Şimdi Ara

beyler oyuna girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şimdi oyun açılıyor şifreyi yazdıktan sonra beklediğimiz yer varya orda kalıyor müzik sürekli çalıyor bazen öyle 1 saat kalıyor bazende xtrap verip atıyor nedenini bilen varmı?

NOT:YENİ PATCHLER GELDİKTEN SONRA OLDU VE PATCHLER ÇOK YAVAS YUKLENDI

• beyler şimdide bekleyınce söyle bir şey cıkıyor
    Runtime Eror!
    Program:C:/Mgame/Hero_Online/Hero.exe
    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Please contact the application's support team for more information.
    acaba bu ne anlama geliyor lütfen çevirin yada çözümü söyleyin lütfennnnnnnnnnngiremiyorum oyuna

• actıgım konuları takıp etseydın bulurdun cozumu

hero online louncerı uzerıne gel fare ıle sag tusa tıklayıp fraklı calıstır a tıkla

sonra oyununa gır!
  • teşekkürler mehmet ancak gene aynı hata normal oyuna giriyor ıd mı yazıyorum hani bir kız cıkıyo beklıyoruz ya orada kalıyor o hatayı veriyor hatanın anlamını buldum sağolsun bi abim söyledi ama çözümü bilmiyorum yardım plsss
  • beyler bi çözümü yokmudur ya illa silip baştanmı yüklüyeyim oyunu
  • arkadaşlar acil yardım oyunu yukledım patchlrin 187 sinin yuklemedi bende yapılandırma ayarlarından patch bilmemneisini 191 yaptım bi arkadaşa denemiş olmuş bende yaptım oyuna girdim ıd mi ve passmı yazdım tam character secme bölemüne geldim this account incornet gibi bir yazı geldi tam hartırlamıyorum yazının altında ok vardı bastım oka baktım hiç bir adamım yok bom boş char sonra hemen attı oyundan lütfen yardım edin yoksa bırakıcam oyunu vallaha bu online oyunlar beni hasta yaptı hastaneye giitim üzüntüden hasta oldum lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

arkadaşlar acil yardım oyunu yukledım patchlrin 187 sinin yuklemedi bende yapılandırma ayarlarından patch bilmemneisini 191 yaptım bi arkadaşa denemiş olmuş bende yaptım oyuna girdim ıd mi ve passmı yazdım tam character secme bölemüne geldim this account incornet gibi bir yazı geldi tam hartırlamıyorum yazının altında ok vardı bastım oka baktım hiç bir adamım yok bom boş char sonra hemen attı oyundan lütfen yardım edin yoksa bırakıcam oyunu vallaha bu online oyunlar beni hasta yaptı hastaneye giitim üzüntüden hasta oldum lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

YA ABİLER BAKIN YA BIRAKACAM YOKSA OYUNU LÜTEN YARDIM EDİNNNNNNNNNNNN

• Login olma penceresine kadar gelebiliyor musun? yani oyun çalışıyor mu?
    Login olduğunda bir hata veriyorsa ss alıp ekersen belki yardımcı olmamız kolaylaşır.
  • şimdi ben ıd yi yazıyorum passı yazıyorum beklemee yerıne gelıo bırden server secımıne gelıo sonra tam giricegım adamı sececekken bir hata verio bug flaan bişiler yazıo evet diyorum sonra baska bişi daha çıkıyor tamam diyorum sonra atıyor nedeni ne acaba?
  • Bugda kalmış olabilirmisin acaba

1. Birkeresinde pazardayken yeni patch gelmişti ve bir sürü arkadaşımız oyuna girememişti.

2. bir ihtimal Graphic driverini yenile DX i bir daha yükle

3. bilgisayarına yüklediğin bir başka program varmı bu dönem içinde eğer var ise Xtrap ile çakışıyor olabilir.çakıştığı için oyun açılmıyor donuyor olabilir.

gibi........
  • ya en son şöyle bir şey oldu şimdi ıd ve pass yazma penceresine geldim onların altında ok ve quıt secenekleri gözükmüyor sonra ıd ve pass ı yazdım entera bastım bir kaç saniye sonra server secim şeysi geldi seçtim serveri tam adamımı sacecekkken bugla ilgili bir hata geldi evet hayr secenegi vardı evet deyince arkasından tahnk you diye bir şey geldi onada ok dedim oyun kapandı sonra hayır dedi oyun gene kapandı ama bu sefer thank you raporu gelmedi hala çözüm bulamadım olmazsa parayla satıcam charı ama satmak istemiyorum çünkü böyle güzel bir oyunu ve bu kadar iyi insanları nereden bulacagım birdaha bilmiyrum
  • charını para ile stıcakmısın
    lvl kaç???
  • malesef o sorun bendede oldu çözemedim tek çare yeni baştan yüklemek gibi geliyor. Artı ayarlardan 191' e ayarlamışsın ama manuel patchi yüklemeden yaptın sanırım. İlk önce manuel patchi yükle ondan sonra 191' e ayarla.
  • Son patchler ile birlikte Hero USA'nın kendi forumunda GM'in de açlığı başlık var. Çeşitli sorular yazmış oraya onlar üzerinden hatayı çözmeye çalışıyorlar. Bir ekran görüntüsü alıp burada yayınlarsan ben de USA foruma ingilizce bir açıklama yapabilirim istersen. GM de üzerine gidiyor konunun umarım çözüm bulunur senin sorununa da.
  • baba o bug bana da geliyor genelde CM de iken orda yazan sey "raporu görmek istiyor musun ?" dio.
    yani sen yes te desen no da desen seni oyundan atacak. bu normal. ancak daha sonra oyuna rahatlıkla girebiliyorum. sen bence bi de makinayı virüse karsı tarat ve daha sonra bi daha dene

sorunu bilmiyorum ama büyük gecmiş olsun
  • teşekkürler mert abi, ben okul zamanı giremyrum oyuna sadece ders için giriyorum girdiğim zaman msnnni vreirsen sana cekip yollarım birde bu hata bende öncedende oluyordu ama bir kere olup geçiyordu dediklerinizi yapacağım vede char çok ezik 47 lwl üstündeki itemlerle iyi oluyor char defense 330 larda str de 250 lerde üstndeki süreli kıyafetlerle destekliyorum charı galiba satacam okuldan alıcılar falan var.Satmak istiyorum çünkü oyunları 7 yaşımdan beri oynuyorum hastalık yapıyor üzüntüden hasta oldum oyna giremedim diye herkese iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

teşekkürler mert abi, ben okul zamanı giremyrum oyuna sadece ders için giriyorum girdiğim zaman msnnni vreirsen sana cekip yollarım birde bu hata bende öncedende oluyordu ama bir kere olup geçiyordu dediklerinizi yapacağım vede char çok ezik 47 lwl üstündeki itemlerle iyi oluyor char defense 330 larda str de 250 lerde üstndeki süreli kıyafetlerle destekliyorum charı galiba satacam okuldan alıcılar falan var.Satmak istiyorum çünkü oyunları 7 yaşımdan beri oynuyorum hastalık yapıyor üzüntüden hasta oldum oyna giremedim diye herkese iyi günler

beyler oyunu bırakmayacağım eğer iyi para verilirse belki bilgisayara format atacağım oyunu yukluycem tatilde de surekli kasıcağım

• Arkadaşlar sanırım oyunun sitesinde Download bölümünde japan mirror client kısmı var..
    ver 203 yazıyor ve de 187 filan yüklemek zorunda kalmassınız anladığım kadarı ile . yani demek istediim eğer hiçbir çözüm bulamadayısanız patch sorununa bir de onu deneyin isterseniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.