor?!

-Efsane up bu arada sjhfhs

• quote:

Orijinalden alıntı: madrush x

Arada oyle 3 5 hafta ara vermek iyi oluyor

Fazla temizlemeyin beyler borulari.. belki aralarindan sanatcisi, futbolcusu gidiyor?!

-Efsane up bu arada sjhfhs

normalde pek girmiyorum foruma hocam, bi işim düştü ona bakayım diye girdiydim bildirimi gördüm boş kalmasın diye yazdım da zaten 2 ay geçmiş

bari yeni görecek arkadaşlar için bi brief geçeyim;

beyler bırakabilirseniz özgüveninizi kazanmaya başlıyosunuz dediğim gibi, bunu düzene oturtursanız karakterinize işlemeye başlıyor yavaştan. konuyu ilk açtığımdan beridir 3 sene geçmiş, arada bu olayı tekrarlayarak yaptığım gözlem bu.

şimdi napıyosun diye sorarsanız, işler kesat bu aralar, postacılığa başladık iyice ama yakın zamanda bi oruca girmeyi düşünüyorum tekrardan

• hedef 62 gün. 5. gündeyim
  • Bilim diyor ki bu işi az ve öz yapın.Bu nofapçılar ise bunu hiç yapmayın olarak anlamış.Herif kendine yazık ediyor farkında değil.Çok yapmak gibi hiç yapmamak da zararlı.Psikolojik olarak çöker ve azgınlıktan dolayı sinirli olursun.Reel cinselliği yaşayamıyorsan mecbur yapacaksın.Bu doğal bir şeydir.Neyse keyfiniz bilir.İnsan kendini neye inandırmak isterse ona inanır.Hayatınızda tüm yanlış giden şeyler için bir suçlu arıyorsunuz ve onunda çükünüz olduğuna karar vermişiniz.Adamın burnu aksa nofap yap diyorlar.

• Evet arkadaşlar, geçen 5 senenin ardından tekrar birlikteyiz.

Şu an 22. günümdeyim, önceden yazdıklarımın da arkasındayım hâlâ. Bu aralar şehvet orucuna başlamış arkadaşları konuya beklerim.
  • Sansürsüz hentai aç izle
  • Bunun normali ne kaç günde bir yapılmalı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.