aynen banada oluyo yarddım benimqi kapatıyo kendini
beyler bendede oluodu kesin cözümü buldum..ekran kartı falan indirdiyseniz yada acıksa belli 1 vakit hareketsiz kalınca ekrana giren varyaonu silin veya ekran koruyucusunu yok a ayarlayınbende yaptım oldu
arkadaşlar sorunu bende daha önce duymamıştım bu sıralar çok kişi yardım istedi . Ben ekran ayarlarınızın değiştiğini tahmin ediyorum .Pc nizin güç ayarlarına isterseniz bir bakın
bende de aynı sorun war 3 4 saat de atsa nese 30 dk da da atıo ardream charımı kasamaz oldum
belki çok ısınıodur ondan olabilir. al tornavidayı eline aç yan kapağını kasanın bak toz fln varmı hiç. eğer tozluysa al elektrik süpürgesini temizle. çok ciddiyim. bi çok arkadaşımda aynı problem vardı inanmadılar önce sora ben gittim temizledim oldu. sevindiler
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
belki çok ısınıodur ondan olabilir. al tornavidayı eline aç yan kapağını kasanın bak toz fln varmı hiç. eğer tozluysa al elektrik süpürgesini temizle. çok ciddiyim. bi çok arkadaşımda aynı problem vardı inanmadılar önce sora ben gittim temizledim oldu. sevindiler
benımkı toz dolu temızlesem gecermı acaba
quote:
Orjinalden alıntı: ReTviEx
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
benımkı toz dolu temızlesem gecermı acaba
%90 ihtimalle ondandır. %10 ihtimal virüstür sen tozunu temizle önce. olmazsa virüs kontrol yaparsın. zaten illaki temizlicen kasayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme