Ewet arkadaşlar ya ikide bir skill dizmekten bıkt9ım yardm edin lütfen nasıl kaydediyoruz
Save kalktı..
peki ne yapcaz çaresi yok mu bunun
Nerdeyse 50 tane topic açıldı bunun için sadece şunu söylüyorum skill barı save lemek şimdilik imkansız sadece ismini değiştirirsen kalıyo skilller
yaw uzun zamandır dh ye girmiyodum noldu yani yazdıysak hayret bişeysiziniz başka hiç bi forum böyle deil yakında bunun farkına varırısınız bi de paylaşma forumumuymuşş
Br
quote:
Orjinalden alıntı: M3PH1ST0
yaw uzun zamandır dh ye girmiyodum noldu yani yazdıysak hayret bişeysiziniz başka hiç bi forum böyle deil yakında bunun farkına varırısınız bi de paylaşma forumumuymuşş
Bravo arkadaşım seni tebrik ediyorum.Ama sana bişiy dicem madem sorun paylaşım sorusu : "Save kalktı dupe v.s v.s olayları ortadan kaldırmak için skill barları artık oyuna her girdiğinde kendine göre diziceksin"
oyun bölümü kurallarını oku o zmn bi topic açmadan önce bak böyle bi topiç açılmışmı önceden diye arama yap ondan sonra topic aç 2 saat önce biri yazdı daha skill save kalktımı diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme