Şimdi Ara

Beyler Önemli Konu! (Kızlarla İlgili)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler.Şu 4+4+4 olayı yüzünden yeni bir okula geçtim.Dershaneden arkadaşlar da yeni okulda zaten bir kaçı.Ben şimdi dershanede bir kız gördüm aşık oldum.İlk görüşte aşk dedikleri bu olsa gerek.Kızla aynı okuldaymışız haberim yok.Dershanedeki arkadaşlar bu kızla okulda aynı sınıftalar zaten.Ben kıza açılayım dedim bir kaç kez konuştuk işte facebookdan.İşte gün geçtikçe kıza sevgim artıyor.Geçenlerde bi baktım facebookda ilişki durumu yapmış.Çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim.Kızı hala seviyodum bunlar ayrıldılar,barıştılar bu olay 4 kez tekrarlandı.Sonra çok ciddi bişey oldu bunlar ayrıldılar dün.Neden ayrıldıklarını bende bilmiyorum.İşte beyler kız ayrılınca okulda sürekli yanıma gelmeye başladı,ne biliyim beraber kantine gidelim mi falan.Okul çıkışı onu gördüm o bana bakıyomuş ona baktığım anda göz göze geldik bu bana gülümsedi bende gülümsedim.Elimde kek vardı ona verdim teşekkür etti falan.Bu kadar işte olaylar falan ben ne yapıcağımı hiç bilmiyorum.Bana abiler ablalar yaşıtlar falan biraz bilgi verebilir mi ne yapmma gerektiği konusunda?Şimdiden teşekkürler

• 7. sınıf mısın 8. sınıf mı bunu söyleyerek başla (daha aşağısı olmasın beyler) hadi en kötü 6. sınıfsın diyelim burayı geçtik yaşa takılmıyoruz. kızı teselli et hoşlandığını belli et ve işi bitir
  • Yaşın küçük ama yardımcı olacağım. Kız seni kullanıyor, eski sevgilisini kıskandırmaya çalışıyor. Uzak dur dostum.
  • Dikkat et kullanılıyor olabilirsin ayağını denk al çok bağlanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Yaşın küçük ama yardımcı olacağım. Kız seni kullanıyor, eski sevgilisini kıskandırmaya çalışıyor. Uzak dur dostum.

+1
  • Salla gitsin bence.Kız ya yollu ya da daha çocuk :D Barışmalar,ayrılmalar,kıskandırmalar falan.
  • Esas erkek sen değilsin bu filmde o yüzden salla gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun beyler ben bikaç hafta daha gözlemleyeyim şu işi sonrası allah kerim :)
  • beyler bunu yazmayı unutmuşum kız bundan 4 kez ayrıldı,erkek 4 saat falan yalvarmış öyle barışmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.