Şimdi Ara

beyler pc res atıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 2 gundur pc sureklı bellı aralıklarla res atıo yardımcı olurmsusunzz

• Ekran kartından olmasın
  • virüs taraması yaptır
  • şu an bnde de war özellik knight a girerken yada oynarken sırf bnde deil 2 3 arkadaşımda daa oluo knight esnasında
  • Aynen yaa neden oluo anlamadım knighta giriorum biraz oynadıktan sonra pc res atıo
  • banada oluyor yaw :SS
  • bu konu ile ilgili daha önce birçok topic açılmıstı ama olayın sebebi msn plus olabilir silin birdaha deneyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serverlara Res Geldi
    17 yıl önce açıldı
    LoL Client Bozuldu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen banada oluyo yarddım benimqi kapatıyo kendini
  • beyler bendede oluodu kesin cözümü buldum..ekran kartı falan indirdiyseniz yada acıksa belli 1 vakit hareketsiz kalınca ekrana giren varyaonu silin veya ekran koruyucusunu yok a ayarlayınbende yaptım oldu
  • arkadaşlar sorunu bende daha önce duymamıştım bu sıralar çok kişi yardım istedi . Ben ekran ayarlarınızın değiştiğini tahmin ediyorum .Pc nizin güç ayarlarına isterseniz bir bakın
  • bende de aynı sorun war 3 4 saat de atsa nese 30 dk da da atıo ardream charımı kasamaz oldum
  • belki çok ısınıodur ondan olabilir. al tornavidayı eline aç yan kapağını kasanın bak toz fln varmı hiç. eğer tozluysa al elektrik süpürgesini temizle. çok ciddiyim. bi çok arkadaşımda aynı problem vardı inanmadılar önce sora ben gittim temizledim oldu. sevindiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

belki çok ısınıodur ondan olabilir. al tornavidayı eline aç yan kapağını kasanın bak toz fln varmı hiç. eğer tozluysa al elektrik süpürgesini temizle. çok ciddiyim. bi çok arkadaşımda aynı problem vardı inanmadılar önce sora ben gittim temizledim oldu. sevindiler

benımkı toz dolu temızlesem gecermı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReTviEx

quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

belki çok ısınıodur ondan olabilir. al tornavidayı eline aç yan kapağını kasanın bak toz fln varmı hiç. eğer tozluysa al elektrik süpürgesini temizle. çok ciddiyim. bi çok arkadaşımda aynı problem vardı inanmadılar önce sora ben gittim temizledim oldu. sevindiler

benımkı toz dolu temızlesem gecermı acaba

%90 ihtimalle ondandır. %10 ihtimal virüstür sen tozunu temizle önce. olmazsa virüs kontrol yaparsın. zaten illaki temizlicen kasayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.