Şimdi Ara

BEYLER OYUN İĞRENÇ OLDU GERİ DÖNÜŞÜ YOKMU BUNUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok sacma olmus dımı oyun off yaw alısamadım bı turlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: peterez

ya beyler bu lanet fire drake yuzunden birsuru kariyerini zirvesindeki lwl 70 admalar patır patır oyunu bırakıyo.ya yetkili kişilere basvuralım bişi yapalım geri aldıralım eski halini istiyorum ben.ben ke deil KO oynamak istiyorum.LÜTFEN SİZDE GÖRÜŞ VE FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN

gercten sana tamamen hak werıorum chıtın ıcın kaadr ugrasanlar artık bır gorevle alıyorlar onların cabalrı bosuna gıttı
  • Ben oyundan ılk defa bu kadar zevk alıyom super olmus gorevler falan

cok begendım
  • adamlar hep aynı seyleri gormeyin sıkılmayın die yeni yerler yeni yaratık lar getiriyor siz nakorluk yapıyorsunuz 2 gun bekleyemediniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: megasid

Bencede şimdiki yeni KO daha güzel siz oynamaını bilmiyorsunuz bence oyun dahada süper oldu.skeleton knight öldürüyom 2000ex den fazla ex geliyo.hem lvl atlaması kolay hemde oyun böle daha iyi oluyo...

sen bu oyunun gusel olup olmadıgını anlayamassın kendı acından dusunme lvl 70 olana kadar sabah aksam oynayan kısılerın emeklerıne ne olacak onu sole bakıyım sen

• eğer şikayet edebilceğiniz yetkili biri varsa edin ben eski ko yu isitiyom yoqsa bende bırakcak.gerçekten iğrenc oldu yaw..nerde o eski ko
  • oyun güsel ama kötü yanı item elde etmek çok kolay olmuş
  • arkadaslar eski charla durcak mı yoksa gitcekler mi?
  • Ben japkodayım ve herkes item alıyor diyorsunuz. Ancak o aldıklarına bizim burada item demiyorlar. Yeni silahların sizew de gelmiş olması lazım. Onlar için daha bir çok uğraşmanız gerekecek. Yani eskisi gibi chitin adam olacak bir zırh değil. Sizde siyah chitin varmı bilmiyorum. Bizde var. Yani kısası artık shell+8 yapan adamlar da uğraşacak ki dragon giyecek. Böylece oyunun sonu diye bir şey olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaandeltaxcl

quote:

Orjinalden alıntı: megasid

Bencede şimdiki yeni KO daha güzel siz oynamaını bilmiyorsunuz bence oyun dahada süper oldu.skeleton knight öldürüyom 2000ex den fazla ex geliyo.hem lvl atlaması kolay hemde oyun böle daha iyi oluyo...

sen bu oyunun gusel olup olmadıgını anlayamassın kendı acından dusunme lvl 70 olana kadar sabah aksam oynayan kısılerın emeklerıne ne olacak onu sole bakıyım sen

lvl 70 olana kadar sabah akşam oynayan kişiler yine oynasın oynama diyen yok emek veriyorlar o kadar ona saygı duyuyorum ama lvl 70 olmak isteyen adam sadece sabah oynasa yada 1-2 saat oynasa yine lvl 70 olur bende sölemesi çünkü canavarların gücü bayağa artmış bu bağlı olaraktanda ex lerde çok artmış yani lvl arttırmak kolaya binmiş...

• oyuna girebilsem bende bi yorum yapcamda oyuna giremiyom launcer dolmuyo
  • Ben kaç gündür oyundayım bana bi hata vermedim ama..
  • eski ko geri gelsin:((((((((((
  • oyunun neresini beyenmiosunuz ezik czsi çıkan itemler grafikler süper olmuş
  • GÜZEL YAW DAHA NE OLSUN AMA ESKİSİ DAHA GÜZELDİ SANKİ BU BİRAS DAHA GÖRSEL AÇIDAN GÜZEL AMA GÖREVLER FİLAN SANKİ BANA BİRAZ KARIŞIK GELDİ
  • isterse 60 larda bıraksın oyunu oyun yeni haliyle mükemmel herkes yükleyince göreceksiniz ben japkodan biliyorum
    çok zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Ben empireye dönmeden onceki KO yu istiyorum ama istemekle olmuyo

evt daha iyiydi ama napalım oyunun yapıcısı K2 artık bu fire drake yı sevmeyenler oyunu bırakıcak ve gercek hayata donucek...

• cok tuhaf olmus oyun slotlar karısık cok
  • Bence Süper Olmuş!
  • bence de süper olmuş oyun, iyiki yapmışlar.
    KO baba her şeyin iyisini bilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.