yoo sheller asıl simdi para edicek herkes questten dusen shelleri alıp basıcak ve yakıcak kalan shellerde deli para edicek ve ayrıca mrk etme bu adamların hic biri shele 250 300 m vermiolar
Eminmisin hiç tezgahları gezdinmi ben gezdim o yüzden söylüyorum Bu arada yazdığın mesajları okudum görüşlerimiz aynı ama düşüncelerimiz ters
Tek beğendiğim yer cz bana göre çok güseL
arkadalar karar vermek için çok acele ediyorsunuz bence biraz bekleyin belki böyle daha iyi olr herkes yükselecek ve oyunun en güçlüsü lvl en yüksek olan olmıcak herkesinlvl yüksek olacak ve oynamasını bilen en iyisi olacak
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
ne o beyler paralarınızın ıs yapmayacagını duydunuz korktunuz degılmı merak etmeyın bunlar ıyı gunlerınız daha fıyatlar ıyıce dusecek ıtemlar azmıs vazıyette oolacak o zaman gorecem sızlerı haa bana sorarsanız oyun harıka olmus paranın hukumranlıgı tamamen kalkmıs exp olayı cok tatşlı bol bol exp var bu arada 70 lvllardan oyunu bırakan yok sallamayın sadece adamlar 80e kasıyor bunu bılın
+1453
quote:
Orjinalden alıntı: Dondi
onların oyunu bırakma nedenleri ne biliomusun hayatlarında hic emek vererek lvl kasmamıslar 70 e kadar koxpla kasmıslar simdi normal lvl nasıl kasılır bilmiolar oyuzden bırakıolar hem bırakıolarmısya inansınlar cok uzulduk k.o ailesi olarak OYUNU BIRAKAN 70 LVL ARKLAR İCİN 1DK.LİK SAYGI DURUSU PLS
uehueh + 100
bundan sonra yapın dupe leriniz yapın koxp larınızı da görelim sonra gezersiniz 70 lvl ler oyunu bırakıyooo
quote:
Orjinalden alıntı: aspo
Size göre saçma ve rezillikleri yazarmısınız şu an versiyon oynanması en zevkli versiyon bence siz nedenlerinizi sıralayın bende nedenlerimi yazacağım
aynen kardeşim bende bu rezillik bitene kadar charımı bıraktım düzelene kadarda girmicem
FULL SHELLERIMI SATIIMI SATMIIMMI DIE DUSUNRKEN CARRT DIE BU PAKET GELDI KICIMDA PATLADI HEPSI
Sen kendi kendine eski KO'nun videosunu oynat eskisini istiyosan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme